- 23 Haziran 2010
- 2.670
- 0
hoş geldin canım bizde seni özledik
kaydirigubbakcemile5
Offfff ölücem gazdan yaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir
bayramla beraber tam 19 gün tatil yaptım...1 yılımı doldurum yıılık izin aldım 12 gün ama haftasonları bayram tatiliyle beraber 19 gün oldu ne kadar karlıyım dimi:))
hoşbulduk bitanem:)
Ayşeemmm şekeirm sendeen naber ???
Bugün topik nekadar sakin yaaa akannehir akannehir akannehir
Ay bi deniyim bari yaa ölecem yoksa acayip sancı yapıyo bilmiyorumkismile
günaydın kızlarr
uykusuz her gece yorgun ölesiyeeee......
günaydın kızlar...
hayatım gel bana bu konuda uzman oldum alttan üstten rahatlatırım benim egem de acayip gazlı bir çocuk gazman gibi yani...aklinialirimsmileOfffff ölücem gazdan yaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir
gnaydın hoş geldinizzzzzguclubacismile
günaydın kızlarr
günaydın kızlar...
güzel oğluşun nasıl ne kadarlk oldu canımhayatım gel bana bu konuda uzman oldum alttan üstten rahatlatırım benim egem de acayip gazlı bir çocuk gazman gibi yani...aklinialirimsmile
hoşbulduk
günaydın kızlarr
günaydın kızlar...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansana da canım ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGÜNAYDIN MERCANCIM HOŞGELDİN...
GÜNAYDIN GÜNAYDINNNN DÜNYANIN EN TATLI PRENSİN ANNESİ GÜNAYDINNNNN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güzel oğluşun nasıl ne kadarlk oldu canım
canım ben iç kulakla alakalı olduğunu duymuştum iç kulakta kristaller varmış onlar oynayıncamı ne baş dönüyormuşKIZLAR YA BENİMDE DÜNDEN BERİ SABAHLARI BAŞIM DÖNÜYOR BAŞIM DÖNDÜĞÜ İÇİNDE MİDEM BULANIYOR BİLİYORUM BAŞ DÖNMESİ HAMİLELİK BELİRTSİ DEİL ZATEN BELİRTİDE ARAMIYORUM ÇÜNKÜ BİLİYORUM ADET OACAGIM KESİN...
ACABA BU BAŞDÖNMESİ NEDEN OLUR?
KARASUYUM GAZIN İÇİN AYŞENİN DEDİĞİ GİBİ SÜT İYİ GELEBİLİR HATTA İÇİNE BAL DA KAT YUMUŞATIR VE RAHAT RAHAT LAVOBOYADA ÇIKARSIN...
AYŞEM DOKTORUNA SORDUNMU NEDEN HALA DEVAM EDİYORMUŞ BULANTILARIN VE NORMALMİ NE KADAR SÜREDE GEÇMESİ LAZIMKİİ...
ANAMMM HİÇBİRİMİZ DERDİ BİTMİYORKİ...boshayallersmile
ne demezsin dün hiç uyutmadı beni uytmamayı bırak memeden de düşmedi..resmen kıpkırmızı oldu memişler acıyo...şimdi uyuyo gece gündüz karıştı ...günaydın :)
günaydın olumunekankayizsmile bebiş yol yorgunlugunu attı artık sabahlıyo galiba :)
KIZLAR YA BENİMDE DÜNDEN BERİ SABAHLARI BAŞIM DÖNÜYOR BAŞIM DÖNDÜĞÜ İÇİNDE MİDEM BULANIYOR BİLİYORUM BAŞ DÖNMESİ HAMİLELİK BELİRTSİ DEİL ZATEN BELİRTİDE ARAMIYORUM ÇÜNKÜ BİLİYORUM ADET OACAGIM KESİN...
ACABA BU BAŞDÖNMESİ NEDEN OLUR?
KARASUYUM GAZIN İÇİN AYŞENİN DEDİĞİ GİBİ SÜT İYİ GELEBİLİR HATTA İÇİNE BAL DA KAT YUMUŞATIR VE RAHAT RAHAT LAVOBOYADA ÇIKARSIN...
AYŞEM DOKTORUNA SORDUNMU NEDEN HALA DEVAM EDİYORMUŞ BULANTILARIN VE NORMALMİ NE KADAR SÜREDE GEÇMESİ LAZIMKİİ...
ANAMMM HİÇBİRİMİZ DERDİ BİTMİYORKİ...boshayallersmile
canım benm ne güzel aopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansana da canım ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
2 hafta 6 gün oldu canım...ama bana dün gibi geliyo..
canım ben iç kulakla alakalı olduğunu duymuştum iç kulakta kristaller varmış onlar oynayıncamı ne baş dönüyormuş