- 23 Haziran 2010
- 2.670
- 0
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansana da canım ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
2 hafta 6 gün oldu canım...ama bana dün gibi geliyo..
kim demiş baş dönmesi belirti değil diye benim tek belirtim oydu bir hafta boyunca sürdü adetten önce..serum bile yedim meğer hamileymişim sonra geçti..hadi bakalım inşallah öledir
kızlar ya smart hamile mi çooook sevindim
KIZLAR YA BENİMDE DÜNDEN BERİ SABAHLARI BAŞIM DÖNÜYOR BAŞIM DÖNDÜĞÜ İÇİNDE MİDEM BULANIYOR BİLİYORUM BAŞ DÖNMESİ HAMİLELİK BELİRTSİ DEİL ZATEN BELİRTİDE ARAMIYORUM ÇÜNKÜ BİLİYORUM ADET OACAGIM KESİN...
ACABA BU BAŞDÖNMESİ NEDEN OLUR?
KARASUYUM GAZIN İÇİN AYŞENİN DEDİĞİ GİBİ SÜT İYİ GELEBİLİR HATTA İÇİNE BAL DA KAT YUMUŞATIR VE RAHAT RAHAT LAVOBOYADA ÇIKARSIN...
AYŞEM DOKTORUNA SORDUNMU NEDEN HALA DEVAM EDİYORMUŞ BULANTILARIN VE NORMALMİ NE KADAR SÜREDE GEÇMESİ LAZIMKİİ...
ANAMMM HİÇBİRİMİZ DERDİ BİTMİYORKİ...boshayallersmile
ne demezsin dün hiç uyutmadı beni uytmamayı bırak memeden de düşmedi..resmen kıpkırmızı oldu memişler acıyo...şimdi uyuyo gece gündüz karıştı ...
kızlar ya smart hamile mi çooook sevindim
oyyy maşallah Allah uzun ömürler versin opuyorumnanaktan :Saruboceq:
aa gerçektenmii bende hep hamileliğin son aylarında baş dönmesi olur biliyordum...
inşallah ama ben pek umutlu deilim çünkü adet belirtilerim başladı ateş basıyor ve kasıklarım agrıyor kesin olacagım yani zaten bu ay yumurtlama zamanında kociş yoktu yanımda...hayırlısı olur inş
ewet canım smart hamile ne güzel bir haber dimi... :lepi:
ya çok güzel bir haber bu sayfa kaçta verdi acaba haberi tüh ya geri kalıyorum hep gündemden:1shok:doktoruma sormak hiiç aklıma gelmedi kızz bilmiyorumkismile kardesımde doktoruma gidio sölimde bi sorsun normalmı değilmi
canım bu arada tinkerinda dediği gibi baş dönmesi hamılleık belirtisidir yani ama tabi
sadece hamılelık belirtisi değildir...başka pekçok sebepten dolayı basın dönüyor olabılır
çok rahatsızsan bi gitsene doktora yani belli olmaz nolacağı
oyy minikkk tosbaaaa :)annesini bırakamıyomuş :)
evet canım hamilee :lepi:
yavyumunda az kaldı doktora gtmesine inşallah güzel haberlerle gelir... :Saruboceq:
doktoruma sormak hiiç aklıma gelmedi kızz bilmiyorumkismile kardesımde doktoruma gidio sölimde bi sorsun normalmı değilmi
canım bu arada tinkerinda dediği gibi baş dönmesi hamılleık belirtisidir yani ama tabi
sadece hamılelık belirtisi değildir...başka pekçok sebepten dolayı basın dönüyor olabılır
çok rahatsızsan bi gitsene doktora yani belli olmaz nolacağı
canım benim hayırlısı olsun de...ama benim tek belirtim baş dönmesiydi...resmen heryer dönüyodu gözümde aynı zamnda tansiyonda düşmüştü...sen ateşini ölçbakalım 36.5 in üstünde mi...
kızlar benim yaramaz uyuyorken ben de yatayım ...uyuyayım azcık hadi görüşürüz çoook öptüm hepinizi
kızlar günaydınn.
ben kürtaj olalı 34 gün oldu doktor bana kürtaj oldugun tarihi adet tarihin say ona göre hastalanırsın demişti ama ben hala olmadım ve hiç bir belirti yok.acaba çokmu kazıdı içimi ya şimdi ondan korkmaya başladımm
yavyumunda az kaldı doktora gtmesine inşallah güzel haberlerle gelir... :Saruboceq:
ya çok güzel bir haber bu sayfa kaçta verdi acaba haberi tüh ya geri kalıyorum hep gündemden:1shok:
inşallah :Saruboceq:
kızlar günaydınn.
ben kürtaj olalı 34 gün oldu doktor bana kürtaj oldugun tarihi adet tarihin say ona göre hastalanırsın demişti ama ben hala olmadım ve hiç bir belirti yok.acaba çokmu kazıdı içimi ya şimdi ondan korkmaya başladımm
canım ellerine sağlık, olumunekankayizsmile bak ben de anlatayım senin bebişinin ben de yarattığı etkiyi! sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Biliyorsun!!!!!!!!!!! :kedi::kedi::kedi: ben de senin gibi tembel bir insanım bu konuda, hani hep yok şu gündür yok ov.testidir yok uzayan sıvıdır bilmem daha neler işte vs bunlar beni çok geriyor, sen de tek atışın ohaoldumsmileolduğu günü malum günlerden değil diye nasıl olsa rahattım diye yazmıştın galiba yanlış hatırlamıyorsam, ben çok çalışmayı sevmiyorum bu konuda ama hani bir de olsa iki de olsa ay boyunca olmayacak diye bir şey yokmuş demek ki, fatoştan ve eliften de bu tezi doğruladık zaten.:lepi::lepi:
Şimdi karar verdim diyorum ya, bakalım artık ne diyeyim ama artık adet olduğumda üzülmüyorum topiğe yeniden geldiğimde yazmıştım zaten. Olursa olur sonunda ölüm yok, artık benim için her ay bu ay mı diye beklemek de güzel olacak diye düşünüyorum,boshayallersmileboshayallersmile dediğin gibi UMUTTTTT ve bu umudu çevremdekilerle yaşamak değil de sizlerle paylaşmak bana çok çok daha iyi geliyor
artık biliyorum ki benim az ya da çok çalışmam olmasının veya olmamasının sebebi değil, ayrıca farkındayım ki üç aydır falan ilaç almadan da adet olabiliyorum ama erken ama geç sonunda ilaç kullanmıyorum artık.
Hem madem benim yumurtlama düzensizliğim var belki başında belki sonunda, gerilmeme gerek yok yani.
Çünkü iki aydır fark ettim ki, benim adetin son bir iki gününden başlıyor o yumurta beyazı gibi denilen olayım ve beş altı gün sürüyor ama ben şimdiye kadar hep 14.gün + - diye bakmışım olaya.
Hem baktım ki kankalar hep birbirini çekiyor
BELLİ Mİ OLUR BELKİ BENİM DE İKİ KANKAM BENİ ÇEKER ARKALARINDAN
SMART HAMİLE, :lepi::lepi:KARASU DA BU AY HAMİLE ZATENdelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol:
Olsa güzel olur olmasa da Allahın ol diyeceği bir zaman elbet vardır kaydirigubbakcemile3
YA ALLAH YA MUHAMMED YA SABIR YA SELAMET diyorum
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ SEVMİŞİM SİZLERİolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
inş. canım eşin bitkisel ilaç kullanıyormubu arada yenilerde hemen hamile kalıvermiş yahuu:))anam bizdemi bi sorun var eskidik ondanmı olmuyo:))
onlarıda tek tek tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli dogururlar inş..:Saruboceq:
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR!Dün topiiğimiz elden gidiyordu!:gitme: Aynı isimle yeni bir topik açtılar bize;içinde geömişe dair hiçbişey olmayan!
Sonra;sağolsun anlaştık arkadaşla geri aldık topiğimizi.sempatiksalakcinni Geceleri NÖBETÇİ lazım NÖBETÇİ :)
Ya canım!Derlerdi de ben inanmazdım;ama ben de hissettim ya bu ay bir değişiklik olduğunu ve hamile olduğumu ama inanmak istemediğim için salladım hep.İnşallah bebişin sennledir :)Bu arada korkunç gazım var öyle böyle değil , kimisi adet belirtisi diyo kimisi hamilelik :bbo: hayırlısı artık Şafak 2 :CüvCüv: :CüvCüv:
Canım inşallah bir sahaki ay gelir meleğin;yeni ay yeni umut;sıkma canını olurmu...selamm kıslarrrrr benim kırmızılar geldi malesef dün sabah test yaptım çıkmadı ama baya ümitlenmiştim 3 gün gecikti 4.gün sabahı geldi normal bu kadar aksamaz çok hayal kırıklığına uğradım nebilim yaa rabbim zamanını biliyor..herşey Allah tan herkese hayırlısını versin rabbim...listedende bi zahmet kaldırın ordan günüm geçince çok heycan yapmıştım ama iştee bu yüzden gelecek adetim geciktiii bu sefer olabilir gözüyle baktımm ama boşu boşuna günümü geciktirdim...inşallah bi dahakine bu kadar ümitli davranmam...buna dikkat edicem...bekleyen arakdaşlarım lütfen çok kaptırmayın kendinizii moral olarak insan çöküyo Allah tan eşim yanımdaydı yoksa zor toparlardım kendimi....herşeyin hayırlısı olsunn kızlar...bugun işler yoğun öpüyorum sizleri....
Tam ben de onu konuşacaktım sizinle yaaa;doktordna randevu aldım.Gideceğim bu hafta içi.Peki vajinal ultraon şart mı?Normal ultrasonla göremezler mi bebeği?Ya da kalp atışı 6.haftada oluyordu ya;benim 5hafta 5 ya da 6 gün olmuş oalcak acaba duyulurmu ki...ben görmemişim demekki canım :) tekrar bakarım mucx opuyorumnanaktan
canım yavyumun düşük tehlijkesi var ya bu hafta kalp atısı olmazsa kürtaj yapcakalr :gitme:
İnşallah kalp atışlarını görürüler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3
İNŞALLAHHH
CANIM BU SAYFADA http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...mbirlikte-cevaplayalim-7645.html#post15305317
canım benim ben kürtaj olduktan sonra 13. gün adetim başladı
doktor bi ilaç vermıştı bu ilaç bitince reglın başlıycak dmeişti aynende öyle oldu canım
sana hangı ilaçalrı verdi ?
ay yaa hamileysen yan etkısı olursa bilmiyorumkismile 2 guncuk dayanabılırsın dimi gaza :)
tuvalete gidip karnını ovalayarak çıkmasınıda sağlayabilirsin
yada süt içerbilirsin bu bağırsaklarını çalıştırıcagından gazın çıkıverir
ben süt içcemde sabah sbaha midem bulanıyo :sinifsinif:
hayatım gel bana bu konuda uzman oldum alttan üstten rahatlatırım benim egem de acayip gazlı bir çocuk gazman gibi yani...aklinialirimsmile
hoşbulduk
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR!Dün topiiğimiz elden gidiyordu!:gitme: Aynı isimle yeni bir topik açtılar bize;içinde geömişe dair hiçbişey olmayan!
Sonra;sağolsun anlaştık arkadaşla geri aldık topiğimizi.sempatiksalakcinni Geceleri NÖBETÇİ lazım NÖBETÇİ :)