Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım benımmm nasılsınn nasıl gıdıyorrrr

ıyı canım sen nasılsın ıyı gıdıyor canım nasıl olsun sancılarım var bıraz oglum erken mı gelecekkı acaba yaaaaaeyvahedigeldismile

Selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ayyy bugün hava çok güsel kesin hamileyiiiiiiiiiiiimmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım yaaaa ınsallah bebişin senınledır

hemde kız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yaaaa ne sandın teyzesiiiiiiiiiiii bayanssulusmile hepiniz yarışacaksınız kızımı almak için bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

ayh teyzesı yesın onun memişlerinııııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan buyut buyut kızınııı guselleştır oğlum beğenırse alırız belkımmmmmmmmmmmmmmm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Ayh şekerim söz veremem valla, biliyosun herkeşler istiyo benim kızışımı bayanssulusmile

hoşgeldın ablacımmmm Şeniz

evet çok sevındık ama smartcm azcık uzgun bu konudannnn ınş. hayırlısıylaa çözulur

HOŞBULDUM GÜLÜMMM İKİ GÜN SONRA KENDİNE GELİR BAK GÖR :))

EVET DURGUNLUK SONA ERDİ AZ KALDI HERKESLER HAMİLE OLCAK İNŞ.:)

CANIM BENCE ADETİNİN 8.GÜNÜYLE 22.GÜNÜ ARASI ÇALIŞMAN LAZIM.
ADETLERİN DÜZENLİ OLSADA OLMASADA NE ZAMAN TUTACAĞI HİÇ BELLİ OLMAZ
BAK SMARTA ADETE 1HAFTA KALA HAMİLE KALMIŞ:)

KUŞUMMM İNŞALLAHH SIRA SENDE İNŞALLAH :)

kızlar günaydın hepinize vede hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN CANIM ÇOK SEVİNDİM HERŞEY YOLUNDAYMIŞ:)

SEVTAPCIM BETERİN BETERİ VAR DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM İŞTE
SENİN İÇİNDE ÇOK ZOR GEÇMİŞ HAMİLELİK AMA BELKİ SENDEN KÖTÜSÜNÜ DE YAŞAYANLAR VARDIR DİMİ :teselli:

SUUUUUUU nerelerde acaba yaaaa hiç girmıyor çok merak edıyorum ınsallah ıyıdır canım benım yaaaaa gırdıgınde yaz bana tamam mı tatlım

Biri rahme düşmeden kızını verecekmiş
öteki de daha doğmadan kimseleri beğenmicekmiş hahahahahhaha

ayseeeeee canım dogum sancıları tam nasıl oluyo az bahsetsene yaaaaa bılıyosun sen

ayy valla ben çok merak edioom dört gözle beklıom tets yapcaan zamanı delikafadulden

kesinlikle katılıyorum !

hoşgeldin canım :)

memnun kalmana çok çok sevindim :) bebegınde iyiyimiş oh maşallah

evet bol bol gösteriyolar güler yüzlülerde bende cok sevmsıtım :)

SUUUUUUU nerelerde acaba yaaaa hiç girmıyor çok merak edıyorum ınsallah ıyıdır canım benım yaaaaa gırdıgınde yaz bana tamam mı tatlım

SU MİDE BULANTILARI KUSMALARI YÜZÜNDEN HEP DİNLENİYO CANIMM
ARADA GİRİYO

sğaol gökçe.olur sedef 1 gün durup 1 çalışırız o aralardada o zaman

ÖYLE YAP ŞEKERİM İNŞALLAH GÜZEL SONUCUNU ALIRSIN :lepi:

SU MİDE BULANTILARI KUSMALARI YÜZÜNDEN HEP DİNLENİYO CANIMM
ARADA GİRİYO

canım arada gırdıgını bılıyorum zaten ama bayadır gırmedı hiç ınsallah hersey yolundadır merak ettım çok ınsallah gırer ve yazar
sen nasılsın bebeişin nasıl annesı

kızlar günaydınn herkese. 10 gün izin aldım işten. evde yatış pozisyonundayım:hulya:

benden bu testler istendi. dün. bebişin kalbinide gördüm. dr.um sorun yok gayet iyi dedi
ama bu kadar test istedi. 10 gün sonra sonuçlarını al gel dedi. 5 hafta sonrayada 2 li test için gün aldırdı. sizce bu testler normalmi. 4 haftalıkkken dr.um hiç test istememişti.

kültür idrar
Anti HIV 1/2
Cytomegalovirüs
toksoplazma lg M antikoru
toksoplazma lg G antikoru
VDRL
HBsAG
Anti-HCV
Tam idrar tahlili

SEVTAPCIM BETERİN BETERİ VAR DERKEN BUNU KASTETMİŞTİM İŞTE
SENİN İÇİNDE ÇOK ZOR GEÇMİŞ HAMİLELİK AMA BELKİ SENDEN KÖTÜSÜNÜ DE YAŞAYANLAR VARDIR DİMİ :teselli:

Ayyy evet yaa, geçen gün k.k.da başka topiklerde dolanıyodum öyle, bebeğimi kaybettim topiğine gözüm takıldı girdim girmez olaydım, kadının biri uzun uzun anlatmış ağlayarak okudum, tam 40. haftada artık doğum sancılarım geldi diye hastaneye gidiyo normal doğum yapmak üzere, daha önceki gün de kalp atışlarını dinlediği için çok rahat hiç aklına kötü bişey gelmiyo, herşeyini hazırlayıp hastaneye gittiğinde bebeğinin kalbinin durduğunu söylüyolar ve ölü bebeğini doğurtuyolar kadına düşünebiliyo musunuz :gitme: Allahım başa vermesin hepimizinkinden daha büyük bi acı :Saruboceq: böyle bulup yitirmektense hiç olmaması daha iyi yaa, Allahım hayırlısını sağlıklısını versin hepimize inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Valla benim kız anasına çekerse pek zilli bişey olur kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bu testlerının ıstenmesı çok normal ben daha fazlasını yaptırdım rutın muayneler bunlar sakın kötü düşünme bır sorun varsa önceden önlem almak için bu tahlıller tamam rahat olsun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…