Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben görmemişim demekki canım :) tekrar bakarım mucx opuyorumnanaktan

Sedef yavyum senin yerinde olmak isterdi bence;demiş!Okurken orayı karırmışım;düzeltme yapamadığım için tekrra yazmak zorunda kaldım.Ne oldu ki Yavyum'a bir sıkıntııs mı var? :S

canım yavyumun düşük tehlijkesi var ya bu hafta kalp atısı olmazsa kürtaj yapcakalr :gitme:
İnşallah kalp atışlarını görürüler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canımmm inan seni şaapmak istemem ama benım günüm gectıgı halde test yaptıgımda
ıkıncı cızgı cıkmadı bende testı çöpe attım sonra 4-5 saat sonra bı baktım anaaa
ikinci çizgi 2 gün sonra tekrar test yaptım heemn çift çzigi çıktı canım olumunekankayizsmile ama tabii hemen bel bağlanmaz bu duruma sen testi tekraralrsın inşallah
ayyy deli kız cidden hamişmisin yoksa yaa delikafadulden

Bu arada korkunç gazım var öyle böyle değil , kimisi adet belirtisi diyo kimisi hamilelik :bbo: hayırlısı artık Şafak 2 :CüvCüv: :CüvCüv:

canım gebelıktede adette de çok gaz olur ya ama adetteki gaz farklı oluyo
gebelıktekı farklı oluyo bilmiyorumkismile

canımmm hayırlısı olsun canını sıkma olur inşallah....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın kıslar iyi bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan

günaydın canımmmm opuyorumnanaktan

Naaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden kuşum sen nerelerdesin yaaa çok ösledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1hug:

ay evet ya bende merak ediyorum naneyı du bi msj çekiym :) bende maşallah 11880 gibiyim herkesın no su var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Koyulaşır koyulaşır merak etme, daha erkenmiş yerimseniben
olumunekankayizsmile:içelim:vereliniortak
günaydın canımmmm opuyorumnanaktan

ay evet ya bende merak ediyorum naneyı du bi msj çekiym :) bende maşallah 11880 gibiyim herkesın no su var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın canım nasılsın şu naneye ulaş hade onda kesin bi durum var

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt
sizleri çok özledimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yavyum haberlerini okudum ( önce çok üzüldüm ama degerinin yükseldiğini okuyunca çok sevindim bitanem inşallah ayın 30unda da meleginin kalp atışlarını duyarsınız...dualarım seninle...kesinlikle ve kesinlikle melegimi kaybedecegim düşüncesine kapılma tamammı Rabbim her zaman hayırlısını nasip etsin... :Saruboceq: :Saruboceq:

smartımmmmmmm canım benim o kadar sevindimki anlatamamm içim içime sıgmıyor sanki kendi hamiş haberimi almış gibi sevinçliyim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ilk baştaki haleti ruhiyetinin de deişmesine sevindim canım, kolaylıkla bu işin üstesinden gelecegine o kadar inanıyorumki...onun varlıgına alıstıktan sonra bu kaygıların tamamen kaybolucak inş.canım benim sen yeterki o tatlı canını sıkma...bak hepimiz burdayız ve her zaman sana destek olmaya hazırırz...

çiğdoşummm benim bitanemmmm seninde 2 kız 1 erkek oluyormus maşallah ya Allah gönlüne göre verdi sende öyle istiyordun yanlış hatırlamıyorsam...oyyy yerim ben onları yaa maşallah allah isteyen herkese nasip etsin...

karasuyummm benimmmm inşallah senden de bu ay güzel haberler alırız....Rabbim büyük zamanı gelmiştir inş... opuyorumnanaktan

beni sorucak olursanız canlarım ben bu ay adet olacagım gibi çünkü ateş basmalarım başladı kasıklarımda agrıyor zaten yumurtlama zamanı eşim yanımda yoktu
Rabbim verecegi zamanı biliyor banada o günü beklemek düşüyor...yapacak fazla bişey yok... :Saruboceq:

ne kadar çok özledim sizi yaa anlatamam olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile:içelim:vereliniortak

günaydın canım nasılsın şu naneye ulaş hade onda kesin bi durum var

iyiyim çok şükür canım sen naıslsın ?

şimdi çektim mesajı bakalımmm inşallah kötü bi durum yoktur da

Ya ne biliyim ümitlenmek de istemiyorum, bu ay hamileyim hamileyim diye diye farkında olmadan yeterince kaptırdım kendimi zaten, adet yaklaşınca bari azıcık frenliyim kendimi diyorum bilmiyorumkismile sonra hayaıl kırıklığı olmasın boshayallersmile
Gazıma gelince bende adete yakın gaz hiç olmazdı, ilk defa oldu ve 3 gündür korkunç rahatsız ediyo beni, böyle karnımın içinde baloncuklar patlıyo sanki, çıkaramıyorum da :kedi:

Hoşgeldin balııııııııııııııııııııımmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt
sizleri çok özledimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın da be nanemmm nerdesin neden gelmiyosun kaç zamandır he söle bakiimmm :)

bizde seni ösledik valla :)

bencede canım şimdi ümitlenip hayal kırıgı olmaktansa hiç takmıyomuş gibi yapmak en iyisi
bu arada gaz hamılelıkte oldugu gıbı geldi bana çıkarılmıo ve sancı yapiyo ıkısınde de
yasamıstım aynısını ama belli olmaz ki havalrdan d aolabılır artık soğumaya basladı
belkıde üşüttün gaz topladı bilinmez ki onun için biz hiç sallamıyomuş gibi yapalım
bebiş gelmişsede anaa bak görüyonmu hiçde beklemiyoduk derizz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 (bknz.üçkağıtcı ayşe )

canım benim üzülme bu kadar :teselli: Rabbim hayırlısıyla verir inşallah..zamanı beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden...

Naaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden kuşum sen nerelerdesin yaaa çok ösledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1hug:

bende bende bendeeeeee çooookkk özledimmmmmm...tatildeydim canım benim gidecegim gün topiğe birşey yazamıyorduk bende facebooktaki k.k'ya yazmıştım ayın 27sine kadar yokum diye:))
ama biliyorum balım sen facebook kullanmıyorsun olumunekankayizsmile

nanecim nerlerdesin zemuszemus

tatildeydim bitanem yeni geldim işte çok güzeldi ama tekrar işe gelmek çok sıkıcı:)))

aldım msjını bitanem burdayım ben :))
tatildeydim yeni döndüm işte...
sizler naptınız bayagı yazmısınız ben yokken:))
ama gelir gelmez çok sevindim helede smartın haberi heyecandan ucurdu beni...

varyaaa acayip özledim sizi olumunekankayizsmile

Hoşgeldin balııııııııııııııııııııımmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hoşbuldummm bitanemmmmmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

günaydın da be nanemmm nerdesin neden gelmiyosun kaç zamandır he söle bakiimmm :)

bizde seni ösledik valla :)

oyyy yerim kız ben seni olumunekankayizsmile
tatildeydimmm tatlımm yeni döndüm:)

kız ne tatili bu bu kadar uzun :) ne güzel işmiş valla bende memur olcam olmuyo böle

neyse sağlık olsun :) hoşgeldün şeker nanem :)

Ay evet çok iyi fikir kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hımm bilmiyorumkismile ay ben de ni face açsam napsam yaa bilmiyorumkismile

kız ne tatili bu bu kadar uzun :) ne güzel işmiş valla bende memur olcam olmuyo böle

neyse sağlık olsun :) hoşgeldün şeker nanem :)

bayramla beraber tam 19 gün tatil yaptım...1 yılımı doldurum yıılık izin aldım 12 gün ama haftasonları bayram tatiliyle beraber 19 gün oldu ne kadar karlıyım dimi:))

hoşbulduk bitanem:)

hoş geldin canım bizde seni özledik
.

tatildeydim bitanem yeni geldim işte çok güzeldi ama tekrar işe gelmek çok sıkıcı:)))
kaydirigubbakcemile5
Offfff ölücem gazdan yaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir
incir kaynat canım sabah aç karnına ye bak bakim gaz kalıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…