Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aydemet canım hoşgeldin bebiş ve güzel annesi nasılmış bakalım?
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım benim...Aramışsın çok sağol evet dersteydim duymamışım;duysam da açamazdım herhalde.İki sebepten ötürü,:
1.si her şeyi gizli yaşıyorum şu an tel.de konuşurken okuldan birileri fark etsin istemem :sinifsinif:
2.si ise şu an bu konuyu sesli olarak konuşmaya hazır değilim hiç!eyvahedigeldismile Daha hiç dilimden sesli olarak bişey çıkmadı bu konuyla ilgili.Dedim ya sadece sizler biliyorsunuz.;ama aradığını görmek çoookkkkkkkkkk mutlu etti beni!Kendimi hazır hisseder hissetmez arayacağım seni. :bbo: psikolojim öok normal değil sanırım!
Gönlüm isterdi ki ben de senin yaptığın gibi heyacanla seni arayabileyim;ama hiçbişey hayal ettiğim gibi olmadı be Fatoşum!Biliyorsun işte.... senağlama
Vayyyy be!Bir gün listede adımın şeref tribününde olacağını söyleseniz ;listeyi kendi ellerimle oluşturmaya başladığım halde inanmazdım!:kedi:
Su yok ortalarda klava:;Fatoşcum eklemiş beni ilk :)))
hosgeldin fatoscum nasılsın...
kızlar isimleriniz değişti ben kimin kim olduğunu çözemiyorum
sen üzülme öle bi alışacaksın ki ona içinden herkese sölemek geecek
sen şimdi kendinide bebişide hiç üzme ne zaan istersen ara beni biliosun dinlerim mutlulugunu sevincini hüznünü paylaşmaya hazırım olumunekankayizsmile
çok istedim kızım senide çekmek Allah gönlüme göre verdi işteeee :lepi:
ellerimle yazdım ve bu beni çooooooooooooook mutlu ettiiii :lepi: :lepi: :lepi:
hoşbuldum canım uyuyordum 8 de uyudum yatagıma gecmek için kaldırıldım aklıma sibelim geldi hemen geldimmmmm hihoyyyt
bol bol uyu valla bak ben uyuyamıyorum artık agrılardan....
fatoscum ben çıkıyorum iyi gecler.. bebişini ve seni öpüyorumm...
Ayyy deme öyle yaaa;alışamdım ben daha ki Az önce tel.de söyledim eşime o bile çok üzüldü.Bensiz ne yapacaksın diye Esasında söylemeyecektim ama kızlar bağri ona söyle deyince tam telefonu kapatırken deyiverdim adam şok oldu. :sinifsinif:smartcım taze annemiz merhaba nasılsınnnnnnnnnbitanemm. tekrar tebrikler...
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Smarttttttttt nerdesinn
bak agır kaldırma iş yapma şimdi çok önemli bol bol dinlen gezmek yyok artık deli gibi :)))
beslenmene bişi demicem zaten çooook düzenlisin
sadece alkol yok artıkkkkkkkk
ayy çok seviniyorummmmm
ee peki eşininde haberi yokmu dahaaaa
paradies iyiym canımm..hala pineklemekteyimmm...artık şu işten hayırlı haberler alsakta,,bende rahatlasammm....eyvahedigeldismile
sen nasılsınn..günün geçmiş heralde..hadi bi bombada sen patlattt...:))))))))))))
paradies iyiym canımm..hala pineklemekteyimmm...artık şu işten hayırlı haberler alsakta,,bende rahatlasammm....eyvahedigeldismile
sen nasılsınn..günün geçmiş heralde..hadi bi bombada sen patlattt...:))))))))))))
canımm yaa inşallah hayırlı haberler alırsın böyle beklemek eminim çok zordur..
beni sorarsan ne gelen var ne giden yani daha gelmedii bugun birazdaha umutlandım iştee bugunde gelmezse 3 gün geçmiş olacak yarın sabah test yapıcam inşallah...dün yaptım ama çıkmadı...herhalde gelicek dedim ama gelmedi normalde ben 27 günde bir oluyom son 3 ayım yani..pek aksamaz bugun 30.gün oluyo bakalım bugunude bi atlatayım rahatlıcam ...hayırlısını versin allah herkes için
iyi olduğuna çook sevindim canım..
inşallah beklediğimiz hayırlı haberleri alırız canım,hep dua ediyoruz kabul olacak inşallah:Saruboceq: