gunaydınn canım hosgeldın benı uyku tutmadı walla bı uyandımı bırdaha uyuyamıyorum kı ben
aydemet sana bişey sorucam canım
benim birkaç kere durduk yere burnum kanadı en son bu gece kanadı hemde çok fazla eyvahedigeldismile
acaba normalmidir ya bilmiyorumkismile
oglumda bendee açızzzzzzzz kocanın uyanmasını bekliyom... :)))
ayyy hiç sorma ya ben yaklaşık 2 aydır böyleyim her gece üç dört saatlik uykuyla işe geliyorum ve artık bünyem kaldırmıyo yakafamçokkarıştı
oleyyyy tam tamına 10 haftam kalmış işten çıkmaya yaşasııııınhihoyyythihoyyythihoyyyt
ayyy hiç sorma ya ben yaklaşık 2 aydır böyleyim her gece üç dört saatlik uykuyla işe geliyorum ve artık bünyem kaldırmıyo yakafamçokkarıştı
anam neye kalkmıyoo kalksınn aç bırakmasın bizim aydemetimizin bebişiniii git kaldırr kızz bebişe bi tekme attır gözünün üsrünekaydirigubbakcemileoglumda bendee açızzzzzzzz kocanın uyanmasını bekliyom... :)))
:sinifsinif::sinifsinif:ne bahtsızım yaa 40 yılda bir tatile çıkarızz onada kaynatörümm kuyruk takılır peşimizee-tatlicadiarzu-ortamıza alıp yatarık artık onudaaakaydirigubbakcemile3hoşbuldum canım saol.hmmm evet anlaşıldı senin canın sıkkın o yüzden uyku tutmamış a.s
evet emos yumurtluyon o zaman bolll boll eksınlar bak he calısmayana ekmek yok ona goreklava:
bayanssulusmile
ama bebişin için uyumalısın canım . ben az uyuyorum diyodum sen daha az uyuyormussun. dinlen canım. zaten hafta sonu da çlsıyon.. kızçeni yorma annesi. evde bari dinlenn..
biliyorum ama elimde değil canım ya yatağa girince hemen uyuyorum bir kaç saat sonra uyanıyorum bir dahada imkanı yok uykum gelmiyokafamçokkarıştı
bu olay genelde son aylarda olurmuş ama benim çok erken başladı :umursamaz:evde olsam sorun değil gündüz uyurum ama çalışınca olmuyo ya :sinifsinif:ilk defa çalışmaktan bu kadar nefret ettim
anam neye kalkmıyoo kalksınn aç bırakmasın bizim aydemetimizin bebişiniii git kaldırr kızz bebişe bi tekme attır gözünün üsrünekaydirigubbakcemile
:sinifsinif::sinifsinif:ne bahtsızım yaa 40 yılda bir tatile çıkarızz onada kaynatörümm kuyruk takılır peşimizee-tatlicadiarzu-ortamıza alıp yatarık artık onudaaakaydirigubbakcemile3
çalış demesi kolayyyyyyysenağlama hani herüffümm nirdee nasıl çalışcamm :çok üzgünüm:çocuğu tek başımamı yapayım icat edilseydi yapradım daaaananiknanik:CüvCüv:
çalış demesi kolayyyyyyysenağlama hani herüffümm nirdee nasıl çalışcamm :çok üzgünüm:çocuğu tek başımamı yapayım icat edilseydi yapradım daaaananiknanik:CüvCüv:
iyi hadi bakalımm bastın kalayı bana gidiyon dimii:sinifsinif: hadii gitte bebişinizi daha fazla aç bırakmayınnbende kocısı kaldırayım bakım artık acıktık bızdeeee gorusuruz kızlar yıne
emosum hemen gidiyoz babayı tekmelemeye..ayyy işallah bu ay sende hamiş klsırsında seninkide babaneyi tekmeler. annemle babamı yanlız bırak diye...
kızlar size iyi muhabbetlerzemuszemus ben işleri biraz toparlıyımda geleyim bir yığın iş var :umursamaz: