Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Offfff ölücem gazdan yaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir

ayy valla bende de çok gaz var ve cıkcak gibi değil acaip sıkıştırıyo bilmiyorumkismile

bayramla beraber tam 19 gün tatil yaptım...1 yılımı doldurum yıılık izin aldım 12 gün ama haftasonları bayram tatiliyle beraber 19 gün oldu ne kadar karlıyım dimi:))

hoşbulduk bitanem:)

evet çok kârlısın canım :KK70:

Ayşeemmm şekeirm sendeen naber ???

ne olsun canım çalışıyorum işte...dün akşam fena başım ağrıyodu ilaç içiyrum gecmiyo
eşim dedi gel okıym seni nazar mı değdi acaba fln ana bi okumaya basladı esnıyo esnıyo
esnıyo benım ağrım hoop gectı ama bu sfer ağır geldi eşimin başı ağrımaya başladı...
evdennde cıkmadım nerden nası nazar değdiyse öle işte bide midem bulanıyo kaç gundur
doğumdan sonra şu bulantım gecmedı gıttı ara ara bulantım oluyo nedense
bugunde fena gazım var regle 6 gun kaldı ööle reglımı beklıorm bı yandan napimm boshayallersmile

sen naıslsın napiosn canım :)

Ay bi deniyim bari yaa ölecem yoksa acayip sancı yapıyo bilmiyorumkismile

ay yaa hamileysen yan etkısı olursa bilmiyorumkismile 2 guncuk dayanabılırsın dimi gaza :)

tuvalete gidip karnını ovalayarak çıkmasınıda sağlayabilirsin

yada süt içerbilirsin bu bağırsaklarını çalıştırıcagından gazın çıkıverir

ben süt içcemde sabah sbaha midem bulanıyo :sinifsinif:

KIZLAR YA BENİMDE DÜNDEN BERİ SABAHLARI BAŞIM DÖNÜYOR BAŞIM DÖNDÜĞÜ İÇİNDE MİDEM BULANIYOR BİLİYORUM BAŞ DÖNMESİ HAMİLELİK BELİRTSİ DEİL ZATEN BELİRTİDE ARAMIYORUM ÇÜNKÜ BİLİYORUM ADET OACAGIM KESİN...
ACABA BU BAŞDÖNMESİ NEDEN OLUR?

KARASUYUM GAZIN İÇİN AYŞENİN DEDİĞİ GİBİ SÜT İYİ GELEBİLİR HATTA İÇİNE BAL DA KAT YUMUŞATIR VE RAHAT RAHAT LAVOBOYADA ÇIKARSIN...

AYŞEM DOKTORUNA SORDUNMU NEDEN HALA DEVAM EDİYORMUŞ BULANTILARIN VE NORMALMİ NE KADAR SÜREDE GEÇMESİ LAZIMKİİ...

ANAMMM HİÇBİRİMİZ DERDİ BİTMİYORKİ...boshayallersmile

GÜNAYDIN MERCANCIM HOŞGELDİN...

GÜNAYDIN GÜNAYDINNNN DÜNYANIN EN TATLI PRENSİN ANNESİ GÜNAYDINNNNN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansana da canım ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güzel oğluşun nasıl ne kadarlk oldu canım

2 hafta 6 gün oldu canım...ama bana dün gibi geliyo..

KIZLAR YA BENİMDE DÜNDEN BERİ SABAHLARI BAŞIM DÖNÜYOR BAŞIM DÖNDÜĞÜ İÇİNDE MİDEM BULANIYOR BİLİYORUM BAŞ DÖNMESİ HAMİLELİK BELİRTSİ DEİL ZATEN BELİRTİDE ARAMIYORUM ÇÜNKÜ BİLİYORUM ADET OACAGIM KESİN...

KARASUYUM GAZIN İÇİN AYŞENİN DEDİĞİ GİBİ SÜT İYİ GELEBİLİR HATTA İÇİNE BAL DA KAT YUMUŞATIR VE RAHAT RAHAT LAVOBOYADA ÇIKARSIN...

AYŞEM DOKTORUNA SORDUNMU NEDEN HALA DEVAM EDİYORMUŞ BULANTILARIN VE NORMALMİ NE KADAR SÜREDE GEÇMESİ LAZIMKİİ...

canım ben iç kulakla alakalı olduğunu duymuştum iç kulakta kristaller varmış onlar oynayıncamı ne baş dönüyormuş

günaydın :)

günaydın olumunekankayizsmile bebiş yol yorgunlugunu attı artık sabahlıyo galiba :)
ne demezsin dün hiç uyutmadı beni uytmamayı bırak memeden de düşmedi..resmen kıpkırmızı oldu memişler acıyo...şimdi uyuyo gece gündüz karıştı ...

kim demiş baş dönmesi belirti değil diye benim tek belirtim oydu bir hafta boyunca sürdü adetten önce..serum bile yedim meğer hamileymişim sonra geçti..hadi bakalım inşallah öledir

canım ben iç kulakla alakalı olduğunu duymuştum iç kulakta kristaller varmış onlar oynayıncamı ne baş dönüyormuş

aa ewet dogru sölüyosun bende vardı o ama geçmişti...acaba yenidenmi başladı ay hiç aklıma gelmemişti tekrar olacağı bilmiyorumkismile
saol canım ya valla iyi hatırlattın olumunekankayizsmile

X