Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aydemet canım hoşgeldin bebiş ve güzel annesi nasılmış bakalım?

mervecim seni görmeden çıkmsısım kusum . kusura bakma. artık agrılarım baslamaya basladı yavas yavass.. sanırım bebeişinmin gelme hazırlıkları yapıyo.teyzesi..:1hug:

listemiz coşmuş hadi hayırlısı tinkerbell canım allah analı babalı büyütsün canım güle güle büyüt bebşini

sen üzülme öle bi alışacaksın ki ona içinden herkese sölemek geecek
sen şimdi kendinide bebişide hiç üzme ne zaan istersen ara beni biliosun dinlerim mutlulugunu sevincini hüznünü paylaşmaya hazırım olumunekankayizsmile
çok istedim kızım senide çekmek Allah gönlüme göre verdi işteeee :lepi:

ellerimle yazdım ve bu beni çooooooooooooook mutlu ettiiii :lepi: :lepi: :lepi:

hosgeldin fatoscum nasılsın...

hoşbuldum canım uyuyordum 8 de uyudum yatagıma gecmek için kaldırıldım aklıma sibelim geldi hemen geldimmmmm hihoyyyt

Smarttttttttt nerdesinn
bak agır kaldırma iş yapma şimdi çok önemli bol bol dinlen gezmek yyok artık deli gibi :)))
beslenmene bişi demicem zaten çooook düzenlisin
sadece alkol yok artıkkkkkkkk

ayy çok seviniyorummmmm

ee peki eşininde haberi yokmu dahaaaa

bol bol uyu valla bak ben uyuyamıyorum artık agrılardan....

saolun arkadaşlar idilcandan özel mesaj gelmiş saolsun meraklanmış.Evet 1 aydan fazladır hayatımda değişiklikler oldu adapte olmaya çalışıyorum ağustosun 23 de işten çıktım şimdi evdeyim ve daha mutluyum ev hanımlığı daha güzelmiş ama eşimle aynı zamanda işten çıktık obiraz can sıkıcı daha iş bulamadı.Şimdilik saçlarımıda pek kopartmıyorum demekki işyerinin stresi ile tetikleniyormuş benim hastalık zaten psikiyatrıb verdiği ilaçları bırakalı 3 ayı geçti. eşimde madem evdesin artık 2.bebişi yapalım dyor şimdilik çalışmalara başladık bakalım tutacakmı biliyorsunuz ilk çocuğun ardından 8 sene geçti ve ben hep d.kontrol hapıyla korundum artık olurmu olmazmı belli değil neyse gelişmeleri yazarım artık ev düzenine alışmaya başladım kızımın okuluda açıldı malum onu okula götürüp getiriyorum arta kalan zamanda görüşürüz öptüm hepinizi

smartcım taze annemiz merhaba nasılsınnnnnnnnnbitanemm. tekrar tebrikler...
Ayyy deme öyle yaaa;alışamdım ben daha ki Az önce tel.de söyledim eşime o bile çok üzüldü.Bensiz ne yapacaksın diye Esasında söylemeyecektim ama kızlar bağri ona söyle deyince tam telefonu kapatırken deyiverdim adam şok oldu. :sinifsinif:
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım benim

Canımcım adam şokta şu an onu kandırdığımı düşünüyor
Şu testi bir göndereyim kendisine akannehir O da benden deli çıktı

paradies iyiym canımm..hala pineklemekteyimmm...artık şu işten hayırlı haberler alsakta,,bende rahatlasammm....eyvahedigeldismile
sen nasılsınn..günün geçmiş heralde..hadi bi bombada sen patlattt...:))))))))))))

paradies iyiym canımm..hala pineklemekteyimmm...artık şu işten hayırlı haberler alsakta,,bende rahatlasammm....eyvahedigeldismile
sen nasılsınn..günün geçmiş heralde..hadi bi bombada sen patlattt...:))))))))))))

canımm yaa inşallah hayırlı haberler alırsın böyle beklemek eminim çok zordur..

beni sorarsan ne gelen var ne giden yani daha gelmedii bugun birazdaha umutlandım iştee bugunde gelmezse 3 gün geçmiş olacak yarın sabah test yapıcam inşallah...dün yaptım ama çıkmadı...herhalde gelicek dedim ama gelmedi normalde ben 27 günde bir oluyom son 3 ayım yani..pek aksamaz bugun 30.gün oluyo bakalım bugunude bi atlatayım rahatlıcam ...hayırlısını versin allah herkes için

iyi olduğuna çook sevindim canım..
inşallah beklediğimiz hayırlı haberleri alırız canım,hep dua ediyoruz kabul olacak inşallah:Saruboceq:

Canım hakkında hayırlısı olsun.
Dilerim yarın güzel şeyler yaşayacağın bir gün olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…