- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
Kııııııııızzzzlaaaaaaaaarrrr bugün dayanamayıp bum bum yaptık kocişle :kedi: aslında düşünmüyodum adete kadar yapmayı çünkü adete yakın yapınca lekelenmelerim oluyo demiştim ya size , ama garip bişey oldu ve her zaman gelen lekeler bu sefer gelmedi bilmiyorumkismile Allah Allah gelmicek mi acabaaaaaaaa ne dersiniz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Alah nedeyim ben sana kızzz hergün hergün nasılda canınız istiyor yaaa:sinifsinif banyosuydu bilmem nesiydi yaii bende eşimi çok seviyorummm ekşın yapınca mutluda oluyoruz ama hergün hergünn yapacak halimiz olmuyorr haftad 2 kere yetiyorda artıyor bilekafamçokkarıştı bencev sen çalışmalar bittikten sonra yapma bikere adete kdr bebek oyüzdende olmuoyr olabilir çünkü bnm i tanıdığım doktora gitmiş çalışmalar bittikten sonra adete kdr bekleyin demişşş kızz yaramazlık yapmasaydın olmuyormuyduuuualsanaalsanasmile
Ya yapmicaktım aslında ama 1 haftadır yapmıyoz zaten dayanamadım napiyim yaaa :kedi: :kedi: :kedi: neyse ki lekelenmem yok, ay inşallah gelmicek adet yaaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus
neyse canım allahtan lekenmen olmamış
Canımcım adam şokta şu an onu kandırdığımı düşünüyor
Şu testi bir göndereyim kendisine akannehir O da benden deli çıktı
Fatooooooooooşşşşş nabeeeeeeeeeelllll zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey alışırsınız cancazım öle bi güzel alışıcaksınız ki sen hiç takılma annemde kardeşime hamile iken babam yokmuş annem dioki öle kolay bi hamilelik geçirdimki dio
sende öle olursun inşAllah
iyiyyy canım senden nabellll
canım çok düşüncelisin sağol ama fatoş eklemiş artık
zaten ben de o gün gelmemiştim kısmet değilmiş :))
bana kızıyorsun öylemii ben neler çekiyorum haberin var mı cadıııklava: klava:kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana bulantılar ve kusma beni öldürdü zuzu
48 kiloya düştüm :)) o yüzden giremiyorum sürekli
kusuyorum ve dinleniyorum..yoksa hamile kaldımda gelmiyorum sanmayın
ben hiç öyle birşey yapar mıyım:1closedeyes::1closedeyes:
ay evet smartttttttt sonunda sen de şeref tribünündesin:lepi::lepi::lepi:
darısı diğer kızlara inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
zaten ben uğurlu geldim peşimden hepinizi çektim kaydirigubbakcemile3
yakında kimse kalmayacak hamile olmayan:teytey:
evet seni fatoş eklemiş ben yazcaktım ama neyseklava: :))
Ay ben de geçmişi okuyosundur diye çıkıyodumben de iyiyim şekercim, bi de kırmızılar gelmezse daha iyi olacam inşallah :Saruboceq:
işallah kırmızılar gelmez nağişimm ya.. iştahın felanda artmıs.. testini yapmanı sabırsızlıkla bekliyorumm. ama bilmiyorum bu ay cok bereketli.. melekin senledir işalahhhhhhhhhhhhhh:1hug:
Ay ben de geçmişi okuyosundur diye çıkıyodumben de iyiyim şekercim, bi de kırmızılar gelmezse daha iyi olacam inşallah :Saruboceq:
Ay inşallah kuşum yaa :CüvCüv: ama hamiş değilsem bile kırmızılar gününde gelsin üzülmicem valla, günüm şaşmasın yeter ki bu ay olmazsa bidahaki ay olur, o da olmazsa sonraki ay olur bizde bu iştah varken daha çok bebik yaparız biz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gunslinger arkadasım merhaba .........senle hiç sohpet etmedik . ama asagıda ismini görüyorum.. sohper etmek istersen yada sorun varsa sorabilirsin...