Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Smart,
canım benim önce tebrik ediyorum ben kendi adıma çok ama çok sevindim senin için gerçekten,
endişelerini okudum, biliyorum ne desem sen alışıncaya kadar rahatlamıyacaksın
ama işte burda başlıyor bence bu kaderden başka bir şey değil
KAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR

hep derdim hala da derim ben kendim fatalist bir kadınım
bu bebişin zamanı şimdiymiş inan sen ne desen boş
bence yapman gereken tek şey şükretmek ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilemek, ben senin adına dua edeceğim.
biliyorum zor günler geçireceksin, ama düşün bir de bunu kaldıramayacak biri olsaydın bu senin başına gelmezdi zaten derler ya allah dağına göre kar verir, öyle bir durum işte
SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR KADINSIN ve kimseye ihtiyacın yok, sadece Allah yardımcın olsun yeter.....

allah korusun canım ya ne demek o doğmıcakmış gibi geliyomuş falan lütfen
annenin hiissiyatı çok önemli der sürekli dr.um... korkarım böle sözlerden dua et ki olmasın böle bişi
insanız işte be gülüm.. her zaman keşke şöle olsaydı keşke böle olsaydı diye sürekli elimizdekinden fazlasını istiyoruz doyumsuz varlıklarız vesselam :) herşeyde bu böle ama örnek bu demiyoruzki şükür ki buna sahibim şükürki oldu ama olmayanda var hemde böle bişiye sahip olmak için servetini vermeye hazır olanlar var gibi... zor çooook zor gülüm ama yavyum senin durumunda olmayı tercih ederdi bence..

smart ya neler oluyor ne taşınması allah allah nerden ç ıktı şimdi bu

sizin dediğiniz gibi istek üzerine yeni başlıklar açıyormuşsunuz ama bizim böyle bir talebimiz olmamıştı, biz sadece bizim görüşümüzü de alsaydınız diye serzenişte bulunduk, zaten bizim topiğimiz hiç boş kalmaz, birimizden birimiz olurdu mutlaka siz teklifi getirseydiniz biz arkadaşlara görüşüp size cevap verirdik.
yeniden aktifleştirdiğiniz için teşekkürler, gerektiğinde talep ederiz artık oybirliğiyle

ayşe hoşgeldin, hayırdır sen geceleri pek gelmezdin güzelim ya

Aaaa!Yeniden topiiğimizi verdiğiniz için teşekkür ederiz :) Çok inceymişsiniz!Yanlış bişey söyleyip kırdıysam özür dilerim.
O kadar doluyuz ki kızlarla biz burda;sanki tüm anılarımızz gitmiş gibi oldu bir an siz bizi yeni topiğe taşıdığınızda!:gitme:
Hani başka topikler "çok doldu bu topik değiştirin!" diyor olabilir ama oralarda sürekli sürkilasyon var.Yeni yeni insanlar yazıyor;geçmiş umurlarında değil.Bizse bir yıldır birlikteyiz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Hiçbir arkadaşımı hiçbir anımı kaybetmek istemem!
Tekrra teşekkür ederim tüm arkadailarım ve kendi adıma!
:lepi:

ay vallahi artık insan korkucak topiği boş bırakmaya valla geceleri nöbetçi mi bıraksak ne yapsakbilmiyorumkismile

ayşe hoşgeldin, hayırdır sen geceleri pek gelmezdin güzelim ya

hoşbulduk canım haftaiçleri erkenden yatıyorum ondan gelmıyordum :)
şimdi yatmadan bı bakayım dedim yenı havadis varmı diye :)
ama gidicem çok feci başım ağrıyo neden oldu anlaamdım ya fenayım ((

birden görünce şaşırdım taşıyoruz fln şok oldum biz iyiyiz burda smartcım dediklerine harfiyyen katılıyorum
bu arada tekrar tekrar hayırlı olsun canım yazmıştım ama görmemıs olabılırsın
İnşallah sağlıkla kucakalrsın canım hiçç kafaya takma Allah kolaylıgını verir inşallah
tekrar hayırlı olsunnn :1hug:

kızlar ben çıkıyorum fci ağrıyo başım oturamıycam daha fazla...size hayırlı geceler iyi sohbetler
dilerim öpüyorum kocaman :)

Canımcım!Ya duygularımı sana nasıl anlatsam;keşke yüzyüze olsak da kelimelrin yetmediği,yanlış anlamlar yüklediği yerlerde gözlerime bakıp beni anlasan... :sinifsinif:
Hani doğmayacakmış gibi geliyor derken;çok ani geldi aynı hızla gidermiş gibi düşündüğümden söyledim.Esasında bunun altında da bir kaybetme korkusu var elbette...
Evet!Bu böyle olsa şu söyle olsaydı... çok dedim kaç gündür içimden.Daha siz hariç kimseyle paylaşmadığım için dlimden bu sözcükler dökülmedi hiç;bilirsin beyin hızlı düşünür.Dur demek imkansız... :hulya: Gelgitler oluyor ister istemez kafada;ama he sonunda Hayırlı zamanda istedin;Allah da bu zamanı uygun gördü.Sen daha mı iyi bileceksin... geçiyor!Ve içimde şu inanç var;doğarsa hayırlı bir evlat oalcak;inan çünkü bu ay olmasın diye elimden geleni yapmıştım hayırlı zamanda olsun dualarımın yanı sıra kaydirigubbakcemile5
oleyyyyyyy, sanki kendi evimdeymişim gibi oldum ben ya

Aynen ben de öyleee! olumunekankayizsmile Bir an o akdar üzüldüm ki;herkesin anıalrı geldi aklıma tek tek.Sonra arada geri dönüp bakmalaırmız ve neler yaşamışız diye konuşmalarımız... sempatiksalakcinni Ben ciddi ciddi çok bağlandım sizlere ya;hayatımdan birer parça gibisiniz.

ay vallahi artık insan korkucak topiği boş bırakmaya valla geceleri nöbetçi mi bıraksak ne yapsakbilmiyorumkismile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyfisfisfis sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Acaba... :)))

CAnımcım gördüm çok teşekkür ederim;cevap da yazdım sana!Aynı senin gösterdiğin hassasiyete yazdım.Fatoş ve Su zaten ilgilenirlerdi benimle biliyorum ama sağolun sen de Sedef'de onlar kadar dilinizin döndüğünce fikrinizi yazmışsınız.Bir kaç arakdaş daha aynı şekilde.Hepinize çok teşekkür ederim;o gibi analrda insan bir tek cümleyi bile arıyor kendini rahatlatmak için

Kızllar ben de yatıyorum artık;malum iş beklemez!
Tempo biraz rayına girsin ben de gündüüz katılmaya çalışacağım aranıza geçen yıl olduğu gibi.

Bi de paso geziyorum ya;bi kaç şey okudum da aklıma takıldı.Genelde dinlenmek mi lazım! :S Ben hiç evde oturmaya alışık değilim ki yaaa! :S

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ParadiesAngel...............................24 EYLÜL Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

al benden de o kadar, bak şimdi bu olay benim kafamda iki kablonun ucunu birbirine değdirdi sanki,
1. Bu konu kapatma olayı
2. Senin bebişin

vveeeee, smart adımı listeye yazar mısın arkadaşım artık tekrar, şu an karar verdim, öyle ya da böyle, hamile kalamayacak olsam bile değil mi ki doğum kontrolü uygulamıyorum, en azından birlikte bekleriz ve bana destek olursunuz.
En son adet tarihim 14 eylül, son 7-8 aydır düzenli değil, ama son ay 32.günde oldum sen bilirsin ne yazacağını canım.

Sedef yavyum senin yerinde olmak isterdi bence;demiş!Okurken orayı karırmışım;düzeltme yapamadığım için tekrra yazmak zorunda kaldım.Ne oldu ki Yavyum'a bir sıkıntııs mı var? :S

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ParadiesAngel...............................24 EYLÜL Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan..........................................16 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

Hatuncum!Seni yeniden listede görmek çok gğzel :) Hiçbir zaman umudunu kaybetme;şimdi yatmam gerekiyor ama bir ara sana bu bebek nasıl oldu diye anlatayım da ;HÖÖÖHHHHH de!:) O kdar olmayacak şekilde oldu yaani!Allah'tan umut asla kesilmez.Hayırlısını dile;o bilir ve ona göre hayırlısıysa verir!

canım ellerine sağlık, olumunekankayizsmile bak ben de anlatayım senin bebişinin ben de yarattığı etkiyi! sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Biliyorsun!!!!!!!!!!! :kedi::kedi::kedi: ben de senin gibi tembel bir insanım bu konuda, hani hep yok şu gündür yok ov.testidir yok uzayan sıvıdır bilmem daha neler işte vs bunlar beni çok geriyor, sen de tek atışın ohaoldumsmileolduğu günü malum günlerden değil diye nasıl olsa rahattım diye yazmıştın galiba yanlış hatırlamıyorsam, ben çok çalışmayı sevmiyorum bu konuda ama hani bir de olsa iki de olsa ay boyunca olmayacak diye bir şey yokmuş demek ki, fatoştan ve eliften de bu tezi doğruladık zaten.:lepi::lepi:
Şimdi karar verdim diyorum ya, bakalım artık ne diyeyim ama artık adet olduğumda üzülmüyorum topiğe yeniden geldiğimde yazmıştım zaten. Olursa olur sonunda ölüm yok, artık benim için her ay bu ay mı diye beklemek de güzel olacak diye düşünüyorum,boshayallersmileboshayallersmile dediğin gibi UMUTTTTT ve bu umudu çevremdekilerle yaşamak değil de sizlerle paylaşmak bana çok çok daha iyi geliyor
artık biliyorum ki benim az ya da çok çalışmam olmasının veya olmamasının sebebi değil, ayrıca farkındayım ki üç aydır falan ilaç almadan da adet olabiliyorum ama erken ama geç sonunda ilaç kullanmıyorum artık.
Hem madem benim yumurtlama düzensizliğim var belki başında belki sonunda, gerilmeme gerek yok yani.
Çünkü iki aydır fark ettim ki, benim adetin son bir iki gününden başlıyor o yumurta beyazı gibi denilen olayım ve beş altı gün sürüyor ama ben şimdiye kadar hep 14.gün + - diye bakmışım olaya.
Hem baktım ki kankalar hep birbirini çekiyor
BELLİ Mİ OLUR BELKİ BENİM DE İKİ KANKAM BENİ ÇEKER ARKALARINDAN
SMART HAMİLE, :lepi::lepi:KARASU DA BU AY HAMİLE ZATENdelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol:

Olsa güzel olur olmasa da Allahın ol diyeceği bir zaman elbet vardır kaydirigubbakcemile3
YA ALLAH YA MUHAMMED YA SABIR YA SELAMET diyorum

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ SEVMİŞİM SİZLERİolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…