Kızlar şuna bi bakın aynı beeeeeeeeeeeennnn :roflol: :roflol: bunu masa üstü resmi yaptım baktıkça bi elifi hatırlıyom bi de kendi halimi :roflol:
bu bebişimmm ayranı çok sevıyor yaaaaa ayranı içtm nasılll kıpraşo maşallahh pıpısını yediğimmmmmm:teytey::teytey::teytey:
bu bebişimmm ayranı çok sevıyor yaaaaa ayranı içtm nasılll kıpraşo maşallahh pıpısını yediğimmmmmm:teytey::teytey::teytey:
selam kızlarr :)
sen bi doğsun bi gör yüzünü bak daha nerelerini yiyeceksinbu bebişimmm ayranı çok sevıyor yaaaaa ayranı içtm nasılll kıpraşo maşallahh pıpısını yediğimmmmmm:teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayy öyle canım çektiki hamile olmayı rabbim ne olur bizede nasip rt
yok canım rahat ol sen ben beklemedeyım zaten
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile/COLOR]
Herkese merhabalar..Öncelikle Allah tüm anne adaylarına kolay dogumlar ve saglıklı bebişlerrr verir inşallah..Kızlar bnm adet döngüm 26 gün sürüyor.Dün 23.gündü ve damla damla kahverengi akıntım oldu halende devam ediyor ama çok az.Sırtımdaa dayanılmaz agrılar oldu.Şimdide sankii grip olursundaa miden bulanıp içine ateş basarya öyleyim..Bundan 1 yıl evvel bir düşügüm oldu kendiliginden kürtaja gerek kalmadı. Bu sabah idrar testi yaptım ama çok çokkk silik çıktı.Sadece dikkatli bakınca görünüyor.Yada görmek isteyince:) Sizce kan testi yaptırmalımıyım yoksaa bekleyip tekrar idrar testimi yapsam..Çokk zor beklemek :hulya:
a.s canım hoş geldinkaydirigubbakcemile2bayanssulusmile
sen bi doğsun bi gör yüzünü bak daha nerelerini yiyeceksin
hoşgeldin gülüm
sen bi doğsun bi gör yüzünü bak daha nerelerini yiyeceksin
hoşgeldin gülüm
saol canım aminamn bıtanemmmmmmmmmmmmm hep dua edıyorummmm allahım kabul etsın ınş.:Saruboceq: olumunekankayizsmile
hoşbuldum kızlaaar. benimde tam tersi bugün bebişim hareket etmiyo yaaa noluyo acabaaaa senağlama senağlama neden hiç hareket etmiyoki :1shok:
kızzzzzzzz neresını yıcem başkaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ınş. hayırlısıyla doğsun da sağlıklı sıhhatli başka bşey ıstemem allahım sağlık sıhhat versın ılk onceee cumlesıne içinde de bızee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşbuldum kızlaaar. benimde tam tersi bugün bebişim hareket etmiyo yaaa noluyo acabaaaa senağlama senağlama neden hiç hareket etmiyoki :1shok:
hakkaten ilginçmiş canım ben adetim kaçıncı günü kullanacam o testleri sordum daha önce canımda görmedin heraldebilmiyorumkismile bugün 8. günümzemuszemus
aminnnn kollarını ellerini bacaklarını heryerini yiyesin gelicek benim karnıma katasım geliyor mıncıklarken bigün dişlerimi kırıcam severken kendimi sıkarken Allah acılarını göstermesin Allah dileyen herkese versin inşallahh aminn
BENCEDE SEVTAPCIM. KORKUTMAK İSTEMEZDİK ZEHSELİM AMA ACİL DR.A GİTSEN İYİ OLCAK ALLAH BİLİR AMAEN FAZLA 1HAFTA DAYANCAK OĞLUŞUN :) HAYIRLISI YA :))
EVET KONUŞAYIM Bİ DAHAKİNE SEZERYANDAN KORKUYORUM BEN akannehir
HOŞ NORMALDENDE KORKUYORUM KALSA OLMAZMI :roflol: MUTLUYUZ BİZ BÖLE
/QUOTE]
kısssss ne dıyosun sen 1 haftamı dayanır anaaaaaa gelıyomu dıyosun yanı oglum için ayyyyyeyvahedigeldismile sedef senın nasıl olmustu dogumun?
canım yaaaaa sen mutlusun demekkı heee karnındayken kalsın ıstersen kaydirigubbakcemile3
HE YA KUZUM KORKMA AMA GEÇEN GÜN ARKDŞIM DOĞUM YAPTI
1 HAFTA ÖNCESİNDEN O DA ISLANMIŞTI BÖLE :))) SANCILARIDA VARDI ARA ARA
MUAYENEYE GİTTİ DR. SON ANA KADAR KALSIN İSTEDİ ALMADI. HALBUKİ SEZRYAN OLCAKTI KARAR VERMİŞTİ. SALI GÜNÜ ALINCAKTI BEBEK. PZT GÜNÜ GECE SANCILANMIŞ SUYU TAMAMEN BOŞALMIŞ GECE SEZERYANA GİRDİ
SENİN HAFTALARINDA FALANDI O DA. DURMUYO BU VELETLER KIZIM DURMUYO
SAKİN OL SEN. HERŞEYİN HAZIR OLSUN YORMA KENDİNİ YAT DİNLEN SÜREKLİ.
ablacım faydalı olduğunu okudum ama tabıkı abartarak yemıorummm aslaaa çnku her şeyın fazlası zarar azı karar vereliniortak
AYNEN ÖLE ŞEKERİM
PİSSSSSSSSS:roflol:
Yok kız cevap verdim ama sen görmemişsinbidaha söyliyim:) ben 12. günümde başladım testi yapmaya, ilk 2 gün sonradan beliren çok silik 2. çizgilerim oldu, onları dikkate almıyosun, 14. gün ilk defa 2. çizgim hemen belirdi ve 1.den daha koyuydu, işte zamanı geldi dedim ve çalışmaya başladık, ama aynen koyu 2. çizgiyi ben 14.-15.-16. günlerin hepsinde devamlı gördüm, o günler boyunca da hep çalıştık üst üste,17. gün gitti 2. çizgi, ilk günlerdeki gibi oldu, sonra bıraktık yerimseniben sen de 12. gün başla bence yerimseniben
Yok kız cevap verdim ama sen görmemişsinbidaha söyliyim:) ben 12. günümde başladım testi yapmaya, ilk 2 gün sonradan beliren çok silik 2. çizgilerim oldu, onları dikkate almıyosun, 14. gün ilk defa 2. çizgim hemen belirdi ve 1.den daha koyuydu, işte zamanı geldi dedim ve çalışmaya başladık, ama aynen koyu 2. çizgiyi ben 14.-15.-16. günlerin hepsinde devamlı gördüm, o günler boyunca da hep çalıştık üst üste,17. gün gitti 2. çizgi, ilk günlerdeki gibi oldu, sonra bıraktık yerimseniben sen de 12. gün başla bence yerimseniben
kaydirigubbakcemile5kzım azgınsn sennnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol: