- 19 Ağustos 2009
- 1.241
- 1
Hatuncum!Seni yeniden listede görmek çok gğzel :) Hiçbir zaman umudunu kaybetme;şimdi yatmam gerekiyor ama bir ara sana bu bebek nasıl oldu diye anlatayım da ;HÖÖÖHHHHH de!:) O kdar olmayacak şekilde oldu yaani!Allah'tan umut asla kesilmez.Hayırlısını dile;o bilir ve ona göre hayırlısıysa verir!
canım ellerine sağlık, olumunekankayizsmile bak ben de anlatayım senin bebişinin ben de yarattığı etkiyi! sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Biliyorsun!!!!!!!!!!! :kedi::kedi::kedi: ben de senin gibi tembel bir insanım bu konuda, hani hep yok şu gündür yok ov.testidir yok uzayan sıvıdır bilmem daha neler işte vs bunlar beni çok geriyor, sen de tek atışın ohaoldumsmileolduğu günü malum günlerden değil diye nasıl olsa rahattım diye yazmıştın galiba yanlış hatırlamıyorsam, ben çok çalışmayı sevmiyorum bu konuda ama hani bir de olsa iki de olsa ay boyunca olmayacak diye bir şey yokmuş demek ki, fatoştan ve eliften de bu tezi doğruladık zaten.:lepi::lepi:
Şimdi karar verdim diyorum ya, bakalım artık ne diyeyim ama artık adet olduğumda üzülmüyorum topiğe yeniden geldiğimde yazmıştım zaten. Olursa olur sonunda ölüm yok, artık benim için her ay bu ay mı diye beklemek de güzel olacak diye düşünüyorum,boshayallersmileboshayallersmile dediğin gibi UMUTTTTT ve bu umudu çevremdekilerle yaşamak değil de sizlerle paylaşmak bana çok çok daha iyi geliyor
artık biliyorum ki benim az ya da çok çalışmam olmasının veya olmamasının sebebi değil, ayrıca farkındayım ki üç aydır falan ilaç almadan da adet olabiliyorum ama erken ama geç sonunda ilaç kullanmıyorum artık.
Hem madem benim yumurtlama düzensizliğim var belki başında belki sonunda, gerilmeme gerek yok yani.
Çünkü iki aydır fark ettim ki, benim adetin son bir iki gününden başlıyor o yumurta beyazı gibi denilen olayım ve beş altı gün sürüyor ama ben şimdiye kadar hep 14.gün + - diye bakmışım olaya.
Hem baktım ki kankalar hep birbirini çekiyor
BELLİ Mİ OLUR BELKİ BENİM DE İKİ KANKAM BENİ ÇEKER ARKALARINDAN
SMART HAMİLE, :lepi::lepi:KARASU DA BU AY HAMİLE ZATENdelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol:
Olsa güzel olur olmasa da Allahın ol diyeceği bir zaman elbet vardır kaydirigubbakcemile3
YA ALLAH YA MUHAMMED YA SABIR YA SELAMET diyorum
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ SEVMİŞİM SİZLERİolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Kızlaaaaaarrrr sempatiksalakcinni bu arada ben dün öğleden sonra dayanamayıp bi test yaptım, baştan ikinci çizginin gölgesi bile yoktu attım çöpe gitti, sonra uyuyup kalmışım tv izlerken, uyanınca içime bi kurt düştü şu teste bidaha bakiyim dedim, anam ne göreyim 2. çizgi akannehir akannehir
Ama 1-2 saat geçmişti aradan, 2. çizgi kaçıncı dakikada belirdi hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile 5 dak.dan sonraki sonuçlar dikkate alınmadığı için de hiç umutlanmadım, bakalım çarşambayı beklemeye kararlıyım bu sefer, bidaha test yapmicam :1no2:
:1no2:
canım seni hayel kırıklıqına uqratmak istemem ama 1 saatten sonra bütün testlerde ikinci çizgi çıkıyor ümitlenmeki üzülmeyesin bende aynen senin yaptıqın gibi yapıp hamileyim sanmıştım sonrasında üzülmek çok daha moral bozucu oluyor onun için tedbirli ol canım
günaydın kıslar iyi bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan
selamm kıslarrrrr benim kırmızılar geldi malesef dün sabah test yaptım çıkmadı ama baya ümitlenmiştim 3 gün gecikti 4.gün sabahı geldi normal bu kadar aksamaz çok hayal kırıklığına uğradım nebilim yaa rabbim zamanını biliyor..herşey Allah tan herkese hayırlısını versin rabbim...listedende bi zahmet kaldırın ordan günüm geçince çok heycan yapmıştım ama iştee bu yüzden gelecek adetim geciktiii bu sefer olabilir gözüyle baktımm ama boşu boşuna günümü geciktirdim...inşallah bi dahakine bu kadar ümitli davranmam...buna dikkat edicem...bekleyen arakdaşlarım lütfen çok kaptırmayın kendinizii moral olarak insan çöküyo Allah tan eşim yanımdaydı yoksa zor toparlardım kendimi....herşeyin hayırlısı olsunn kızlar...bugun işler yoğun öpüyorum sizleri....
şerocum yaaaa bi test daha yapsana nolurr nasıl olsa elimizde çok testlerden, bende yumurtluyorum heralde bu ay açık kırmızı çizgi çıktı dünGünaydın ciciiiiiimmm opuyorumnanaktan sana da iyi haftalar olumunekankayizsmile
selamm kıslarrrrr benim kırmızılar geldi malesef dün sabah test yaptım çıkmadı ama baya ümitlenmiştim 3 gün gecikti 4.gün sabahı geldi normal bu kadar aksamaz çok hayal kırıklığına uğradım nebilim yaa rabbim zamanını biliyor..herşey Allah tan herkese hayırlısını versin rabbim...listedende bi zahmet kaldırın ordan günüm geçince çok heycan yapmıştım ama iştee bu yüzden gelecek adetim geciktiii bu sefer olabilir gözüyle baktımm ama boşu boşuna günümü geciktirdim...inşallah bi dahakine bu kadar ümitli davranmam...buna dikkat edicem...bekleyen arakdaşlarım lütfen çok kaptırmayın kendinizii moral olarak insan çöküyo Allah tan eşim yanımdaydı yoksa zor toparlardım kendimi....herşeyin hayırlısı olsunn kızlar...bugun işler yoğun öpüyorum sizleri....
Ah canım beniiiimmm :teselli: neden bu kadar gecikti ki yaa bilmiyorumkismile boşuna ümitlendirdi seni deklava: neyse hayırlısı buymuş demek ki sıkma canını, nasılsa olacak sadece zamanı var olumunekankayizsmile sabretmemiz lazım yerimseniben
Açık kırmızıysa dikkate alma, birinciden daha koyu çıkması lazım yerimsenibenşerocum yaaaa bi test daha yapsana nolurr nasıl olsa elimizde çok testlerden, bende yumurtluyorum heralde bu ay açık kırmızı çizgi çıktı dün
çok kaptırdım gülüm kendimiii hamile gibi hissettimm hele 3. gün de gelmeyince nebilim yaa zamanı var demekki ne olur sende çok kaptırma gerçekten üzülmeni istemiyorumm..umutlu ol ama çok kapılmaa..insan çok üzülüyo bilirsinn zor oluyoo...inşallah sende vardır canım yaaa seninde az kaldı
Açık kırmızıysa dikkate alma, birinciden daha koyu çıkması lazım yerimseniben
]
koyulaşır heralde bugün adetimin 11. günüopuyorumnanaktan