şerocumm sen baya baya hazırladın bu ayy cnm kendini şaka maka derken senin bebiş kondumu nee göbüşüneee:CüvCüv: inşallah vardırr cnmdaa bunca hevesin boşa çıkmazz inşallahh bak hamişsen bir elimden belle bir elimdenn sen tutup çekecenizz haa kaydirigubbakcemile tamammı bozuşuruz yoksamÇok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol:
İYİ pazarlar kızlarrrr nasılsınızzzz
valla bizzz dah yeni uyanbildikaklinialirimsmile
kahvaltı hazrlamaya geçtimm bi yandan
ohh kızlarrr toplanmaya başlamışınız ama benim çıkmam lazım öpüyorum siziii gece hiç uyumadımm azucuk kestiriyim yaawww ölecem uykusuzluktann derdime ne olduysa bütün gece uyuyamadımm daha halada uykum yokk ama sersemleştim iyiceee yatmam lazım birazzz:1shok:
Kızlar benim iştahım acayip arttı :bbo: bi de karnımda acayip bi gerginlik var sağdan sola dönemiyom sancı giriyo, saniyelik batmalar ve sürekli uyku isteği de var, şaka maka derken bütün belirtileri yaşamaya başladım gerçekten hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Hadi bakalım canım inşallah..Dediklerinin hepsi hamilelik belirtisi;kız geliyorsn galiba aramıza;sabırsızlıkla bekliyoruza.s
Ay inşallah yaaa :Saruboceq: Allah ümitlerimizi boşa çıkartmasın :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kızlarrrrr konuşmuyorsunuzzz
karagül ayşecimmmm napıyorsunuzz????
saol canım iyiyim çalışıyorum bu gün pazar ama işler hafta içinden daha yoğun :umursamaz:
onun dışında çok şükür bir sıkıntı yok canım sen nasılsın zemuszemus
bende iyiyim canımn napimmm oturuyorum öyle nkdr güzel böyle çalışan insanlara çok imreniyorum evde otuırmaktan çok sıkıldım artık inş bende çalışcm valla
nekadar kaldı doğumaaa canım????
ayyy ne güzell bebişin geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr