Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kııııııııızzzzlaaaaaaaaarrrr bugün dayanamayıp bum bum yaptık kocişle :kedi: aslında düşünmüyodum adete kadar yapmayı çünkü adete yakın yapınca lekelenmelerim oluyo demiştim ya size , ama garip bişey oldu ve her zaman gelen lekeler bu sefer gelmedi bilmiyorumkismile Allah Allah gelmicek mi acabaaaaaaaa ne dersiniz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Alah nedeyim ben sana kızzz hergün hergün nasılda canınız istiyor yaaa:sinifsinif banyosuydu bilmem nesiydi yaii bende eşimi çok seviyorummm ekşın yapınca mutluda oluyoruz ama hergün hergünn yapacak halimiz olmuyorr haftad 2 kere yetiyorda artıyor bilekafamçokkarıştı bencev sen çalışmalar bittikten sonra yapma bikere adete kdr bebek oyüzdende olmuoyr olabilir çünkü bnm i tanıdığım doktora gitmiş çalışmalar bittikten sonra adete kdr bekleyin demişşş kızz yaramazlık yapmasaydın olmuyormuyduuuualsanaalsanasmile

Ya yapmicaktım aslında ama 1 haftadır yapmıyoz zaten dayanamadım napiyim yaaa :kedi: :kedi: :kedi: neyse ki lekelenmem yok, ay inşallah gelmicek adet yaaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Annişkomlar geliyooooooooooooo kaydirigubbakcemile2 ben çıkıyoruuuuuummmm opuyorumnanaktan

Men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canımcım adam şokta şu an onu kandırdığımı düşünüyor
Şu testi bir göndereyim kendisine akannehir O da benden deli çıktı

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey alışırsınız cancazım öle bi güzel alışıcaksınız ki sen hiç takılma annemde kardeşime hamile iken babam yokmuş annem dioki öle kolay bi hamilelik geçirdimki dio
sende öle olursun inşAllah

Fatooooooooooşşşşş nabeeeeeeeeeelllll zemuszemus zemuszemus zemuszemus

iyiyyy canım senden nabellll

Ay sen şimdi geçmişi okuyosundur bekleyemicem valla uykum geldi, sabah erkenden dersim var zaten yatıyım ben en iyisi mirmirmirmir hadi iyi geceleeeeeeeeeeerrrrr opuyorumnanaktan yarın görüşürüz

Ay ben de geçmişi okuyosundur diye çıkıyodum ben de iyiyim şekercim, bi de kırmızılar gelmezse daha iyi olacam inşallah :Saruboceq:

kuzu ben sana kızarmıyım evet kızarım çünkü merak ediyorummm lmaz: arada br gir içinde iyiyim de git şakkıdı

bekledim seni smartı ben yazdımmmmm :lepi: geleydin ben napayimmmmm

Ay ben de geçmişi okuyosundur diye çıkıyodum ben de iyiyim şekercim, bi de kırmızılar gelmezse daha iyi olacam inşallah :Saruboceq:

işallah kırmızılar gelmez nağişimm ya.. iştahın felanda artmıs.. testini yapmanı sabırsızlıkla bekliyorumm. ama bilmiyorum bu ay cok bereketli.. melekin senledir işalahhhhhhhhhhhhhh:1hug:

işallah kırmızılar gelmez nağişimm ya.. iştahın felanda artmıs.. testini yapmanı sabırsızlıkla bekliyorumm. ama bilmiyorum bu ay cok bereketli.. melekin senledir işalahhhhhhhhhhhhhh:1hug:

Ay inşallah kuşum yaa :CüvCüv: ama hamiş değilsem bile kırmızılar gününde gelsin üzülmicem valla, günüm şaşmasın yeter ki bu ay olmazsa bidahaki ay olur, o da olmazsa sonraki ay olur bizde bu iştah varken daha çok bebik yaparız biz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gunslinger arkadasım merhaba .........senle hiç sohpet etmedik . ama asagıda ismini görüyorum.. sohper etmek istersen yada sorun varsa sorabilirsin...

lmaz: lmaz: lmaz: yanlış dua hamile dilsen hemen gelsin yoksa onun sıkıntısı bambaşka

ama inşAllahhhh hamilesindirrrr :lepi: :lepi:

kızlar size bir şey sorcam..bir buçuk aydır meme ağrısı ve şişkinliği çekiyorum..ara ara böyle uzun periyotlarda olurdu ..ama bu sefer değişik bir acı hissettim. gece sırt üstü yatış pozisyonunu değiştirdiğimde acayip bir ağrı saplanıyor. ağrı böyle karıncalanma gibi bişi ama acıyor. sanki bir kan akışı oluyor.. bunu yaşayan var mı? doktra gitcem ama ne zaman bilmiyorum bunu yaşayan var mı acep?

canımsın yaaaa.. dualarım hep senle canım benim.....

kızlar ben çıkıyorum uykum çoooook geldi

hepinizi kocaman öpüyorummmmm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…