Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şerocumm sen baya baya hazırladın bu ayy cnm kendini şaka maka derken senin bebiş kondumu nee göbüşüneee:CüvCüv: inşallah vardırr cnmdaa bunca hevesin boşa çıkmazz inşallahh bak hamişsen bir elimden belle bir elimdenn sen tutup çekecenizz haa kaydirigubbakcemile tamammı bozuşuruz yoksamÇok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol:

Heeeyooooooooooo millet nerdesiniz? Kızışımla biz süpper bi kahvaltı yapıp geldik :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

şerocumm sen baya baya hazırladın bu ayy cnm kendini şaka maka derken senin bebiş kondumu nee göbüşüneee:CüvCüv: inşallah vardırr cnmdaa bunca hevesin boşa çıkmazz inşallahh bak hamişsen bir elimden belle bir elimdenn sen tutup çekecenizz haa kaydirigubbakcemile tamammı bozuşuruz yoksamÇok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol:

Çekerim tabi kız çekmez miyim kaydirigubbakcemile hele bi kavuşayım meleğime hepinizi çekecem arkamdan :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

İYİ pazarlar kızlarrrr nasılsınızzzz
valla bizzz dah yeni uyanbildikaklinialirimsmile
kahvaltı hazrlamaya geçtimm bi yandan

ohh kızlarrr toplanmaya başlamışınız ama benim çıkmam lazım öpüyorum siziii gece hiç uyumadımm azucuk kestiriyim yaawww ölecem uykusuzluktann derdime ne olduysa bütün gece uyuyamadımm daha halada uykum yokk ama sersemleştim iyiceee yatmam lazım birazzz:1shok:

ohh kızlarrr toplanmaya başlamışınız ama benim çıkmam lazım öpüyorum siziii gece hiç uyumadımm azucuk kestiriyim yaawww ölecem uykusuzluktann derdime ne olduysa bütün gece uyuyamadımm daha halada uykum yokk ama sersemleştim iyiceee yatmam lazım birazzz:1shok:

Uyu sen hayatım uyu yerimseniben bitkin düşersin sonra, kolay hastalanırsın, yumurtlamaya yakın hastalanmanı istemeyiz dimi olumunekankayizsmile
Hadi sana iyi uykulaaaaaaaaar opuyorumnanaktan

Kızlar benim iştahım acayip arttı :bbo: bi de karnımda acayip bi gerginlik var sağdan sola dönemiyom sancı giriyo, saniyelik batmalar ve sürekli uyku isteği de var, şaka maka derken bütün belirtileri yaşamaya başladım gerçekten hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Hadi bakalım canım inşallah..Dediklerinin hepsi hamilelik belirtisi;kız geliyorsn galiba aramıza;sabırsızlıkla bekliyoruza.s

ayyyyy inanmıyoruım yaaa geçmişi okudum şimdii
smart hamileymiş
SMARTCIM valla çok sevindim verecek Allah veriyor işte yumurtlama gününden çok önce yapmışş ama yinede gebelik gerçekleşmiş Allahım çok ama çok büyük.smartcım eşin yanında olmadığı için çok üzüldüğünü hamileliğine sevnmediğini yazmışsın açıkcası çok şaşırdım çok uzun zamandır bu bebeği istiyordun.ben 8 aydır istiyorum be bebeği daha 1 yıl olmadığı halde ben bile şimdi hamiş kalsam eşim 6 ay gitse üzülmezim hiç değilse eşim döndüğünde doğuma 2 ay klmış olurdu bebeğim ve eşimle birlikte gewçirceğm günlerimizi düşünür sevinrdim.bence eşinede hemen söylemelisin aslında kaygılarını anlıyorum cnm eşim yan ımda olsun nazlnayım bu günleri birlikte geçirelim istiyosun ama canım inan kiii herşey çok güzel olcak bebeğinle vakit geçirerek o 6 ayıı çok çabuk geirceksin.yaşım geçio diyodun cnm nekdr güzel bir mucize gerçekleşmiş senin için bundan daha ii bir zamanlama olamazdı 6 ayyy daha beklemek zorundaydın be güzelimm bence bol bol şükretmelisin.ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn tekrardan tebrik ediyorum senii

BELLECİM
senin adınada çok sevindim cnm kan testi sonucuna baktım canım bencede erken gebelik alamınkide böyle düşük çıkıştı doktor erken gebelik demişti cnm pazartesiye kdr ykselir bence değerlerin.canım Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin bebeğinle birliklte güzel günletiniz olur inş hamileliğinde sağlıklı gçer inş

kızlarrrrr konuşmuyorsunuzzz
karagül ayşecimmmm napıyorsunuzz????

saol canım iyiyim çalışıyorum bu gün pazar ama işler hafta içinden daha yoğun :umursamaz:
onun dışında çok şükür bir sıkıntı yok canım sen nasılsın zemuszemus

saol canım iyiyim çalışıyorum bu gün pazar ama işler hafta içinden daha yoğun :umursamaz:
onun dışında çok şükür bir sıkıntı yok canım sen nasılsın zemuszemus

bende iyiyim canımn napimmm oturuyorum öyle nkdr güzel böyle çalışan insanlara çok imreniyorum evde otuırmaktan çok sıkıldım artık inş bende çalışcm valla

bende iyiyim canımn napimmm oturuyorum öyle nkdr güzel böyle çalışan insanlara çok imreniyorum evde otuırmaktan çok sıkıldım artık inş bende çalışcm valla

ciddi olamazsın akannehir nefret ediyorum çalışmaktan ama ne yazıkkı mecburiyet :sinifsinif:
aslında çalışmayı seviyordum ama bebiş olunca ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum çünkü kendime hiç bakamıyorum işin kötü tarafıda çok geç çıkıyorum işten.buda beni çok yıpratıyo.resmen şafak sayıyorum ya dolu dolu 10 haftam kaldboshayallersmileı sonra kızımla ilgilenicem:asigim: uzun bir süre çalışmayı düşünmüyorum

nekadar kaldı doğumaaa canım????
ayyy ne güzell bebişin geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benim 30 ocakla 15 şubat arası dedi dr.
hayırlısıyla sizinde olacak inş :Saruboceq: ama zamanı var demekki
allah hayırlı vede doğru zamanda nasip etsin :1hug:

X