Kızlar okulda giremedim hiçÜşimdi eve geldim.Çıkmam gereken bir yer var;iki satır yazıp öyle gideyim dedim......
Yazdıklarınızı da okudum ama detaylı olarak yeniden okuyacağım.İçime su serpen şeyler yazanlarınız olmuş teşekkür ederim.
Kan sonucunu aldım 1278 çıkmış.20 Eylülde olmam gerekiyordu.5 haftaya uygun çıkıyor değer.BHcgde sıkıntı yok gibi ama bilemiyorum tabi.İki gün sonra tekrarlarım.Doktor konuusnda kararsız kaldım.Kafam karma karışık;ama bugün kendimi düne göre çok daha iyi hissediyorum;hatta bir ara okulda bişey oldu.Onunla dedikodu yaptığımı fark ettim ve sustum!akannehir
Salak eczacıya folik plus with calsium C ithal olanından dedim.Derse geç kalıyordum;gerizekalı bana folic vermiş ama balık omega..dan bahsediyor içeriğinde;sanırım bu o değil :)
Daha kimseye söylemedim eşim de dahil;bu sizinle benim aramda ufak bir sır olarak kalsın şimdilik
Kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde toparladığımda söyleyebilrim ancak.Eşim de arayıp regl oldun mu testi yaptın mı derse oldum desseeemm bi derrrtt olmadım desem bi dert!O da sıkıntıya girecek