Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
SMART ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ınanamıyorum yaaaaaaaaaaaa çok sevındım canım benımhihoyyythihoyyyt Allah ım saglıklı sekılde kucagına almak nasıp etsın ınsallah çok tebrık edıyorum lütfen sıkıntı yapma ben ınanıyorum kı sen bunuda tek basına halledebılırsın çok güçlü bır kadınsın canım arkadasım benım gözlerıme ınanamadım okuyunca rabbım ne kadar büyük bak hayırlısı bu zamanmıs demekkı sımdı geldı melegın Allah ım korusun senı ve melegını çok öpüyorum tekrar tebrıkler tatlım

NASIL HABER VERDİĞİNE BAKIYIM DEDİM.. VE ÇOK ŞAŞIRDIM AÇIKÇASI..
ELBETTEKİ HİÇ KİMSE YALNIZ BİR HAMİLELİK GEÇİRMEK İSTEMEZ HİÇ HEMDE.
AMA BENCE ÖNEMLİ OLAN HAMİLE KALMIŞ OLMAN BU BİR LÜTUF SMART!!!
RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRDÜ BÖYLE OLDU. YERİNDE OLMAK İSTEYEN YÜZLERCE KADIN VARDIR ŞU ANDAKİ DURUMUNDA BİLE.. EVET SENİN KISTASLARINDAN BİRİ DE BUYDU EVET EŞİM OLMADAN HAMİLELİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM BİRDE ERKEK OLMASIN KIZ OLSUN ÖYLE BİŞİ VARDI SANIRIM..
BELKİDE İKİNCİ İSTEDİĞİN GERÇEKLEŞECEK BU SAYEDE.. HERŞEYDE VARDIR Bİ HAYIR DEYİP HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR CANIM.. AYRICA BENCE HAMİLELİK 3KİŞİ ARASINDA DEİL SADECE ANNE VE BEBEK ARASINDA YAŞANIYOR İNAN BANA. ZAMANLA ANLICAKSIN BUNU KIPIRDAMAYA BAŞLADIĞINDA :) EŞLER 3.ŞAHIS OLARAK KALIYO DIŞ KAPININ MANDALI GİBİ :))) NE HİSSETTİĞİNİ ANLIYO SANIYOSUN AMA İNANKİ ANLAMIYOR YAŞAMAK LAZIM BUNU YAŞAMAK:)
SENİN GENE 6AY SONRA GELECEK BAK BUDA BİŞİ.. ASKERE GİDERKEN YENİ HAMİLE KALIP ADAM DÖNDÜĞÜNDE 6 AYLIK OLAN BEBELERİ DÜŞÜNSENE.. BETERİN BETERİ VAR BE GÜZELİM. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SAKIN İNŞALLAH DEİLDİR FALAN DEME BAK ONU KAYBEDERSEN SENDEN FAZLA HİÇÇÇÇ KİMSE ÜZÜLEMEZ HİÇÇÇÇÇ :1hug:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ParadiesAngel....................................24 EYLÜL (Güzel Haberlerini Bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

hadı bakalım hayırlı bır şekılde bebeişin gelır ınş. hayatımmm olumunekankayizsmile

HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYkaydirigubbakcemile2
YAAA O SMARTI GÖRMEM LAZIMMMMMMMMMMMMMM
AYY ÇOK SEVİNDİM ÇOOOKKKKK
NE DİYİM YA ERCEM BEN ERCEM YEMİN EDERİMMMM

Yaaaaaaaaa benimkini nezaman hissedecen ama yaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ayyy bugün hava çok güsel kesin hamileyiiiiiiiiiiiimmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ay yemin ederim meraktan çattırt diye çatliycam yaa daha erken bi gebelşik testi yokmu
öğrensek hemennn delikafadulden

ay yemin ederim meraktan çattırt diye çatliycam yaa daha erken bi gebelşik testi yokmu
öğrensek hemennn delikafadulden

Ya aslında g.g.dan aldığım testler 5-50 arası beta hcg değerlerini görüyomuş, erken gebelik testi diyo ama cesaret edemiyom ki bilmiyorumkismile yumurtlamadan tam 1 hafta sonra denemiştim tek çizgi çıktı şimdi de cesaret edemiyom bilmiyorumkismile
Ama o test kesin yanlıştı ben biliyom hamileyim ben :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Ne psikopatım yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldın hayatımmmm ee sen zaten hamıleydın yaa nıe hala belırtı arıyosun şekerımmm hamılesın ıştee yaşa doya doyaa o duyguyuuu olumunekankayizsmile :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ŞenizŞenizŞeniz

Alıntıyı okuyunca gördüm neden hamile kalmak istemediğini
yapma smartcım allah öyle uygun görmüş demekki senin hamileliğinide
ben 10 yıl bekledim o ikinci çizgiyi görmek için sana bişiy diyeyim mi ben doğum yaptım ama hiç ikinci çizgiyi bile görmedim desem bana inanırmısınız ben hiç hamilelik testi bile yapamadım hastanede kan testi yapıldı bana ordan öğrendim hamile olduğumu bile ve hamile olduğumu öğrendiğim gün hastaneye yatırıldım yanımda ne eşim ne annemi bıraktılar üstelik kendi başıma refakatcı bile istemediler tam 1 hafta düşük tehlikesi korkusuyla hastanede yattım üstelik kolumda serum kendi başıma yemeğimi bile başkaları aldı koydular önüme
yani demem oki herşey insan başına geliyor herşey bizler için bunda üzülecek bişiy yok diyemiyorum sana haklısın kendince eşinle beraber yaşaman elbette daha güzel olurdu ama demekki nasip böyleymiş ne olur hamile olmayayım deme allahın gücüne gider canım yapma ne olursun

şeroo hakketten psikopata bağladın kızım sen yaaa kaydirigubbakcemile3

Ayh öyle dimi yaa zemuszemus kızışım annesiyle beraber hissediyorum ben onu bayanssulusmile güsel kızım benim, annesinin bitanesi bayanssulusmile

Kesinlikle katılıyorum vereliniortak

bu arada ayşeciğim sana çok teşekkür ediyorum dün 29 mayıs hastanesine gittik gerçekten hem hastaneyi çok beğendim hemde inanılmaz ilgililerdi çok çok memnun kaldımvereliniortak allah razı olsun canım benim opuyorumnanaktan
bu arada sonuçlarında güzel çıktı çok şükürhihoyyyt herşey yolundaymış:lepi:.kızımıda bol bol gösterdiler ayyy çok şekerdi ya:asigim:

ayh teyzesı yesın onun memişlerinııııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan buyut buyut kızınııı guselleştır oğlum beğenırse alırız belkımmmmmmmmmmmmmmm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Oyyyyy tatlı şey yaaaaaaaaa yesin onu teyzeleriiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…