Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy şu maydonoz ve dereotuna aşığım yaaaaaaaaaaaaaa nasl yıyorum ohhhhhhhhh cokacimcoookcokacimcoook

zehsel cim su ile bende denk gelemiyorum artık ve çoooooooooooooooooooooooooook kızıyorum ona böle merakta bırakıyor bizi diyeeee
gelince okur ve yazar

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ParadiesAngel....................................24 EYLÜL (Güzel Haberlerini Bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

desene senın kızın benım oğlumun gecerı başından ınmıcekkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:
İvittttttttttttt :lepi: anasının inmediği gibi :roflol: :roflol: :roflol:

zehsel cim su ile bende denk gelemiyorum artık ve çoooooooooooooooooooooooooook kızıyorum ona böle merakta bırakıyor bizi diyeeee
gelince okur ve yazar

Evet ben de çok kızıyorum onaaaaaaaaaaa :eek:klava:

:hooray: belle
smart_girl :hooray: :hooray:
kızlar tebrikeelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey:

rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

canım bu tür ıslanmaların ve ağrıların varsa kontrole gitmelisin bence korkutmak gibi olmasın ama zamanın geliyor yavaş yavaş doğuma hazırlıyor vücut kendini çantanı muhakkak hazır et bu dönemde heran süpriz olabiliyor çünkü kendini dinle sıvın gelmeye başlarsa ve ağrın çoğalırsa muhakkak dr unu ara görüş

BENCEDE SEVTAPCIM. KORKUTMAK İSTEMEZDİK ZEHSELİM AMA ACİL DR.A GİTSEN İYİ OLCAK ALLAH BİLİR AMAEN FAZLA 1HAFTA DAYANCAK OĞLUŞUN :) HAYIRLISI YA :))

amın ınsallah canım tüp bebeklerde genelde sezzeryan yapıyorlar canım ama senın ılk dogumun normal oldugu için belkıde doktorun ızın verır normale tatlım hangısı hayırlısı ıse o olsun

EVET KONUŞAYIM Bİ DAHAKİNE SEZERYANDAN KORKUYORUM BEN akannehir
HOŞ NORMALDENDE KORKUYORUM KALSA OLMAZMI :roflol: MUTLUYUZ BİZ BÖLE

ayyy şu maydonoz ve dereotuna aşığım yaaaaaaaaaaaaaa nasl yıyorum ohhhhhhhhh cokacimcoookcokacimcoook

GÖKÇE CANIM HER BİTKİYİ ÖLE BOL BOL YEMEN DOĞRU DEİL Bİ ARAŞTIRSANA NETTEN :uhm:

Herkese merhabalar..Öncelikle Allah tüm anne adaylarına kolay dogumlar ve saglıklı bebişlerrr verir inşallah..Kızlar bnm adet döngüm 26 gün sürüyor.Dün 23.gündü ve damla damla kahverengi akıntım oldu halende devam ediyor ama çok az.Sırtımdaa dayanılmaz agrılar oldu.Şimdide sankii grip olursundaa miden bulanıp içine ateş basarya öyleyim..Bundan 1 yıl evvel bir düşügüm oldu kendiliginden kürtaja gerek kalmadı. Bu sabah idrar testi yaptım ama çok çokkk silik çıktı.Sadece dikkatli bakınca görünüyor.Yada görmek isteyince:) Sizce kan testi yaptırmalımıyım yoksaa bekleyip tekrar idrar testimi yapsam..Çokk zor beklemek :hulya:

BENCEDE SEVTAPCIM. KORKUTMAK İSTEMEZDİK ZEHSELİM AMA ACİL DR.A GİTSEN İYİ OLCAK ALLAH BİLİR AMAEN FAZLA 1HAFTA DAYANCAK OĞLUŞUN :) HAYIRLISI YA :))
/QUOTE]

kısssss ne dıyosun sen 1 haftamı dayanır anaaaaaa gelıyomu dıyosun yanı oglum için ayyyyyeyvahedigeldismile sedef senın nasıl olmustu dogumun?
canım yaaaaa sen mutlusun demekkı heee karnındayken kalsın ıstersen kaydirigubbakcemile3

GÖKÇE CANIM HER BİTKİYİ ÖLE BOL BOL YEMEN DOĞRU DEİL Bİ ARAŞTIRSANA NETTEN :uhm:

ablacım faydalı olduğunu okudum ama tabıkı abartarak yemıorummm aslaaa çnku her şeyın fazlası zarar azı karar vereliniortak

62982_441732703465_233015738465_5026899_1811582_n.jpg

Herkese merhabalar..Öncelikle Allah tüm anne adaylarına kolay dogumlar ve saglıklı bebişlerrr verir inşallah..Kızlar bnm adet döngüm 26 gün sürüyor.Dün 23.gündü ve damla damla kahverengi akıntım oldu halende devam ediyor ama çok az.Sırtımdaa dayanılmaz agrılar oldu.Şimdide sankii grip olursundaa miden bulanıp içine ateş basarya öyleyim..Bundan 1 yıl evvel bir düşügüm oldu kendiliginden kürtaja gerek kalmadı. Bu sabah idrar testi yaptım ama çok çokkk silik çıktı.Sadece dikkatli bakınca görünüyor.Yada görmek isteyince:) Sizce kan testi yaptırmalımıyım yoksaa bekleyip tekrar idrar testimi yapsam..Çokk zor beklemek :hulya:

Bende hemen kan testi yaptır canım ihmal etme, ben aynı şikayetlerle doktora gittiğimde kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrenmiştim :sinifsinif: yani seni korkutmak istemem ama eğer bi düşük tehliken varsa erken öğrenip tedbirini alırsın en azından yerimseniben

canım agrım çok degıl ama süreklı devam edıyor işte dınlıyorum kendımı su konusuna gelınce gece gelmıs hiç farkında degılım suyum mu ıdrar kaçırması anlayamadım yanı baskada su falan gelmedı zaten ben hemsıreyım takıp edıyorum kendımı tatlım ama gerek oldugu an hemen gıdıcem bakalım hayırlısı artık sagol yınede
TAMAM CANIM HEMEN GİTMELİSİN BENCEDE KIZIM BURDA TECRÜBE KONUŞUYOR HERALDE :)
/QUOTE]

kısssss ne dıyosun sen 1 haftamı dayanır anaaaaaa gelıyomu dıyosun yanı oglum için ayyyyyeyvahedigeldismile sedef senın nasıl olmustu dogumun?
canım yaaaaa sen mutlusun demekkı heee karnındayken kalsın ıstersen kaydirigubbakcemile3

CANIMCIM EVET HAKLİ BENDE 36+2 DE DOĞURDUM OĞLANI SEN HERAN HAZIRLIKLI OL BAK NESLİDE ERKENDENDOĞURDU GÜNÜNÜ BEKLEMEDEN

Kızlar şuna bi bakın aynı beeeeeeeeeeeennnn :roflol: :roflol: bunu masa üstü resmi yaptım baktıkça bi elifi hatırlıyom bi de kendi halimi :roflol:

Eklentiler

• $017.jpg
    $017.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 24
Bende hemen kan testi yaptır canım ihmal etme, ben aynı şikayetlerle doktora gittiğimde kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrenmiştim :sinifsinif: yani seni korkutmak istemem ama eğer bi düşük tehliken varsa erken öğrenip tedbirini alırsın en azından yerimseniben

Teşekkürlerr..Amannn ne zor işlerrr bunlarrr:)

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile/COLOR]

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile/COLOR]

yaaa böle heyecanlanırsın hazırlıklı ol yavaştan kesen çatladıysa suyun az az geliyorda olabilir sen hemşiresin bilirsin gerçi ama hazırlıklı ol her an artık sen

bu bebişimmm ayranı çok sevıyor yaaaaa ayranı içtm nasılll kıpraşo maşallahh pıpısını yediğimmmmmm :nazar: :teytey::teytey::teytey:

X