- 13 Ocak 2010
- 4.429
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy şu maydonoz ve dereotuna aşığım yaaaaaaaaaaaaaa nasl yıyorum ohhhhhhhhh cokacimcoookcokacimcoook
Ne deliyiz dimi :roflol: :roflol: :roflol:Biri rahme düşmeden kızını verecekmiş
öteki de daha doğmadan kimseleri beğenmicekmiş hahahahahhaha
ayy valla ben çok merak edioom dört gözle beklıom tets yapcaan zamanı delikafadulden
İvittttttttttttt :lepi: anasının inmediği gibi :roflol: :roflol: :roflol:desene senın kızın benım oğlumun gecerı başından ınmıcekkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
zehsel cim su ile bende denk gelemiyorum artık ve çoooooooooooooooooooooooooook kızıyorum ona böle merakta bırakıyor bizi diyeeee
gelince okur ve yazar
canım bu tür ıslanmaların ve ağrıların varsa kontrole gitmelisin bence korkutmak gibi olmasın ama zamanın geliyor yavaş yavaş doğuma hazırlıyor vücut kendini çantanı muhakkak hazır et bu dönemde heran süpriz olabiliyor çünkü kendini dinle sıvın gelmeye başlarsa ve ağrın çoğalırsa muhakkak dr unu ara görüş
amın ınsallah canım tüp bebeklerde genelde sezzeryan yapıyorlar canım ama senın ılk dogumun normal oldugu için belkıde doktorun ızın verır normale tatlım hangısı hayırlısı ıse o olsun
ayyy şu maydonoz ve dereotuna aşığım yaaaaaaaaaaaaaa nasl yıyorum ohhhhhhhhh cokacimcoookcokacimcoook
BENCEDE SEVTAPCIM. KORKUTMAK İSTEMEZDİK ZEHSELİM AMA ACİL DR.A GİTSEN İYİ OLCAK ALLAH BİLİR AMAEN FAZLA 1HAFTA DAYANCAK OĞLUŞUN :) HAYIRLISI YA :))
EVET KONUŞAYIM Bİ DAHAKİNE SEZERYANDAN KORKUYORUM BEN akannehir
HOŞ NORMALDENDE KORKUYORUM KALSA OLMAZMI :roflol: MUTLUYUZ BİZ BÖLE
/QUOTE]
kısssss ne dıyosun sen 1 haftamı dayanır anaaaaaa gelıyomu dıyosun yanı oglum için ayyyyyeyvahedigeldismile sedef senın nasıl olmustu dogumun?
canım yaaaaa sen mutlusun demekkı heee karnındayken kalsın ıstersen kaydirigubbakcemile3
BENCEDE SEVTAPCIM. KORKUTMAK İSTEMEZDİK ZEHSELİM AMA ACİL DR.A GİTSEN İYİ OLCAK ALLAH BİLİR AMAEN FAZLA 1HAFTA DAYANCAK OĞLUŞUN :) HAYIRLISI YA :))
GÖKÇE CANIM HER BİTKİYİ ÖLE BOL BOL YEMEN DOĞRU DEİL Bİ ARAŞTIRSANA NETTEN :uhm:
Herkese merhabalar..Öncelikle Allah tüm anne adaylarına kolay dogumlar ve saglıklı bebişlerrr verir inşallah..Kızlar bnm adet döngüm 26 gün sürüyor.Dün 23.gündü ve damla damla kahverengi akıntım oldu halende devam ediyor ama çok az.Sırtımdaa dayanılmaz agrılar oldu.Şimdide sankii grip olursundaa miden bulanıp içine ateş basarya öyleyim..Bundan 1 yıl evvel bir düşügüm oldu kendiliginden kürtaja gerek kalmadı. Bu sabah idrar testi yaptım ama çok çokkk silik çıktı.Sadece dikkatli bakınca görünüyor.Yada görmek isteyince:) Sizce kan testi yaptırmalımıyım yoksaa bekleyip tekrar idrar testimi yapsam..Çokk zor beklemek :hulya:
TAMAM CANIM HEMEN GİTMELİSİN BENCEDE KIZIM BURDA TECRÜBE KONUŞUYOR HERALDE :)canım agrım çok degıl ama süreklı devam edıyor işte dınlıyorum kendımı su konusuna gelınce gece gelmıs hiç farkında degılım suyum mu ıdrar kaçırması anlayamadım yanı baskada su falan gelmedı zaten ben hemsıreyım takıp edıyorum kendımı tatlım ama gerek oldugu an hemen gıdıcem bakalım hayırlısı artık sagol yınede
CANIMCIM EVET HAKLİ BENDE 36+2 DE DOĞURDUM OĞLANI SEN HERAN HAZIRLIKLI OL BAK NESLİDE ERKENDENDOĞURDU GÜNÜNÜ BEKLEMEDENBENCEDE SEVTAPCIM. KORKUTMAK İSTEMEZDİK ZEHSELİM AMA ACİL DR.A GİTSEN İYİ OLCAK ALLAH BİLİR AMAEN FAZLA 1HAFTA DAYANCAK OĞLUŞUN :) HAYIRLISI YA :))
/QUOTE]
kısssss ne dıyosun sen 1 haftamı dayanır anaaaaaa gelıyomu dıyosun yanı oglum için ayyyyyeyvahedigeldismile sedef senın nasıl olmustu dogumun?
canım yaaaaa sen mutlusun demekkı heee karnındayken kalsın ıstersen kaydirigubbakcemile3
Bende hemen kan testi yaptır canım ihmal etme, ben aynı şikayetlerle doktora gittiğimde kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrenmiştim :sinifsinif: yani seni korkutmak istemem ama eğer bi düşük tehliken varsa erken öğrenip tedbirini alırsın en azından yerimseniben
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile/COLOR]