Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayseeeeee canım dogum sancıları tam nasıl oluyo az bahsetsene yaaaaa bılıyosun sen

canım ben 26 haftalık doğum yaptım 4 cm yeter demıslerdi ama 6-7 cm açılmam
olmuştu sabahtan itibaren hiç yemek vermediler bana

yavas yavas adet sancısı gibi basladı yavas yavas arttı ama aynnıı adet sancısı gibi
benm reglim normalde çok zor gecer onun ıcın ben feci sancılara alışıgım
regl sancısı gibi devam ederken karnımda bişeyin toparlanıp aşağa çekildiğini hissediyordm
ve sancı sıklaştıkça bu durumda sıklaşıyordu ben bi yandan saate bakıyordum
kaç dk da bir oluyo die bide ıkınma geliyo...ıkınma ıhtıyacı hıssedıyorsun
baktım sancı 2-3 dakkaada 1 kere oluo hemen doktoru cagırdm ve sancı sıklaştı dedim
ama son 15-20 dk fecii bi sancıydı biraz daha sürse ben ölürüm diye düşünüosn kesılıo hemen gene baslıo
yani bi nefes alımlık zaman verıo sana peşine yenisi eklenıyo sırtın sıvazlandıgında baya rahjatlıosn ama
artık çığlık atma raddesine gelmiştim ki bişeyin aşağıyı zorladıgını hısettım hemen
çatala aldılar suyumu patlattılrar ve hemen cıktı canım
yani son 15-20 dk çok zordu bence ilk baslar regl ağrsı gibi

desene senın kızın benım oğlumun gecerı başından ınmıcekkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:

canım arada gırdıgını bılıyorum zaten ama bayadır gırmedı hiç ınsallah hersey yolundadır merak ettım çok ınsallah gırer ve yazar
sen nasılsın bebeişin nasıl annesı

FATOŞA SORALIM O BİLİR AMA YOKTUR KÖTÜ BİŞİ. OLSA DUYARDIK ALLAH KORUSUNN eyvahedigeldismile
BEN İYİYİM ZEHSELCİM KIZIMDA İYİYMİŞ MAŞALLAH PZT.GÜNÜ DR.DAYDIM ŞÜKÜR.. HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ 1HAFTA ÖNDEN GELİYO. 28+6 YIM NORMALDE AMA ULT.DA 29+5 ÇIKIYO. BUNDA Bİ AKSİLİK OLURMU Kİ YADA DOĞUM TARİHİNDE 1HAFTA ÖNE ATARMI BİLGİN VARMI..
SENİN OĞLUNDA İYİ İNŞALLAH DİMİ. NASIL DOĞUM YAPMAYI DÜŞÜNÜYOSUN
NORMAL Mİ SEZERYAN MI.. BİRDE SEN HEMŞİRESİN HANGİSİNİ TAVSİYE EDİYOSUNŞeniz

gökçee günüm dündüü daha gelmedi ama şimdi yaptım testi hiç bişi yok negatif adetimi beklicem bakalım 2-3 gün sonra tekrar yaparım eğer gelmezsee

canım saol cevaın için. ne bilim çok geldi test. yaşımı sordu 27 dedim. sonra testleri yazdı. bi an ürktüm bişimi var die. aminosentezi anlattıbilmiyorumkismile gerek duyulursa yapılır dedi. düşükle sonuçlanabiliomuş. çok tedirgin oldum açıkcası. allah yardımcımız olsunakannehir

anladım canım dünden bu yana devam eden bır sancım var asagı dogru bırsey gırıp çıkıyo böyle çok keskın bır sancı degıl ama hiç kesılmedı hep aynı sıddette devam edıyor mesela 5dk da bır gelıyo anlık sonra geçıyo benıde korku sardı daha önce böyle olmamıstım hiç bırde gece yarısı kalktıgımda çamasırım ıslaktı baya ama bırdaha ıslanmadı bu saate kadar neler oluyor bılmıyorum bebegımde çok hareketlı masallah

masallah kızına benımde oglum hep bır hafta öndeydı sımdı ıkı hafta önde gelısıyo masallah bunda aksılık olmaz sadece adet gününe göre dogumu beklerse daha ırı bır bebek oluyor o kadar dogum tarıhını bazı bebeklerde etkılıyomus ama benım doktorum adetıme göre dıkkate alıyor yınede yanı rahat ol sen ben normal düşünüyorum tatlım dogumumu zaten oglumda o pozısyonda suanda ama tabıkıde hangısı hayırlısı ıse o olsun yınede ben normal dogumu tavsıye edıyorum tatlım en rahatı ve en güzelı zor olsa bıle

gökçee günüm dündüü daha gelmedi ama şimdi yaptım testi hiç bişi yok negatif adetimi beklicem bakalım 2-3 gün sonra tekrar yaparım eğer gelmezsee

hayırls bıtanemmm bekle bakalım belkı daha erkendır ya da adetın gelecektırrt olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım.opuyorumnanaktan ohhh maaşallah 6.kutuya geçmişsin alkisalkisalkisalkisalkisalkis

maşallah teyzesıııı geçtık 6. kutumuza hayırlısıyla sağlıklı kucağıma da allahım almayı nasıp eder inş.:Saruboceq:

çıkmadı kızzz neyse bakalım belki adetim gelecektir...

belkide hayırlısı olsun canımmm

canım ara ara sancın olabılır sıklaşırsa doğum başlamış demektir....

bide sırtına doğru bi ağrı vurursa dinle kendını bazen sancını hıssetmıosn ama

açılman oluyo hastanede bı kaç kişi vardı öle aşıı sırt ağrısıyla gelmıs

meğer açılması varmış kadının bılmem kaç santım 36 haftalıktı

açılmayı durduryolardı fln dikkat et canım zaten son zamanlarda

doktor kontrolleri sıklaşıyo doktorun öel bişi varsa zaten söler :)

ayyy zehsel korkutmak için sölemedim haaa şimdi telaş yaparsın flnnnn
lütfen yanii :) bişe varsa söler doktorunn şaapma sakın :teselli:

işte bende ondan dıyorum bazen sancın oluyo hıssetmıyosun ama açılman baslıyo kafamda karıstı Allah yardımcımız olsun neyse bakalım sagol canım

BANA YAŞ DEMEYİN YAŞ DEMEYİN 35YAŞINDAYIM BEN HIHHHH BU DR.LARDA
YER ARIYO İNSANI KASMAK İÇİN. TAKILMA GÜLÜM SEN YAŞIN GAYET NORMAL

ANLADIM CANIM İNŞALLAHH SAĞSALİM KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAHHH
DR.LA HİÇ KONUŞMADIM BEN DAHA.. AMA BENİM TÜP BEBEK YA GENELDE
RİSKE GİRMEMEK İÇİN SEZERYANLA ALIYOLAR DİYE OKUDUM NETTE.
OĞLUMU NORMAL DÜNYAYA GETİRDİM KIZIMIDA ÖYLE İSTİYORUM AMA DR. NE DER BİLMİYORUM.. HAyırlısı

canım bu tür ıslanmaların ve ağrıların varsa kontrole gitmelisin bence korkutmak gibi olmasın ama zamanın geliyor yavaş yavaş doğuma hazırlıyor vücut kendini çantanı muhakkak hazır et bu dönemde heran süpriz olabiliyor çünkü kendini dinle sıvın gelmeye başlarsa ve ağrın çoğalırsa muhakkak dr unu ara görüş

amın ınsallah canım tüp bebeklerde genelde sezzeryan yapıyorlar canım ama senın ılk dogumun normal oldugu için belkıde doktorun ızın verır normale tatlım hangısı hayırlısı ıse o olsun

canım agrım çok degıl ama süreklı devam edıyor işte dınlıyorum kendımı su konusuna gelınce gece gelmıs hiç farkında degılım suyum mu ıdrar kaçırması anlayamadım yanı baskada su falan gelmedı zaten ben hemsıreyım takıp edıyorum kendımı tatlım ama gerek oldugu an hemen gıdıcem bakalım hayırlısı artık sagol yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…