Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansana da canım ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

2 hafta 6 gün oldu canım...ama bana dün gibi geliyo..

oyyy maşallah Allah uzun ömürler versin opuyorumnanaktan :Saruboceq:

kim demiş baş dönmesi belirti değil diye benim tek belirtim oydu bir hafta boyunca sürdü adetten önce..serum bile yedim meğer hamileymişim sonra geçti..hadi bakalım inşallah öledir

aa gerçektenmii bende hep hamileliğin son aylarında baş dönmesi olur biliyordum...
inşallah ama ben pek umutlu deilim çünkü adet belirtilerim başladı ateş basıyor ve kasıklarım agrıyor kesin olacagım yani zaten bu ay yumurtlama zamanında kociş yoktu yanımda...hayırlısı olur inş

doktoruma sormak hiiç aklıma gelmedi kızz bilmiyorumkismile kardesımde doktoruma gidio sölimde bi sorsun normalmı değilmi

canım bu arada tinkerinda dediği gibi baş dönmesi hamılleık belirtisidir yani ama tabi
sadece hamılelık belirtisi değildir...başka pekçok sebepten dolayı basın dönüyor olabılır
çok rahatsızsan bi gitsene doktora yani belli olmaz nolacağı

ne demezsin dün hiç uyutmadı beni uytmamayı bırak memeden de düşmedi..resmen kıpkırmızı oldu memişler acıyo...şimdi uyuyo gece gündüz karıştı ...

oyy minikkk tosbaaaa :) annesini bırakamıyomuş :)

kızlar ya smart hamile mi çooook sevindim

evet canım hamilee :lepi:

canım benim hayırlısı olsun de...ama benim tek belirtim baş dönmesiydi...resmen heryer dönüyodu gözümde aynı zamnda tansiyonda düşmüştü...sen ateşini ölçbakalım 36.5 in üstünde mi...

ewet canım smart hamile ne güzel bir haber dimi... :lepi:

ya çok güzel bir haber bu sayfa kaçta verdi acaba haberi tüh ya geri kalıyorum hep gündemden:1shok:
yavyumunda az kaldı doktora gtmesine inşallah güzel haberlerle gelir... :Saruboceq:

inşallah :Saruboceq:

kızlar benim yaramaz uyuyorken ben de yatayım ...uyuyayım azcık hadi görüşürüz çoook öptüm hepinizi

bencede sordur bakalım en azından sebebini öğrenmiş oluruz..
hayırlısını olsun canımm...ama bayagı dönüyor başım hele dün yataktan kalkamadım baş dönmesinden...doktorada gidememki( daha yeni geldim izinden hayatta izin vermezler(

canım benim hayırlısı olsun de...ama benim tek belirtim baş dönmesiydi...resmen heryer dönüyodu gözümde aynı zamnda tansiyonda düşmüştü...sen ateşini ölçbakalım 36.5 in üstünde mi...

öle diyorum bende canım hayırlısı olsun...aynen benimde öle oluyo dönüyo heryer...bi ara geçiyo tekrar başlıyo öle işte...bakalım nolucak...
ewe gidince ölçerim atesimi...yarın sabah da ölçer karşılaştırırım...

saolun kızlar çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

bu arada yenilerde hemen hamile kalıvermiş yahuu:))anam bizdemi bi sorun var eskidik ondanmı olmuyo:))
onlarıda tek tek tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli dogururlar inş..:Saruboceq:

kızlar günaydınn.

ben kürtaj olalı 34 gün oldu doktor bana kürtaj oldugun tarihi adet tarihin say ona göre hastalanırsın demişti ama ben hala olmadım ve hiç bir belirti yok.acaba çokmu kazıdı içimi ya şimdi ondan korkmaya başladımm

günaydın yelizcem...geçmiş olsun canımm...
kaç gün geciktiki?biraz daha bekle istersen eger olmazsan bence doktoruna danışsan iyi olabilir...

yavyumunda az kaldı doktora gtmesine inşallah güzel haberlerle gelir... :Saruboceq:

İNŞALLAHHH

ya çok güzel bir haber bu sayfa kaçta verdi acaba haberi tüh ya geri kalıyorum hep gündemden:1shok:

inşallah :Saruboceq:

CANIM BU SAYFADA http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...mbirlikte-cevaplayalim-7645.html#post15305317

canım benim ben kürtaj olduktan sonra 13. gün adetim başladı
doktor bi ilaç vermıştı bu ilaç bitince reglın başlıycak dmeişti aynende öyle oldu canım
sana hangı ilaçalrı verdi ?

Kesinlikle hiçbirşeye takılma;o kadar hesaplar yaptım zamanında.Yok pozisyon alalım dedi kzıar onu bile aldım kaydirigubbakcemile3 Olmadı... Bu aysa hi.birinden eser yoktu...Benimki tamamen ramazan bereketi sırnaşık şey

İnşallah en kısa zamnada güzel haberler verirsin bize.Her ay yeni bir UMUT :)))

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR!Dün topiiğimiz elden gidiyordu!:gitme: Aynı isimle yeni bir topik açtılar bize;içinde geömişe dair hiçbişey olmayan!
Sonra;sağolsun anlaştık arkadaşla geri aldık topiğimizi.sempatiksalakcinni Geceleri NÖBETÇİ lazım NÖBETÇİ :)

bu arada yenilerde hemen hamile kalıvermiş yahuu:))anam bizdemi bi sorun var eskidik ondanmı olmuyo:))
onlarıda tek tek tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli dogururlar inş..:Saruboceq:
inş. canım eşin bitkisel ilaç kullanıyormu

öncelikle hayırlı olsun canım
topiğimize uzanan eller kırılsın

Bu arada korkunç gazım var öyle böyle değil , kimisi adet belirtisi diyo kimisi hamilelik :bbo: hayırlısı artık Şafak 2 :CüvCüv: :CüvCüv:
Ya canım!Derlerdi de ben inanmazdım;ama ben de hissettim ya bu ay bir değişiklik olduğunu ve hamile olduğumu ama inanmak istemediğim için salladım hep.İnşallah bebişin sennledir :)
Canım inşallah bir sahaki ay gelir meleğin;yeni ay yeni umut;sıkma canını olurmu...
Tam ben de onu konuşacaktım sizinle yaaa;doktordna randevu aldım.Gideceğim bu hafta içi.Peki vajinal ultraon şart mı?Normal ultrasonla göremezler mi bebeği?Ya da kalp atışı 6.haftada oluyordu ya;benim 5hafta 5 ya da 6 gün olmuş oalcak acaba duyulurmu ki...
:1shok:

cnm bana bi antibiyotikle bi tane hap verdi sadece öyle hap bitince adet olcaksınn falan demedi isimleri aklımda yok şimdi ama bi tanesi enfeksiyon riskine karşı antibiyotik bide rahimdeki kasılmaların agrısını hafifletecek bi hapmış eşim sormuştu eczaneye.çok olmadı kürtaj olalı 35. günüm bugün ama ne biliyim korktum bide biz korunmadık hiç çünkü gögsümden resmen süt akıyodu prolaktin hormonum yüksek nasılsa tutmaz falan dedik.ama şimdi eger hamile degilsem ve adet olmassam rahim duvarını çok kazımışsa olayından korkuyorum:2::2:

Ya ben hiç süt içmem ki ama midemi bulandırıyooooooooo bilmiyorumkismile

hayatım gel bana bu konuda uzman oldum alttan üstten rahatlatırım benim egem de acayip gazlı bir çocuk gazman gibi yani...aklinialirimsmile
hoşbulduk

Oluuuuuuuuuuuu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ay evet yaa şaştım kaldım, sayfayı bi açtım bizim başlıktan 2 tane var, önce birileri bizim topiğin taklidini açmış heralde dedim sonra bi baktım taşınmışız akannehir
Neyse ki gitmek istemediğimizi anlayınca geri dönmüşler ben kesinlikle istemiyorum taşınmayı :umursamaz:

kızlar çok heyecanlıyım acaba olacakmı uzun seneler d .k hapı kullandıktan sonra olurmu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…