Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: yanlış dua hamile dilsen hemen gelsin yoksa onun sıkıntısı bambaşka

ama inşAllahhhh hamilesindirrrr :lepi: :lepi:

Evet evet ben de onu dedim şimdi zaten zamanında gelsin yeter ki yerimseniben yani ben gelmezse derken 9 ay gelmezse demek istemiştim :KK1: :KK1: :KK1:

kızlar size bir şey sorcam..bir buçuk aydır meme ağrısı ve şişkinliği çekiyorum..ara ara böyle uzun periyotlarda olurdu ..ama bu sefer değişik bir acı hissettim. gece sırt üstü yatış pozisyonunu değiştirdiğimde acayip bir ağrı saplanıyor. ağrı böyle karıncalanma gibi bişi ama acıyor. sanki bir kan akışı oluyor.. bunu yaşayan var mı? doktra gitcem ama ne zaman bilmiyorum bunu yaşayan var mı acep?

merhaba adete yakın gögüslerde dolgunluk ve agrı olması dogal.. ama bu hamilik belirtiside olabiliyo ama kişiden kişiye degişiyo canım.

kızlar size bir şey sorcam..bir buçuk aydır meme ağrısı ve şişkinliği çekiyorum..ara ara böyle uzun periyotlarda olurdu ..ama bu sefer değişik bir acı hissettim. gece sırt üstü yatış pozisyonunu değiştirdiğimde acayip bir ağrı saplanıyor. ağrı böyle karıncalanma gibi bişi ama acıyor. sanki bir kan akışı oluyor.. bunu yaşayan var mı? doktra gitcem ama ne zaman bilmiyorum bunu yaşayan var mı acep?
Canım prolaktin hormonuna bkıldı mı hiç senin? Bence ona bi baktır, eğer baktırdıysan ve sorun yoksa bence bi baktır göğüslerine,film falan çektir, kitle falan varsa görürler, neticede göğüs ağrısı normal bişey değil yani ihmal etmeye gelmez yerimseniben

canımsın yaaaa.. dualarım hep senle canım benim.....

Ayyyyyy kuşum benim Şeniz Şeniz Şeniz

bu ay var bir kısmet inşAlahh sende nasibini alırsın tatlımmmm dualarım seninleee

Çok sağol bitanem olumunekankayizsmile biliyorum bi hamile kalsam hepiniz en az benim kadar sevineceksiniz :1hug: hayırlıysa en yakın zamanda olur inşallah :Saruboceq: uykun gelmiş senin hadi yat bakalım, uyusun da büyüsün bebişimiz opuyorumnanaktan

merhaba adete yakın gögüslerde dolgunluk ve agrı olması dogal.. ama bu hamilik belirtiside olabiliyo ama kişiden kişiye degişiyo canım.

adetimin 3. günündeyim... adet değil çünkü adet geçtiği zaman bile geçmiyor aynı devam ediyor.. :S

Canım prolaktin hormonuna bkıldı mı hiç senin? Bence ona bi baktır, eğer baktırdıysan ve sorun yoksa bence bi baktır göğüslerine,film falan çektir, kitle falan varsa görürler, neticede göğüs ağrısı normal bişey değil yani ihmal etmeye gelmez yerimseniben

haklısın ihmal ediyorum ... peki sizceilk olarak kadın doğumcuya mı yoksa genel cerraha mı gitsem ??

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ParadiesAngel....................................24 EYLÜL (Güzel Haberlerini Bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................28 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle-smart_girl--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

adetimin 3. günündeyim... adet değil çünkü adet geçtiği zaman bile geçmiyor aynı devam ediyor.. :S

haklısın ihmal ediyorum ... peki sizceilk olarak kadın doğumcuya mı yoksa genel cerraha mı gitsem ??

gecmiyosa ihmal etme arkadasım.. kadın hastalıklarına gitsen hormonlarına bakarlar..

Bence ilk olarak bi kadın doğum uzmanına git, hormon baksın prolaktin yüksek mi, eğer onda sorun çıkmazsa genel cerraha gidersin yerimseniben

kızlar ben çıkıyorumm.
iyi geceler ..
İyi geceler balııııııııımmm opuyorumnanaktan

mervecimm pc açıktıda kocişle canımızz işkembe çorbası çektiii onu yaptık içtikk saatte baya geç olmuşşş yatıyoruzz bizzzz herkese ii geceler

smartcım sımdı gordum canım,tebrık ederım...
Allahım saglıcakla bır gebelık gecırmenı ve kucagına almayı nasıp etsın canım...
Bende keseyı net gorene kadar kımseye dıyememıstım ya bısey olursa ya gercekten yoksa dıye...
Bu tur gelgitler yasaman saskınlıklar yasaman cok normal tatlım...
Tekrardan gozunaydın canım

Canım teşekkür ederim;gözümden kaçmış yazdıkların YAVYUM seninki de aynı şekilde! :kedi: O kadar garip ve kötü hissediyordum ki kendimi dünya herkes için yuvarlak ama benim için bir de kaygan olmuştu akannehir

Hayırlısı olsun diyorum yine her zamanki gibi.Yavyum ;evet senin durumla benimki benziyor ama benimki çok daha zor seninkinden :KK43:

Smarttttttttt nerdesinn
bak agır kaldırma iş yapma şimdi çok önemli bol bol dinlen gezmek yyok artık deli gibi :)))
beslenmene bişi demicem zaten çooook düzenlisin
sadece alkol yok artıkkkkkkkk

ayy çok seviniyorummmmm

ee peki eşininde haberi yokmu dahaaaa
Söyledim söyledim...Dün müydü ondna önceki akşam mıydı neydi!akannehir İnanmadı bana;iki gündür.En son bugün kan verdiğim polikliniiğin numarasını verdim de ancak ikna oldu.
Ailecek ilginciz biz yaaaniii! akannehir

Şimdi daha iyiyim;aslında seni aramak istiyordum bu akşam ama eve geç geldik uyumuşsundur diye düşündüm! mafoldumben Yarın ilk fırsatta arayacağım fıstığım.
Evet canım haklısın;biliyorum yaşadığım günler oldukça riskli ama mecbur kalınca yaptım Allah'ım korusun meleğimi.
Misafiri çok seviyorum ama ne yalan söyliyim haftaiçi zaten okulda sürekli ayaktayım iple çekmiştim bugünü ama misafir geliyor sonra gelseler ne olurdu sanki...boshayallersmile
Ne diyorsun sen yaaa!:gitme: Ben özür dilerim ama it gibi geziyorum hala!akannehir O gün bugün ve öncesinde de bir dakika yerimde durmaya vaktim olmadı ki...:hulya: Ben hayatta öyle boş boş uzanamam!Kızzzlllarr;ggerek var mı yaaa? bilmiyorumkismile
Canım bu arada!Tebrik etmişsin çok teşekkür ederim;ben de seni etmiştim ama sanırım okuma fısratın olmadı.Yeniden tebrik ederim.Allah sağlıcakla ,hayırlısıyla kucaına almayı nasip etsin.
Süppeeeeeerrrr :CüvCüv: bugün öğlende bi arkadaşın tevhidine gittim, orda beni hiç tanımayan bi kadın sen hamile misin dedi bana, hayır dedim, peki şu an hamile olma ihtimalin yok mu dedi, bilmem olabilir henüz günüm gelmedi dedim, bak demişti dersin, senden çok kuvvetli bi enerji alıyorum, hamile olduğunu hissediyorum dedi bilmiyorumkismile Ay inşallah dedim ben de :Saruboceq:
İyice havaya girdim yine, bunu da duydum ya psikopatlaştım iyice sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
İçimden bir ses benimkilerin de ikiz kız olacağını söylüyor.Umarım hissin doğrudur;çünkü insan hakikaten hissediyormuş!Ben reglim gelmeden çok önce hissetmiştim;ama hep 'ilişki olmadı ki malum günde;malum gidecek diye istememiştin risk almak...!' deyip rahatlatıyordum kendimi yoktur diye.Allah gönlündekini önüne versin canımcım :)
smaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrttttttt ayyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: nasılda birbirimizi çektik yaaaaa
Allah'ım çok şükürrrrrrrrrr:lepi:
canım arkadaşım benim o kadar sevindimki anlatamam yaaaaa
yazdıklarını okudum endişelerinde haklısın ama bebeğine alışınca
onun o atan minicik kalbini görünce herşey o kadar başka oluyorki
anlatamam..şu an evet sana zor geliyor ama korkma canım benim alışacaksın
ve herşey çok güzel olacaksositosositosositososito
ayyyy çoooook mutluyum yaa sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhh
canım benimmmm bizler de burdayız yalnız değilsin,
hayırlısı böyleymiş demekki Allah bu zamana nasip etti böyle düşün bunda da bir hayır
vardır...ayyy yaşasın yaahihoyyythihoyyyt
Allah tamamına erdirsin canım arkadaşım,seni çok sevdiğimi unutma olumunekankayizsmile

Sen nerelerdesin yaaaa :gitme: Sağır sultanlar tebrik etti,sıkıntılarıma dertlerime ortak oldular...sen benimle hhiiiçççç ilgilenmedin :KK43:

Canlar,
Topiniz çok dolduğundan sizi yeni açtığımız başlığa taşımak istiyorum.
Yeni sayfa yeni umut yeni başlangıçlar demek olsun.Hayırlı olaylara vesile olsun inşallah:Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15347815#post15347815

Yeni başlığınıza taşınacak listeniz varsa lütfen benimle özelden iletişime geçin ben taşıyayım olurmu?Güzel paylaşımlar diliyorum:a.s.:

Canlar,
Topiniz çok dolduğundan sizi yeni açtığımız başlığa taşımak istiyorum.
Yeni sayfa yeni umut yeni başlangıçlar demek olsun.Hayırlı olaylara vesile olsun inşallah:Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15347815#post15347815

Yeni başlığınıza taşınacak listeniz varsa lütfen benimle özelden iletişime geçin ben taşıyayım olurmu?Güzel paylaşımlar diliyorum:a.s.:

Nasıl yani topik çok dolduğundan?Anlayamadım...
Biz topiğimizden memnunuz canım ya;sakıncası yoksa böyle kalalım.Öyle bişey olursa dağılabiliriz :gitme:
Daha PEMBE,KARASU,HATİCE,NANE ve EMOŞ var listemizde;işimizi bitirmedik :KK43:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ParadiesAngel...............................24 EYLÜL Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

X