Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydınn canım hosgeldın benı uyku tutmadı walla bı uyandımı bırdaha uyuyamıyorum kı ben

ayyy hiç sorma ya ben yaklaşık 2 aydır böyleyim her gece üç dört saatlik uykuyla işe geliyorum ve artık bünyem kaldırmıyo yakafamçokkarıştı

aydemet sana bişey sorucam canım
benim birkaç kere durduk yere burnum kanadı en son bu gece kanadı hemde çok fazla eyvahedigeldismile
acaba normalmidir ya bilmiyorumkismile

canım merhaba... normalmi bilmem ama bendede olmustu iki kere canım.ama önemsememiştim. sen istersen doktoruna bir sor..

oleyyyy tam tamına 10 haftam kalmış işten çıkmaya yaşasııııınhihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyy hiç sorma ya ben yaklaşık 2 aydır böyleyim her gece üç dört saatlik uykuyla işe geliyorum ve artık bünyem kaldırmıyo yakafamçokkarıştı

ama bebişin için uyumalısın canım . ben az uyuyorum diyodum sen daha az uyuyormussun. dinlen canım. zaten hafta sonu da çlsıyon.. kızçeni yorma annesi. evde bari dinlenn..

ayy canım sendemı uyuyamıyorsunn kıyamam sana hemde calısıyorsun dımı allah kolaylık versın bıtanem:teselli:

oglumda bendee açızzzzzzzz kocanın uyanmasını bekliyom... :)))
anam neye kalkmıyoo kalksınn aç bırakmasın bizim aydemetimizin bebişiniii git kaldırr kızz bebişe bi tekme attır gözünün üsrünekaydirigubbakcemile

hoşbuldum canım saol.hmmm evet anlaşıldı senin canın sıkkın o yüzden uyku tutmamış a.s
:sinifsinif::sinifsinif:ne bahtsızım yaa 40 yılda bir tatile çıkarızz onada kaynatörümm kuyruk takılır peşimizee-tatlicadiarzu-ortamıza alıp yatarık artık onudaaakaydirigubbakcemile3

evet emos yumurtluyon o zaman bolll boll eksınlar bak he calısmayana ekmek yok ona gore klava:
bayanssulusmile

çalış demesi kolayyyyyyysenağlama hani herüffümm nirdee nasıl çalışcamm :çok üzgünüm:çocuğu tek başımamı yapayım icat edilseydi yapradım daaaananiknanik:CüvCüv:

ama bebişin için uyumalısın canım . ben az uyuyorum diyodum sen daha az uyuyormussun. dinlen canım. zaten hafta sonu da çlsıyon.. kızçeni yorma annesi. evde bari dinlenn..

biliyorum ama elimde değil canım ya yatağa girince hemen uyuyorum bir kaç saat sonra uyanıyorum bir dahada imkanı yok uykum gelmiyokafamçokkarıştı
bu olay genelde son aylarda olurmuş ama benim çok erken başladı :umursamaz:evde olsam sorun değil gündüz uyurum ama çalışınca olmuyo ya :sinifsinif:ilk defa çalışmaktan bu kadar nefret ettim

çalış demesi kolayyyyyyysenağlama hani herüffümm nirdee nasıl çalışcamm :çok üzgünüm:çocuğu tek başımamı yapayım icat edilseydi yapradım daaaananiknanik:CüvCüv:[/QUOTE]

hatunn hatunnnnnnnnnnn klava: senın kocan gelmıyomu eve aksamları canım allah allah mazeret sunma bana bakım gelır gelmez bıncen tepesıne ınemek yok ona gorenaniknaniknaniknanikdelikafadulden

kafana bişeylermi takıyosun bkim..alsanaalsanasmile
çok düşünmek uyuyamam ben genelde..
senin dedigin gibi son aylarda agrılar arttıkcainsan uyuyamıyo...evet canım sen neden hafta sonlarıda calsısıyon iş yerin izin versin. bu kadarda anlayıslı olmaları lazım yani. işten soguma bendede var canım. ama dayanıyoz napalım.. suu paranın gözü körr olsunn..

bende kocısı kaldırayım bakım artık acıktık bızdeeee gorusuruz kızlar yıne

emosum hemen gidiyoz babayı tekmelemeye..ayyy işallah bu ay sende hamiş klsırsında seninkide babaneyi tekmeler. annemle babamı yanlız bırak diye...

çalış demesi kolayyyyyyysenağlama hani herüffümm nirdee nasıl çalışcamm :çok üzgünüm:çocuğu tek başımamı yapayım icat edilseydi yapradım daaaananiknanik:CüvCüv:

hatunn hatunnnnnnnnnnn klava: senın kocan gelmıyomu eve aksamları canım allah allah mazeret sunma bana bakım gelır gelmez bıncen tepesıne ınemek yok ona gorenaniknaniknaniknanikdelikafadulden[/QUOTE]

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: geliyodaaaaaaaaa bu seferde yorgunum diyoooooo yaaaaa bi dün deil evelsi gün yaptık hanı ateş bastı dediydim yaa o zamn işteeee ama dün anasıgildeydik zaten gelincede yattı sabah 6 da gidiyo işe gelincede tv felan seyrediyoo:mymeka: sonrada uykum var diyoo ben ne yapayımm zorla tepesine çöküyomm bazen tecavüz ediyommmmkaydirigubbakcemile3

bende kocısı kaldırayım bakım artık acıktık bızdeeee gorusuruz kızlar yıne
iyi hadi bakalımm bastın kalayı bana gidiyon dimii:sinifsinif: hadii gitte bebişinizi daha fazla aç bırakmayınnklava:
emosum hemen gidiyoz babayı tekmelemeye..ayyy işallah bu ay sende hamiş klsırsında seninkide babaneyi tekmeler. annemle babamı yanlız bırak diye...

inşallahhh cnm yaaa ayy içim bi tuhaf oldu kızz babanneyii hemde nasıl tekmeletcem bi olsundaaaa.s:CüvCüv:

kızlar size iyi muhabbetlerzemuszemus ben işleri biraz toparlıyımda geleyim bir yığın iş var :umursamaz:

kızlar size iyi muhabbetlerzemuszemus ben işleri biraz toparlıyımda geleyim bir yığın iş var :umursamaz:

tamam şekercimm kolay gelsinn sana bende çıkıyım bende evin işlerini toparlayım sonrada ablama gidiym kahvaltı yapmaya barimmcokacimcoook

Kızlar benim iştahım acayip arttı :bbo: bi de karnımda acayip bi gerginlik var sağdan sola dönemiyom sancı giriyo, saniyelik batmalar ve sürekli uyku isteği de var, şaka maka derken bütün belirtileri yaşamaya başladım gerçekten hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Ayyyyy testime de 3 gün kalmış eyvahedigeldismile dayanamicam yaaaaaaaaaaa :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Ay çok açım yaa cokacimcoook canım haşlanmış yumurta, peynirli-sucuklu tost, patates kızartması, bi de bol limonlu maydonoz istiyoooooooooo cokacimcoook
Ben en iyisi kahvaltıyı hazırliyim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…