- 13 Ocak 2010
- 4.429
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım benımmm nasılsınn nasıl gıdıyorrrr
Selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ayyy bugün hava çok güsel kesin hamileyiiiiiiiiiiiimmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
hemde kız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayh teyzesı yesın onun memişlerinııııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan buyut buyut kızınııı guselleştır oğlum beğenırse alırız belkımmmmmmmmmmmmmmm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hoşgeldın ablacımmmm Şeniz
evet çok sevındık ama smartcm azcık uzgun bu konudannnn ınş. hayırlısıylaa çözulur
CİDDİYİM :)
hoşgeldin canım :)
hoşgeldin aplacım ivet ermiş sedef dicez bundan sonra sana
ama listedekii o atalet kalktı gitti sanki baya baya hamiş çıkartmaya başladık
hadi hayırlısı inşallah
herkese hayırlı cumalar kızlar.doktordan geliyorum 7.5 cm olan kistim gwçmiş 3 aylık doğum kontrol hapı kullanımı ile.artık bebek istiyorum dedim.klomen ve progestan verdi.adetin 5.günü başlıcam işte.
en çok hamile kalınan zaman 12-15.günler dedi.bu 5 gün içieirisnde hergün birlikte olun dedi.kalçanın altına yastık koyup 1 saat öyle kalsın 1 saat sonrada kalkma dedi.durum böyle işte.
Yaaaaaaaaa benimkini nezaman hissedecen ama yaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ayyy bugün hava çok güsel kesin hamileyiiiiiiiiiiiimmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kızlar günaydın hepinize vede hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
ıyı canım sen nasılsın ıyı gıdıyor canım nasıl olsun sancılarım var bıraz oglum erken mı gelecekkı acaba yaaaaaeyvahedigeldismile
ayhh annecığı sana naz yapıyordurrrr allah yardımcın olsunnn sağlıklı sıhhatlı gelsın de bşeycık olmaaa rabbıme bırakk olumunekankayizsmile
canım yaaaa ınsallah bebişin senınledır
Yaaaa ne sandın teyzesiiiiiiiiiiii bayanssulusmile hepiniz yarışacaksınız kızımı almak için bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Ayh şekerim söz veremem valla, biliyosun herkeşler istiyo benim kızışımı bayanssulusmile [/QUOT
ayy senın kızını herkeşler ıstıyor daa işte sorun benım oğluşumdaaa benım oğluşum herkeşlere bakmıyorrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ama tabıkı ahlaklı gusell terbıyelı bırıyse begenır dıye düşünuyorummm laelaelaelaelae
selamm kıslarrr benim gaza ihtiyacım var test yapsammı yapmasam diye düşünyorum:)))
Ya aslında g.g.dan aldığım testler 5-50 arası beta hcg değerlerini görüyomuş, erken gebelik testi diyo ama cesaret edemiyom ki bilmiyorumkismile yumurtlamadan tam 1 hafta sonra denemiştim tek çizgi çıktı şimdi de cesaret edemiyom bilmiyorumkismile
Ama o test kesin yanlıştı ben biliyom hamileyim ben :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Ne psikopatım yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
Alıntıyı okuyunca gördüm neden hamile kalmak istemediğini
yapma smartcım allah öyle uygun görmüş demekki senin hamileliğinide
ben 10 yıl bekledim o ikinci çizgiyi görmek için sana bişiy diyeyim mi ben doğum yaptım ama hiç ikinci çizgiyi bile görmedim desem bana inanırmısınız ben hiç hamilelik testi bile yapamadım hastanede kan testi yapıldı bana ordan öğrendim hamile olduğumu bile ve hamile olduğumu öğrendiğim gün hastaneye yatırıldım yanımda ne eşim ne annemi bıraktılar üstelik kendi başıma refakatcı bile istemediler tam 1 hafta düşük tehlikesi korkusuyla hastanede yattım üstelik kolumda serum kendi başıma yemeğimi bile başkaları aldı koydular önüme
yani demem oki herşey insan başına geliyor herşey bizler için bunda üzülecek bişiy yok diyemiyorum sana haklısın kendince eşinle beraber yaşaman elbette daha güzel olurdu ama demekki nasip böyleymiş ne olur hamile olmayayım deme allahın gücüne gider canım yapma ne olursun
bu arada ayşeciğim sana çok teşekkür ediyorum dün 29 mayıs hastanesine gittik gerçekten hem hastaneyi çok beğendim hemde inanılmaz ilgililerdi çok çok memnun kaldımvereliniortak allah razı olsun canım benim opuyorumnanaktan
bu arada sonuçlarında güzel çıktı çok şükürhihoyyyt herşey yolundaymış:lepi:.kızımıda bol bol gösterdiler ayyy çok şekerdi ya:asigim:
yap yap yap yap yap yap yap yappppppppppppppp noluyyyyysunnnnnnnnnnnnnnnn olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Biri rahme düşmeden kızını verecekmiş
öteki de daha doğmadan kimseleri beğenmicekmiş hahahahahhaha
SUUUUUUU nerelerde acaba yaaaa hiç girmıyor çok merak edıyorum ınsallah ıyıdır canım benım yaaaaa gırdıgınde yaz bana tamam mı tatlım
sğaol gökçe.olur sedef 1 gün durup 1 çalışırız o aralardada o zaman
çıkmazzz diyeee yapasım yok normal yarın sabaha yapacaktım sabırsızlanıyorummm eyvahedigeldismile
SU MİDE BULANTILARI KUSMALARI YÜZÜNDEN HEP DİNLENİYO CANIMM
ARADA GİRİYO
SEVTAPCIM BETERİN BETERİ VAR DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM İŞTE
SENİN İÇİNDE ÇOK ZOR GEÇMİŞ HAMİLELİK AMA BELKİ SENDEN KÖTÜSÜNÜ DE YAŞAYANLAR VARDIR DİMİ :teselli:
ayy senın kızını herkeşler ıstıyor daa işte sorun benım oğluşumdaaa benım oğluşum herkeşlere bakmıyorrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ama tabıkı ahlaklı gusell terbıyelı bırıyse begenır dıye düşünuyorummm laelaelaelaelae
kızlar günaydınn herkese. 10 gün izin aldım işten. evde yatış pozisyonundayım:hulya:
benden bu testler istendi. dün. bebişin kalbinide gördüm. dr.um sorun yok gayet iyi dedi
ama bu kadar test istedi. 10 gün sonra sonuçlarını al gel dedi. 5 hafta sonrayada 2 li test için gün aldırdı. sizce bu testler normalmi. 4 haftalıkkken dr.um hiç test istememişti.
kültür idrar
Anti HIV 1/2
Cytomegalovirüs
toksoplazma lg M antikoru
toksoplazma lg G antikoru
VDRL
HBsAG
Anti-HCV
Tam idrar tahlili