Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım benımmm nasılsınn nasıl gıdıyorrrr :emir_bebek:

ıyı canım sen nasılsın ıyı gıdıyor canım nasıl olsun sancılarım var bıraz oglum erken mı gelecekkı acaba yaaaaaeyvahedigeldismile

Selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ayyy bugün hava çok güsel kesin hamileyiiiiiiiiiiiimmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım yaaaa ınsallah bebişin senınledır

hemde kız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yaaaa ne sandın teyzesiiiiiiiiiiii bayanssulusmile hepiniz yarışacaksınız kızımı almak için bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

ayh teyzesı yesın onun memişlerinııııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan buyut buyut kızınııı guselleştır oğlum beğenırse alırız belkımmmmmmmmmmmmmmm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Ayh şekerim söz veremem valla, biliyosun herkeşler istiyo benim kızışımı bayanssulusmile

hoşgeldın ablacımmmm Şeniz

evet çok sevındık ama smartcm azcık uzgun bu konudannnn ınş. hayırlısıylaa çözulur

HOŞBULDUM GÜLÜMMM İKİ GÜN SONRA KENDİNE GELİR BAK GÖR :))

CİDDİYİM :)

hoşgeldin canım :)

hoşgeldin aplacım ivet ermiş sedef dicez bundan sonra sana
ama listedekii o atalet kalktı gitti sanki baya baya hamiş çıkartmaya başladık
hadi hayırlısı inşallah

EVET DURGUNLUK SONA ERDİ AZ KALDI HERKESLER HAMİLE OLCAK İNŞ.:)

herkese hayırlı cumalar kızlar.doktordan geliyorum 7.5 cm olan kistim gwçmiş 3 aylık doğum kontrol hapı kullanımı ile.artık bebek istiyorum dedim.klomen ve progestan verdi.adetin 5.günü başlıcam işte.
en çok hamile kalınan zaman 12-15.günler dedi.bu 5 gün içieirisnde hergün birlikte olun dedi.kalçanın altına yastık koyup 1 saat öyle kalsın 1 saat sonrada kalkma dedi.durum böyle işte.

CANIM BENCE ADETİNİN 8.GÜNÜYLE 22.GÜNÜ ARASI ÇALIŞMAN LAZIM.
ADETLERİN DÜZENLİ OLSADA OLMASADA NE ZAMAN TUTACAĞI HİÇ BELLİ OLMAZ
BAK SMARTA ADETE 1HAFTA KALA HAMİLE KALMIŞ:)

Yaaaaaaaaa benimkini nezaman hissedecen ama yaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ayyy bugün hava çok güsel kesin hamileyiiiiiiiiiiiimmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

KUŞUMMM İNŞALLAHH SIRA SENDE İNŞALLAH :)

kızlar günaydın hepinize vede hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN CANIM ÇOK SEVİNDİM HERŞEY YOLUNDAYMIŞ:)

SEVTAPCIM BETERİN BETERİ VAR DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM İŞTE
SENİN İÇİNDE ÇOK ZOR GEÇMİŞ HAMİLELİK AMA BELKİ SENDEN KÖTÜSÜNÜ DE YAŞAYANLAR VARDIR DİMİ :teselli:

ıyı canım sen nasılsın ıyı gıdıyor canım nasıl olsun sancılarım var bıraz oglum erken mı gelecekkı acaba yaaaaaeyvahedigeldismile

ayhh annecığı sana naz yapıyordurrrr allah yardımcın olsunnn sağlıklı sıhhatlı gelsın de bşeycık olmaaa rabbıme bırakk olumunekankayizsmile

canım yaaaa ınsallah bebişin senınledır

Yaaaa ne sandın teyzesiiiiiiiiiiii bayanssulusmile hepiniz yarışacaksınız kızımı almak için bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Ayh şekerim söz veremem valla, biliyosun herkeşler istiyo benim kızışımı bayanssulusmile [/QUOT

ayy senın kızını herkeşler ıstıyor daa işte sorun benım oğluşumdaaa benım oğluşum herkeşlere bakmıyorrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ama tabıkı ahlaklı gusell terbıyelı bırıyse begenır dıye düşünuyorummm laelaelaelaelae

SUUUUUUU nerelerde acaba yaaaa hiç girmıyor çok merak edıyorum ınsallah ıyıdır canım benım yaaaaa gırdıgınde yaz bana tamam mı tatlım

Biri rahme düşmeden kızını verecekmiş
öteki de daha doğmadan kimseleri beğenmicekmiş hahahahahhaha

ayseeeeee canım dogum sancıları tam nasıl oluyo az bahsetsene yaaaaa bılıyosun sen

Ya aslında g.g.dan aldığım testler 5-50 arası beta hcg değerlerini görüyomuş, erken gebelik testi diyo ama cesaret edemiyom ki bilmiyorumkismile yumurtlamadan tam 1 hafta sonra denemiştim tek çizgi çıktı şimdi de cesaret edemiyom bilmiyorumkismile
Ama o test kesin yanlıştı ben biliyom hamileyim ben :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Ne psikopatım yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

ayy valla ben çok merak edioom dört gözle beklıom tets yapcaan zamanı delikafadulden

Alıntıyı okuyunca gördüm neden hamile kalmak istemediğini
yapma smartcım allah öyle uygun görmüş demekki senin hamileliğinide
ben 10 yıl bekledim o ikinci çizgiyi görmek için sana bişiy diyeyim mi ben doğum yaptım ama hiç ikinci çizgiyi bile görmedim desem bana inanırmısınız ben hiç hamilelik testi bile yapamadım hastanede kan testi yapıldı bana ordan öğrendim hamile olduğumu bile ve hamile olduğumu öğrendiğim gün hastaneye yatırıldım yanımda ne eşim ne annemi bıraktılar üstelik kendi başıma refakatcı bile istemediler tam 1 hafta düşük tehlikesi korkusuyla hastanede yattım üstelik kolumda serum kendi başıma yemeğimi bile başkaları aldı koydular önüme
yani demem oki herşey insan başına geliyor herşey bizler için bunda üzülecek bişiy yok diyemiyorum sana haklısın kendince eşinle beraber yaşaman elbette daha güzel olurdu ama demekki nasip böyleymiş ne olur hamile olmayayım deme allahın gücüne gider canım yapma ne olursun

kesinlikle katılıyorum !

bu arada ayşeciğim sana çok teşekkür ediyorum dün 29 mayıs hastanesine gittik gerçekten hem hastaneyi çok beğendim hemde inanılmaz ilgililerdi çok çok memnun kaldımvereliniortak allah razı olsun canım benim opuyorumnanaktan
bu arada sonuçlarında güzel çıktı çok şükürhihoyyyt herşey yolundaymış:lepi:.kızımıda bol bol gösterdiler ayyy çok şekerdi ya:asigim:

hoşgeldin canım :)

memnun kalmana çok çok sevindim :) bebegınde iyiyimiş oh maşallah :nazar:

evet bol bol gösteriyolar güler yüzlülerde bende cok sevmsıtım :)

SUUUUUUU nerelerde acaba yaaaa hiç girmıyor çok merak edıyorum ınsallah ıyıdır canım benım yaaaaa gırdıgınde yaz bana tamam mı tatlım

SU MİDE BULANTILARI KUSMALARI YÜZÜNDEN HEP DİNLENİYO CANIMM
ARADA GİRİYO

sğaol gökçe.olur sedef 1 gün durup 1 çalışırız o aralardada o zaman

ÖYLE YAP ŞEKERİM İNŞALLAH GÜZEL SONUCUNU ALIRSIN :lepi:

SU MİDE BULANTILARI KUSMALARI YÜZÜNDEN HEP DİNLENİYO CANIMM
ARADA GİRİYO

canım arada gırdıgını bılıyorum zaten ama bayadır gırmedı hiç ınsallah hersey yolundadır merak ettım çok ınsallah gırer ve yazar
sen nasılsın bebeişin nasıl annesı

kızlar günaydınn herkese. 10 gün izin aldım işten. evde yatış pozisyonundayım:hulya:

benden bu testler istendi. dün. bebişin kalbinide gördüm. dr.um sorun yok gayet iyi dedi
ama bu kadar test istedi. 10 gün sonra sonuçlarını al gel dedi. 5 hafta sonrayada 2 li test için gün aldırdı. sizce bu testler normalmi. 4 haftalıkkken dr.um hiç test istememişti.

kültür idrar
Anti HIV 1/2
Cytomegalovirüs
toksoplazma lg M antikoru
toksoplazma lg G antikoru
VDRL
HBsAG
Anti-HCV
Tam idrar tahlili

SEVTAPCIM BETERİN BETERİ VAR DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM İŞTE
SENİN İÇİNDE ÇOK ZOR GEÇMİŞ HAMİLELİK AMA BELKİ SENDEN KÖTÜSÜNÜ DE YAŞAYANLAR VARDIR DİMİ :teselli:

Ayyy evet yaa, geçen gün k.k.da başka topiklerde dolanıyodum öyle, bebeğimi kaybettim topiğine gözüm takıldı girdim girmez olaydım, kadının biri uzun uzun anlatmış ağlayarak okudum, tam 40. haftada artık doğum sancılarım geldi diye hastaneye gidiyo normal doğum yapmak üzere, daha önceki gün de kalp atışlarını dinlediği için çok rahat hiç aklına kötü bişey gelmiyo, herşeyini hazırlayıp hastaneye gittiğinde bebeğinin kalbinin durduğunu söylüyolar ve ölü bebeğini doğurtuyolar kadına düşünebiliyo musunuz :gitme: Allahım başa vermesin hepimizinkinden daha büyük bi acı :Saruboceq: böyle bulup yitirmektense hiç olmaması daha iyi yaa, Allahım hayırlısını sağlıklısını versin hepimize inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy senın kızını herkeşler ıstıyor daa işte sorun benım oğluşumdaaa benım oğluşum herkeşlere bakmıyorrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ama tabıkı ahlaklı gusell terbıyelı bırıyse begenır dıye düşünuyorummm laelaelaelaelae

Valla benim kız anasına çekerse pek zilli bişey olur kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınn herkese. 10 gün izin aldım işten. evde yatış pozisyonundayım:hulya:

benden bu testler istendi. dün. bebişin kalbinide gördüm. dr.um sorun yok gayet iyi dedi
ama bu kadar test istedi. 10 gün sonra sonuçlarını al gel dedi. 5 hafta sonrayada 2 li test için gün aldırdı. sizce bu testler normalmi. 4 haftalıkkken dr.um hiç test istememişti.

kültür idrar
Anti HIV 1/2
Cytomegalovirüs
toksoplazma lg M antikoru
toksoplazma lg G antikoru
VDRL
HBsAG
Anti-HCV
Tam idrar tahlili

canım bu testlerının ıstenmesı çok normal ben daha fazlasını yaptırdım rutın muayneler bunlar sakın kötü düşünme bır sorun varsa önceden önlem almak için bu tahlıller tamam rahat olsun için

X