- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyfisfisfis sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Acaba... :)))
CAnımcım gördüm çok teşekkür ederim;cevap da yazdım sana!Aynı senin gösterdiğin hassasiyete yazdım.Fatoş ve Su zaten ilgilenirlerdi benimle biliyorum ama sağolun sen de Sedef'de onlar kadar dilinizin döndüğünce fikrinizi yazmışsınız.Bir kaç arakdaş daha aynı şekilde.Hepinize çok teşekkür ederim;o gibi analrda insan bir tek cümleyi bile arıyor kendini rahatlatmak için
ben görmemişim demekki canım :) tekrar bakarım mucx opuyorumnanaktan
Sedef yavyum senin yerinde olmak isterdi bence;demiş!Okurken orayı karırmışım;düzeltme yapamadığım için tekrra yazmak zorunda kaldım.Ne oldu ki Yavyum'a bir sıkıntııs mı var? :S
canım yavyumun düşük tehlijkesi var ya bu hafta kalp atısı olmazsa kürtaj yapcakalr :gitme:
İnşallah kalp atışlarını görürüler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kızlaaaaaarrrr sempatiksalakcinni bu arada ben dün öğleden sonra dayanamayıp bi test yaptım, baştan ikinci çizginin gölgesi bile yoktu attım çöpe gitti, sonra uyuyup kalmışım tv izlerken, uyanınca içime bi kurt düştü şu teste bidaha bakiyim dedim, anam ne göreyim 2. çizgi akannehir akannehir
Ama 1-2 saat geçmişti aradan, 2. çizgi kaçıncı dakikada belirdi hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile 5 dak.dan sonraki sonuçlar dikkate alınmadığı için de hiç umutlanmadım, bakalım çarşambayı beklemeye kararlıyım bu sefer, bidaha test yapmicam :1no2:
canımmm inan seni şaapmak istemem ama benım günüm gectıgı halde test yaptıgımda
ıkıncı cızgı cıkmadı bende testı çöpe attım sonra 4-5 saat sonra bı baktım anaaa
ikinci çizgi 2 gün sonra tekrar test yaptım heemn çift çzigi çıktı canım olumunekankayizsmile ama tabii hemen bel bağlanmaz bu duruma sen testi tekraralrsın inşallah
ayyy deli kız cidden hamişmisin yoksa yaa delikafadulden
Bu arada korkunç gazım var öyle böyle değil , kimisi adet belirtisi diyo kimisi hamilelik :bbo: hayırlısı artık Şafak 2 :CüvCüv: :CüvCüv:
canım gebelıktede adette de çok gaz olur ya ama adetteki gaz farklı oluyo
gebelıktekı farklı oluyo bilmiyorumkismile
selamm kıslarrrrr benim kırmızılar geldi malesef dün sabah test yaptım çıkmadı ama baya ümitlenmiştim 3 gün gecikti 4.gün sabahı geldi normal bu kadar aksamaz çok hayal kırıklığına uğradım nebilim yaa rabbim zamanını biliyor..herşey Allah tan herkese hayırlısını versin rabbim...listedende bi zahmet kaldırın ordan günüm geçince çok heycan yapmıştım ama iştee bu yüzden gelecek adetim geciktiii bu sefer olabilir gözüyle baktımm ama boşu boşuna günümü geciktirdim...inşallah bi dahakine bu kadar ümitli davranmam...buna dikkat edicem...bekleyen arakdaşlarım lütfen çok kaptırmayın kendinizii moral olarak insan çöküyo Allah tan eşim yanımdaydı yoksa zor toparlardım kendimi....herşeyin hayırlısı olsunn kızlar...bugun işler yoğun öpüyorum sizleri....
canımmm hayırlısı olsun canını sıkma olur inşallah....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
günaydın kıslar iyi bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan
günaydın canımmmm opuyorumnanaktan
Naaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden kuşum sen nerelerdesin yaaa çok ösledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1hug:
ay evet ya bende merak ediyorum naneyı du bi msj çekiym :) bende maşallah 11880 gibiyim herkesın no su var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3