Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar arkadaşım 3 aylık bebeğini kaybetmiş :KK43: araba ile giderken mi kamyon yandan çarpmış. korkudan bebeğini düşürmüş. şim beni araba kullanma konusunda sürekli uyarıyodu ama ben sallamıodum bu haberi alınca ne kadar hklı olduğunu anladım

kızlar arkadaşım 3 aylık bebeğini kaybetmiş :KK43: araba ile giderken mi kamyon yandan çarpmış. korkudan bebeğini düşürmüş. şim beni araba kullanma konusunda sürekli uyarıyodu ama ben sallamıodum bu haberi alınca ne kadar hklı olduğunu anladım

ayyy canım yaaa başı sağolsun...olacağı varsa oluyo işteee sen ne kadar dikkatli olsanda kısmetinde öyle yazılmışşşş...üzüldüm arkadaşına :KK43:((

ayyy canım yaaa başı sağolsun...olacağı varsa oluyo işteee sen ne kadar dikkatli olsanda kısmetinde öyle yazılmışşşş...üzüldüm arkadaşına :KK43:((

saol canım. çok kötü gerçektren riskli 3 ayını bitirmiştiki bebeğini kaybettimafoldumben
Allah kimseye yaşatmaısnbenneyaptımki

kızlar benim bebeğin kalbi 165 atıo boyuda 1 cm. 7+1 de gitmiştik görmeye. Dr aminosentezi fln anlattı. çok gerildim 5 hafta sonrası için 2 li test randevusu aldırdı. ekim 4 e de verdiği 7, 8 testi yaparak gidicem. bu aminosentezi tüm anne adaylarına anlatıolar mı böyle kafadan? dr. bebek ve sen sağlıklısınız dedi. ama içime kurt düştü ya birde 7. haftada bebek kaç cm oluyo?

Çok üzüldüm canım ya...Allah'ım sabır versın kendisine;sağlık versin...
Başı sağolsun.Kader işte yiyecek ekmeği yaşayacak günü yoksa bir yerde bırakıyorlar melekler annelerini...Ama dilerim yine en yakın zamanda bu olayın üzüntüsünü üzerinden attığında tekrardan anne olur ve bebeğini kucağına almak nasip olur

kızlaaaar nirdesiniz yaw :umursamaz: adamerve nasılsın canım zemuszemus

Merhaba canım,hoşgeldiniz sen ve bebişin...
Napıyım tatlım temızlık yaptık aksama misafir gelcek ama yoruldum ben belim fln agrıdı korktum oturdum...

Sen nasılsın canım?

Merhaba canım,hoşgeldiniz sen ve bebişin...
Napıyım tatlım temızlık yaptık aksama misafir gelcek ama yoruldum ben belim fln agrıdı korktum oturdum...

Sen nasılsın canım?

hmm kendini yorma canım dikkat etmen lazım:eek:lmaz:
bende çok şükür iyiyim çalışıyorum napıyım hep aynı işte :hulya:

hmm kendini yorma canım dikkat etmen lazım:eek:lmaz:
bende çok şükür iyiyim çalışıyorum napıyım hep aynı işte :hulya:

Evet canım haklısın;biliyorum yaşadığım günler oldukça riskli ama mecbur kalınca yaptım Allah'ım korusun meleğimi.
Misafiri çok seviyorum ama ne yalan söyliyim haftaiçi zaten okulda sürekli ayaktayım iple çekmiştim bugünü ama misafir geliyor sonra gelseler ne olurdu sanki...boshayallersmile

Evet canım haklısın;biliyorum yaşadığım günler oldukça riskli ama mecbur kalınca yaptım Allah'ım korusun meleğimi.
Misafiri çok seviyorum ama ne yalan söyliyim haftaiçi zaten okulda sürekli ayaktayım iple çekmiştim bugünü ama misafir geliyor sonra gelseler ne olurdu sanki...boshayallersmile

keşke uygun bir dille reddetseydin sempatiksalakcinni ama yapacak bişey yok gelecekler sen dikkat et:ecrin_bebek: inş.allah meleğini korur :Saruboceq:

keşke uygun bir dille reddetseydin sempatiksalakcinni ama yapacak bişey yok gelecekler sen dikkat et:ecrin_bebek: inş.allah meleğini korur :Saruboceq:

Dün eşime demiş arkadaşı o da reddedememiş halbuki biliyorlarda yeni hamile olduğumu ama anlayana tabii her şey..

Amin tatlım cümlemizi korusun Rabbim...

amanda amannnnn yorulmuşmuu benim mervişimle meleğii aman cnm yaa boşverr temizliği felan azcık toplasan ortalığıı yeterdi sonuçta hamilesin dikkat etmen gerek
onlarda hamile olduğunu biliyolarda neden geliyolar cnmmm:mymeka: bide çalışıyosun yani ayy düşencesiz insanları heç sevmem bn bi misafirliğe gitcegim zamn 40 kere düşünürm acaba gitsekmi rahatsız edermiyiz diyeee:ecrin_bebek::CüvCüv:

amanda amannnnn yorulmuşmuu benim mervişimle meleğii aman cnm yaa boşverr temizliği felan azcık toplasan ortalığıı yeterdi sonuçta hamilesin dikkat etmen gerek
onlarda hamile olduğunu biliyolarda neden geliyolar cnmmm:mymeka: bide çalışıyosun yani ayy düşencesiz insanları heç sevmem bn bi misafirliğe gitcegim zamn 40 kere düşünürm acaba gitsekmi rahatsız edermiyiz diyeee:ecrin_bebek::CüvCüv:

Sana tamamen katılıyorum Emoşum ya insanları anlamak çok güç gerçekten.Her zaman gelsinlerde bu günler zorlu geçiyor zaten endişelerle doluyumm bişi olacak diye ödüm kopuyor...Yemekte yapamadım off pohaça börek başkada bişi yok napayım idare etsinler ya da dışardan yemek söyleriz.

Sen çalışıosun dimi sıkı sıkı :eek:klava:

Selaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ay kızışımla ben sizi çok ösledik teyzeleri olumunekankayizsmile bu arada kızışımla kavuşmamıza 4 gün kaldıııııııııııııııııııı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Sana tamamen katılıyorum Emoşum ya insanları anlamak çok güç gerçekten.Her zaman gelsinlerde bu günler zorlu geçiyor zaten endişelerle doluyumm bişi olacak diye ödüm kopuyor...Yemekte yapamadım off pohaça börek başkada bişi yok napayım idare etsinler ya da dışardan yemek söyleriz.

Sen çalışıosun dimi sıkı sıkı :eek:klava:

çalışıyorumm çalışıyorum :kedi: bakalım dün temeli attık sanırımm :CüvCüv: bu günü es geçip yarın tekrar çalışırızz ee biriksinn spermişkolar dimiiiiiinaniknanik

kızlarr napıyosunuz gelemıyom bu gunler pek yanınıza tursu yaptık ablamla bana azcık ablam yaptı tabı bende yanında oturdum zemuszemus bakayım dedım napıyonuz gorusuruz kızlar yıne ınsalah gece belkı gelırım sızıp kalmazsam hahahkaydirigubbakcemile3 herkes ıyı demı paradısangel den haber varmıı?

Selaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ay kızışımla ben sizi çok ösledik teyzeleri olumunekankayizsmile bu arada kızışımla kavuşmamıza 4 gün kaldıııııııııııııııııııı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

hoşgeldinn şekercimmm hadi bakalım hayırlısı :CüvCüv:
bizde dünden attık sanırımm benim oğluşumun temelini kızz senin kızızı benim oğluşa yaparık artıkınnnnlülülülülülülülülülülülü

X