- 19 Ağustos 2009
- 1.241
- 1
Kendi adıma teşekkür ederim.Hamiş misin bilmiyorum ama değilsen darısı başına inşallah.
Evetttttt!akannehir Şaka gibi değilmi...Kaç ay oldu bu topik kurulalı neredeyse bir sene!E,öncesi de var;herşeyi hep birlikte yaşadık!olumunekankayizsmile
Canımcım!Ben de seninle karşılaşmak istiyorum.özledim seni!olumunekankayizsmile
Ama neden ereceğim dediğini hatırlayamadım yaaaa... fisfisfis
Okulda giremedim canımcım ya!Değer 1278 çıkmış.5.haftaya göre iyi herhalde.4+3tü dün diye düşünüyorum ama tabi doktorlar daha ii bilir.
Evet canım yaa...Bir yandan seviniyorum aslında ama korku,stres,eşime kırgınlık(beni bu dönemde bilmeden de olsa bırakıp gitti diye)... daha baskın geliyor ve hakikaten baskınlarda... kafamçokkarıştı
:hulya: :hulya: :hulya: Gerginim sanıırm yaaa... mafoldumben Ne olduğumju bilemedim ki ben de!fisfisfis
Benden umudu herkes kesmişti;kimse beni konuşmuyordu bile artık sırnaşık şey sırnaşık şey E,buna ben de dahil sırnaşık şey Şaka gibi;yk yok şaka!Ayyy anlamadım ki ne oluyor.
KORKUYOOORRRUUMMMM....
Off Beren yaaa!YAzdıklarında sonuna kadar haklıısn;ama insan içindeyken o kadar pozitif bakamıyor hayata!Bir başkasıyla konuşurken ben de aynen bu yazıkalrına benzer şeyler yazardım!Çok güzel noktalara temas etmişsin;hamilelik iki kişi arasında gibi.haklı olabilirsin ama doktora kalp atışını dinlemeye eşiyle gidemedikten sonra insan o kişi baba olmayı hak ediyormudur diye sormak istiyorum sana! mafoldumben Ya da bu anne adayı orada kendini ne kadar iki kişi gibi hissedip üçüncü kişinin yokluğunu hissetmemeyi başarabiliyordur onu da bilmiyorum. mafoldumben Keaz bizde daha ziyade eşim istiyordu bebeği biliyorsunuz.Bu kadar çok istediği bişeyde yalnız bıraktı beni! mafoldumben
Kaybetmek konusundan da bahsetmişsin;haklı olabilirsin;ama bana sanki doğacak gibi gelmiyor yaaa!:uhm: İçimden bir his düşecek ya da bişeyler ters gidecek;bu çocuk babam yoksa ben de yokum başka zaman gelirim diyecek gibi hissediyorum.Bilmem!Bu bir his sadece!!! CADIARZU
Canım teşekkür ederim;gözümden kaçmış yazdıkların YAVYUM seninki de aynı şekilde! :kedi: O kadar garip ve kötü hissediyordum ki kendimi dünya herkes için yuvarlak ama benim için bir de kaygan olmuştu akannehir
Hayırlısı olsun diyorum yine her zamanki gibi.Yavyum ;evet senin durumla benimki benziyor ama benimki çok daha zor seninkinden
Çok şaşırdım ve üzüldüm yorumlarınıza.
Bir çok arkadaş sizin topiniz için demiyorum özelden sayfalarımız fazlalştı yeni başlığa taşınalım dediği için bugnlerde yeni başlıklar açıyorum.
Bunun altında farklı şeyler aramanız üzücü oldu.
Eski başlığınız aktif tekrar devam edebilirsiniz.
Aaaa!Yeniden topiiğimizi verdiğiniz için teşekkür ederiz :) Çok inceymişsiniz!Yanlış bişey söyleyip kırdıysam özür dilerim.Canlar,
Topiniz çok dolduğundan sizi yeni açtığımız başlığa taşımak istiyorum.
Yeni sayfa yeni umut yeni başlangıçlar demek olsun.Hayırlı olaylara vesile olsun inşallah:Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15347815#post15347815
Yeni başlığınıza taşınacak listeniz varsa lütfen benimle özelden iletişime geçin ben taşıyayım olurmu?Güzel paylaşımlar diliyorum:a.s.:
ayşe hoşgeldin, hayırdır sen geceleri pek gelmezdin güzelim ya
Aaaa!Yeniden topiiğimizi verdiğiniz için teşekkür ederiz :) Çok inceymişsiniz!Yanlış bişey söyleyip kırdıysam özür dilerim.
O kadar doluyuz ki kızlarla biz burda;sanki tüm anılarımızz gitmiş gibi oldu bir an siz bizi yeni topiğe taşıdığınızda!:gitme:
Hani başka topikler "çok doldu bu topik değiştirin!" diyor olabilir ama oralarda sürekli sürkilasyon var.Yeni yeni insanlar yazıyor;geçmiş umurlarında değil.Bizse bir yıldır birlikteyiz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Hiçbir arkadaşımı hiçbir anımı kaybetmek istemem!
Tekrra teşekkür ederim tüm arkadailarım ve kendi adıma!
:lepi:
Canımcım!Ya duygularımı sana nasıl anlatsam;keşke yüzyüze olsak da kelimelrin yetmediği,yanlış anlamlar yüklediği yerlerde gözlerime bakıp beni anlasan... :sinifsinif:allah korusun canım ya ne demek o doğmıcakmış gibi geliyomuş falan lütfen
annenin hiissiyatı çok önemli der sürekli dr.um... korkarım böle sözlerden dua et ki olmasın böle bişi
insanız işte be gülüm.. her zaman keşke şöle olsaydı keşke böle olsaydı diye sürekli elimizdekinden fazlasını istiyoruz doyumsuz varlıklarız vesselam :) herşeyde bu böle ama örnek bu demiyoruzki şükür ki buna sahibim şükürki oldu ama olmayanda var hemde böle bişiye sahip olmak için servetini vermeye hazır olanlar var gibi... zor çooook zor gülüm ama yavyum senin durumunda olmayı tercih ederdi bence..
oleyyyyyyy, sanki kendi evimdeymişim gibi oldum ben ya
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyfisfisfis sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Acaba... :)))ay vallahi artık insan korkucak topiği boş bırakmaya valla geceleri nöbetçi mi bıraksak ne yapsakbilmiyorumkismile
hoşbulduk canım haftaiçleri erkenden yatıyorum ondan gelmıyordum :)
şimdi yatmadan bı bakayım dedim yenı havadis varmı diye :)
ama gidicem çok feci başım ağrıyo neden oldu anlaamdım ya fenayım((
birden görünce şaşırdım taşıyoruz fln şok oldum biz iyiyiz burda smartcım dediklerine harfiyyen katılıyorum
bu arada tekrar tekrar hayırlı olsun canım yazmıştım ama görmemıs olabılırsın
İnşallah sağlıkla kucakalrsın canım hiçç kafaya takma Allah kolaylıgını verir inşallah
tekrar hayırlı olsunnn :1hug:
Aynen ben de öyleee! olumunekankayizsmile Bir an o akdar üzüldüm ki;herkesin anıalrı geldi aklıma tek tek.Sonra arada geri dönüp bakmalaırmız ve neler yaşamışız diye konuşmalarımız... sempatiksalakcinni Ben ciddi ciddi çok bağlandım sizlere ya;hayatımdan birer parça gibisiniz.
Hatuncum!Seni yeniden listede görmek çok gğzel :) Hiçbir zaman umudunu kaybetme;şimdi yatmam gerekiyor ama bir ara sana bu bebek nasıl oldu diye anlatayım da ;HÖÖÖHHHHH de!:) O kdar olmayacak şekilde oldu yaani!Allah'tan umut asla kesilmez.Hayırlısını dile;o bilir ve ona göre hayırlısıysa verir!