- 13 Ocak 2010
- 4.429
- 0
noldu ki kan testine mi gitttiii
evet canımm kan testı yaptracaktııı dun evde yaptı sılık çizgı çıktııı ama hamiş sanırımmm sositososito
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
moralini bozmim ama yanman lazımmm -tatlicadiarzu-
yakında benm çişim geldı kesın hamıleyım dıyeceksın yaaa
Kızlar bu ay bişeyi kırk kere söylersen gerçek olur tezini deniyorum, hadi bakalım hepiniz Şero hamş deyin bakim hihoyyyt
Ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayh hayılı olsunnnn hamıleymişsin hadı gozsun aydınnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::teytey::teytey:
Ay teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: kızışımın senin oğlana selamı var çok öpüyomuş Şeniz Şeniz Şeniz
oh ohhh maşallah de annecıkkk
Benimkiler hamiş kalınca üşüyo belki allah allah :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Heee onu da diyom zaten lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Hatta sabah kocişe dedim ki benim çok uykum var yaa kesin hamileyim dedim kaydirigubbakcemile3 kahkahayı bastı bana yatakta PSİKOPAT KARIM BENİM dedi :roflol: :roflol: :roflol:
ayhhhh maşallahhhhhhhh kızın oluyo bıde oyle mı ŞenizŞenizŞeniz ben yerım o bebişin ağzını yaaaaa sen bı doğur hemen alcam oğluma kızını bnde hayırlısyla doğurayımdaaa :CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar ben biraz uzansam iyi olacak çok yoruldum heryerim ağrıyo yaaa :sinifsinif:
Ayyyyyy heryerim ağrıyo ya kesin hamileyim beeeeeeeeeeeeeennnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben sana akıllı ol demiyommuuuuuu :mymeka: :mymeka:
ay başında hani söz verdin düşünmücektinnn dövimmi şimdi seniiiiiiiklava:
selammm kıslarr şerooo hamileymişsin cnm tebrikler:))))) şimdiden al bakim tebrikleri :))
Valla söz veremem şekerim :umursamaz: elifin oğlu da benim kıza aşık, tinkerınki de, çidoşunkiler deee, fatoşunki deeee, artık güsel kızışım hangisini beğenirse bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Valla söz veremem şekerim :umursamaz: elifin oğlu da benim kıza aşık, tinkerınki de, çidoşunkiler deee, fatoşunki deeee, artık güsel kızışım hangisini beğenirse bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Kız kafaya falan taktığım yok dalga geçiyom yaaa vallakocişle bize eğlence çıktı bugünlerde fena mı :roflol: :roflol:
[/B]
benım yakışıklı oğlumm beğenır inş. senın kızınııı hahahhahhahahah kaydirigubbakcemile
VALLA BENİM ÇOOOOOOOOK YAKIŞIKLI OĞLUM OLCEK VE BANA AŞIK OLCEK HİÇÇÇ KUSURA BAKMA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
AMA İNŞAALAH HAMİŞSİNDİR :roflol: :roflol:
Anaaaa bak bak bak şunun gönderdiği ifadeye bak akannehir
Amanın kızlar yetişin bu Gökçenin oğlu benim kızı böyle kaydirigubbakcemile kaçıracakmış vermem kızımııııııııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kız kafaya falan taktığım yok dalga geçiyom yaaa vallakocişle bize eğlence çıktı bugünlerde fena mı :roflol: :roflol:
Anam var ya sizin bu mesajları okuyanlar beni gerçekten hamile sanırlar şimdi haa :roflol: :roflol: :roflol:
Ay valla olursa çok büyük sürpürüz olcak ama haaa
Ve ozaman kesin bişeyi kırk kere söylersen gerçek olur tezine inanacam artık :roflol: :roflol: :roflol: