- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
Canım hakkında hayırlısı olsun.
Dilerim yarın güzel şeyler yaşayacağın bir gün olur...
aminnnnnnnnn canım inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hakkında hayırlısı olsun.
Dilerim yarın güzel şeyler yaşayacağın bir gün olur...
kızlar arkadaşım 3 aylık bebeğini kaybetmiş araba ile giderken mi kamyon yandan çarpmış. korkudan bebeğini düşürmüş. şim beni araba kullanma konusunda sürekli uyarıyodu ama ben sallamıodum bu haberi alınca ne kadar hklı olduğunu anladım
ayyy canım yaaa başı sağolsun...olacağı varsa oluyo işteee sen ne kadar dikkatli olsanda kısmetinde öyle yazılmışşşş...üzüldüm arkadaşına ((
saol canım. çok kötü gerçektren riskli 3 ayını bitirmiştiki bebeğini kaybettimafoldumben
Allah kimseye yaşatmaısnbenneyaptımki
buarada yeni gelen arkadaşlara selamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar arkadaşım 3 aylık bebeğini kaybetmiş araba ile giderken mi kamyon yandan çarpmış. korkudan bebeğini düşürmüş. şim beni araba kullanma konusunda sürekli uyarıyodu ama ben sallamıodum bu haberi alınca ne kadar hklı olduğunu anladım
kızlaaaar nirdesiniz yaw :umursamaz: adamerve nasılsın canım zemuszemus
Merhaba canım,hoşgeldiniz sen ve bebişin...
Napıyım tatlım temızlık yaptık aksama misafir gelcek ama yoruldum ben belim fln agrıdı korktum oturdum...
Sen nasılsın canım?
hmm kendini yorma canım dikkat etmen lazımlmaz:
bende çok şükür iyiyim çalışıyorum napıyım hep aynı işte :hulya:
Evet canım haklısın;biliyorum yaşadığım günler oldukça riskli ama mecbur kalınca yaptım Allah'ım korusun meleğimi.
Misafiri çok seviyorum ama ne yalan söyliyim haftaiçi zaten okulda sürekli ayaktayım iple çekmiştim bugünü ama misafir geliyor sonra gelseler ne olurdu sanki...boshayallersmile
keşke uygun bir dille reddetseydin sempatiksalakcinni ama yapacak bişey yok gelecekler sen dikkat et:ecrin_bebek: inş.allah meleğini korur :Saruboceq:
Evet canım haklısın;biliyorum yaşadığım günler oldukça riskli ama mecbur kalınca yaptım Allah'ım korusun meleğimi.
Misafiri çok seviyorum ama ne yalan söyliyim haftaiçi zaten okulda sürekli ayaktayım iple çekmiştim bugünü ama misafir geliyor sonra gelseler ne olurdu sanki...boshayallersmile
amanda amannnnn yorulmuşmuu benim mervişimle meleğii aman cnm yaa boşverr temizliği felan azcık toplasan ortalığıı yeterdi sonuçta hamilesin dikkat etmen gerek
onlarda hamile olduğunu biliyolarda neden geliyolar cnmmm:mymeka: bide çalışıyosun yani ayy düşencesiz insanları heç sevmem bn bi misafirliğe gitcegim zamn 40 kere düşünürm acaba gitsekmi rahatsız edermiyiz diyeee:ecrin_bebek::CüvCüv:
Sana tamamen katılıyorum Emoşum ya insanları anlamak çok güç gerçekten.Her zaman gelsinlerde bu günler zorlu geçiyor zaten endişelerle doluyumm bişi olacak diye ödüm kopuyor...Yemekte yapamadım off pohaça börek başkada bişi yok napayım idare etsinler ya da dışardan yemek söyleriz.
Sen çalışıosun dimi sıkı sıkı klava:
Selaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ay kızışımla ben sizi çok ösledik teyzeleri olumunekankayizsmile bu arada kızışımla kavuşmamıza 4 gün kaldıııııııııııııııııııı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: