kızlar bu ay planlı ama çok planlı yapmak ısıtoyrum su işi ben zemuszemuszemuszemuszemuszemus
bu ınternettekı yumurtlama tarıhı hesaplayıcıları ıle hamış kalan var mı aranızda ? ne kadar dogru çıkıo?
ben ona bakarık denemedim ama evet dogru çıkmıştı benim
hamile kalma ihtimalimi hissedince yumurtlama günüm netteki ile aynıydı ve illişki günümdü
ayy ne kadaaan uzattım dogru yani canım benim tutmuştu
ben alırım ama oğluma senin kızlardan birini haberin olsun :lepi:
selam gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr belleeee yine gelmemişsinnn delikafaduldendelikafadulden çatlatmaya niyetinmi var b iziiiiiiinaniknanik
şernaniknaniko hamileeeeeeeeee bak bende diyimde gerçek olsun barimeeesempatiksalakcinni
hatta bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknanik
ben ona bakarık denemedim ama evet dogru çıkmıştı benim
hamile kalma ihtimalimi hissedince yumurtlama günüm netteki ile aynıydı ve illişki günümdü
ayy ne kadaaan uzattım dogru yani canım benim tutmuştu
ayyy süpersinizzz kızlarrrr
bende hamileyim deyimde hamile olayım ozaman
şerocum az kaldııı kızzz günümüze
bnm şafak 9sempatiksalakcinni
nasıl hissettin ay ben çok hissizim sanırsam töbe birşey hissetmiyom ki
Seni kaçakçı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ahaaa kimse sallamıo beni:1shok::bbo::a015:
kıslar benim şafak 1 :)))) aslında bugun adet olmam lazım hesaplara göre ama ben yarın için bekliyorum
ahaaa kimse sallamıo beni:1shok::bbo::a015:
nazzolumunekankayizsmile:içelim::teselli::1hug:
hamilesin dedik kıza inşallahhhhh öuledir ya.canım sen belleyi sormuştun demi bugun hiç girmedi belle görmedim hiççç
Ay hadi inşallah müjdeyi verirsin yarın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ah kuzuuuuummmm :teselli: hoşgeldin balım a.s. belleden haber yok malesef hala :1no2:
şero ne maçı var gııııı