Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldinn tatlışşşş evet ya neden sık sık giremiyosunn aşkolsun özlüyoruz yaa siziiii beşinnenolumunekankayizsmile

hoşgeldinn tatlışşşş evet ya neden sık sık giremiyosunn aşkolsun özlüyoruz yaa siziiii beşinnenolumunekankayizsmile

kıslık derdıne düştük karınca gıbı sımdı calısalımda kısa ohh mıs gıbı hazır yıcez bebısımle hem daha saglıklı kısa hormanlu hersey dımı opuyorum sızı bızde sızı ozledıkk ama cokkkŞeniz hoscakalınyerimseniben

Hadi bakalım inşallah tutturmuşsunuzdur canım olumunekankayizsmile akıntını takip et şeffaf akıntın beyaza döndüğünde yumurta çatladı demektir yerimseniben
Ama benim içimde bu ay gerçekten çok kuvvetli bi his var, kavuşucaz bu sefer meleğimize inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Gulu gulu şekeriiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan bol bol dua et bizim için olur mu :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

bu ay benimde içim kıpır kıpır yaa :sm_cool:sanki gelicek minişimizz bu ay sositososito

ayy ama benim şeffaf akıntımı farketmedimde beyaz akıntım var 2 gündürrrdelikafadulden

kızlar dün regl oldum. sancım haLA devam ediyor ikinci gün olmasına rağmen kahverengiye döndü rengi hatta gri gibi:S sizce sebep ne olabilir?

selammm kızlar nasılsınız benim kırmızılar daha gelmediiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt yarın sabah test yapcam bakalım inşallah çıkar yaaa

kızlar dün regl oldum. sancım haLA devam ediyor ikinci gün olmasına rağmen kahverengiye döndü rengi hatta gri gibi:S sizce sebep ne olabilir?

Valla hayatım bir çok nedeni olabilir, şimdi ben ne desem yalan olur ama eğer çok sancılı geçiyosa ve renginde de anormallik varsa aklıma ilk gelen yumurtanın çatlamadığı açıkçası bilmiyorumkismile
Bence bugün ya da yarın bi doktora görünüp muayene ol, neticede normal bişey değil yani bilmiyorumkismile doktorlar bu tür muayeneler için genellikle 2. ya da 3. gün çağırırlar yerimseniben

selammm kızlar nasılsınız benim kırmızılar daha gelmediiiiiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyyt yarın sabah test yapcam bakalım inşallah çıkar yaaa

Ay hadi inşallah yaaaaaaaa sen de ver müjdeyi topikimizin bereketi artıyor maşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Senden sonra da ben verecem inşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Ay hadi inşallah yaaaaaaaa sen de ver müjdeyi topikimizin bereketi artıyor maşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Senden sonra da ben verecem inşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

inşallahhh bacımmm inşallahhh Allah bizleride sevindirir inşallah yaaaaaaa bakalım seninde 40 günlük tezin tutacakmıı hergün hamileyim demekten alıştık walla:))))

saol canım biraz daha bekleyeyim normale dönmezse giderim artık

şeroooo naber bacım nasıl gidiyo hamişlik:))))))

Süppeeeeeerrrr :CüvCüv: bugün öğlende bi arkadaşın tevhidine gittim, orda beni hiç tanımayan bi kadın sen hamile misin dedi bana, hayır dedim, peki şu an hamile olma ihtimalin yok mu dedi, bilmem olabilir henüz günüm gelmedi dedim, bak demişti dersin, senden çok kuvvetli bi enerji alıyorum, hamile olduğunu hissediyorum dedi bilmiyorumkismile Ay inşallah dedim ben de :Saruboceq:
İyice havaya girdim yine, bunu da duydum ya psikopatlaştım iyice sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hhahhahahhahha walla süper kimisine öyle içine doğar bilir yani yüzünden felan anlar insanınn inşallah canım yaa hamişsindirrr... ben çıkıyorum mesai bitti öpüyorumm ii akşamlarrr.p.tesiye inşallah güzel haberlerle gelirim Allahımmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ay çok uykum geldi kızlar, acıcık kestirecem ben, akşam yine uğrarım canlarııııımmmm opuyorumnanaktan

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen kesin kamilesinn kızımmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::CüvCüv::roflol::roflol:

smaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrttttttt ayyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: nasılda birbirimizi çektik yaaaaa
Allah'ım çok şükürrrrrrrrrr:lepi:
canım arkadaşım benim o kadar sevindimki anlatamam yaaaaa
yazdıklarını okudum endişelerinde haklısın ama bebeğine alışınca
onun o atan minicik kalbini görünce herşey o kadar başka oluyorki
anlatamam..şu an evet sana zor geliyor ama korkma canım benim alışacaksın
ve herşey çok güzel olacaksositosositosositososito
ayyyy çoooook mutluyum yaa sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhh
canım benimmmm bizler de burdayız yalnız değilsin,
hayırlısı böyleymiş demekki Allah bu zamana nasip etti böyle düşün bunda da bir hayır
vardır...ayyy yaşasın yaahihoyyythihoyyyt
Allah tamamına erdirsin canım arkadaşım,seni çok sevdiğimi unutma olumunekankayizsmile

Suuuuuuuuuuuuuuu hamişler listesine belleyi ekledim ama smartı eklemek şerefini sana bıraktım hayatım top sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

canım çok düşüncelisin sağol ama fatoş eklemiş artık
zaten ben de o gün gelmemiştim kısmet değilmiş :))

SUUUUUUU nerelerde acaba yaaaa hiç girmıyor çok merak edıyorum ınsallah ıyıdır canım benım yaaaaa gırdıgınde yaz bana tamam mı tatlım

ah canım arkadaşım benim merak etmiş
herşey yolunda çok şükür :Saruboceq: sadece bulantı var
herzamanki gibi o yüzden gelemedim opuyorumnanaktan

SU MİDE BULANTILARI KUSMALARI YÜZÜNDEN HEP DİNLENİYO CANIMM
ARADA giriyo

evet aynen öyle canımcım Şeniz

zehsel cim su ile bende denk gelemiyorum artık ve çoooooooooooooooooooooooooook kızıyorum ona böle merakta bırakıyor bizi diyeeee
gelince okur ve yazar

bana kızıyorsun öylemii ben neler çekiyorum haberin var mı cadıııklava:klava:kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana bulantılar ve kusma beni öldürdü zuzu
48 kiloya düştüm :)) o yüzden giremiyorum sürekli
kusuyorum ve dinleniyorum..yoksa hamile kaldımda gelmiyorum sanmayın
ben hiç öyle birşey yapar mıyım:1closedeyes::1closedeyes:

Evet ben de çok kızıyorum onaaaaaaaaaaa klava:

sende mi kızz akannehirakannehir
neyse bu aralar bulantılarım az da olsa hafiflemeye başladı
inşallah yine artmaz..ve ben de eskisi gibi gelebiilirim..
merak ettiğiniz için tişikkür ederim :)opuyorumnanaktan

ay evet smartttttttt sonunda sen de şeref tribünündesin:lepi::lepi::lepi:
darısı diğer kızlara inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
zaten ben uğurlu geldim peşimden hepinizi çektim kaydirigubbakcemile3
yakında kimse kalmayacak hamile olmayan:teytey:
evet seni fatoş eklemiş ben yazcaktım ama neyse klava: :))

belle canım benimm tebrik ederimmmmmm
hayırlı olsunnnnnnnn çok sevindim :dance:
sağlıcakla doğsun,büyüsün bebeğin inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…