Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kuşum benim babişkom da kocişim de futbol hastası sempatiksalakcinni kociş yeni okulunda hemen takımı kurmuş, 1 kişi eksik kalmışlar babişkomu aradı o da katıldı bu akşam onlara kaydirigubbakcemile2 kendi aralarında halı saha maçı yapıyolar yani yerimseniben sanırım her hafta da yapacaklar fisfisfis

hımmm anladım bende önemli bi maç var sandımmm sempatiksalakcinni

hoşbuldummmm olumunekankayizsmile ya çok merak ettim canım:lepi: sen napıosun nassın guşummzemuszemus

Ay nasıl oluyum hayatım hamileyim işte :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar bende kaçıyorum kocişimle yemeke çıkcas sonnada sinemaaa

bu akşam film çevirmicez film izlices eheheheueheuehe naniknanik :KK1:

Ohhhh keyfini çıkarın cicim olumunekankayizsmile hem eve dönünce gece sizin çevirmiceniz ne malum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlarr yaaa geçensene aöf ye 3 tane öğr açılmıştı bileniniz varmı bilmiyorum
ben şimdi kpssye hazırlanıyorum

aöf 2.sınıftayım 3 senedirkaydirigubbakcemile3
artık çalışmak istiyorum zamanı geldiii ben çıldırmadankötükedihüso
benim tek kurtuluş yolum çünkü
şimdii bu öğr seçebilmek için öss sınavına girip 4 yıllık barajı geçmek yeterlişymş
daha sonrada aöfden 3 öğr birini seçme hakkın var
yinede doğrumu yanlışmı bilgiler araştırıcam
bileniniz varmı????

Tatlım benim hiç bi bilgim yok malesef bilmiyorumkismile sen netten araştır en iyisi yerimseniben

kızlar kızlarrrrr ben burdayımmmmmmmmm
şeroo piskopata bağlayan 3 olmuşuzz vatana millete hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnzemuszemus
bu arada msafirlikteyimm herzamn takılamayabilirm ona göreee heeeopuyorumnanaktan

kızlar kızlarrrrr ben burdayımmmmmmmmm
şeroo piskopata bağlayan 3 olmuşuzz vatana millete hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnzemuszemus
bu arada msafirlikteyimm herzamn takılamayabilirm ona göreee heeeopuyorumnanaktan

İvitttt 3 olduk :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Ay nasıl oluyum hayatım hamileyim işte :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:

Ohhhh keyfini çıkarın cicim olumunekankayizsmile hem eve dönünce gece sizin çevirmiceniz ne malum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Tatlım benim hiç bi bilgim yok malesef bilmiyorumkismile sen netten araştır en iyisi yerimseniben

kız gerçekten hamilemisinnnn???????delikafadulden

anoww benim bebik aşağılara dooru tekmüklüyo ne büçüm oluyo len bööle :KK1: duydu şeronun kızını çıkası geldi herhalde aklinialirimsmile

Kızlar ben geldim hem de gazi olaraktan;bugün nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım ve bu saate kadar toplantı vardı eve zor attım kendimi:KK43:
Sizler nasılsınız?herşey yolunda inşallah bi de sanırım belle mizden haber yok henüz

huuuuuu huuu kızcelerimmmmmmm ben geldimmmmm:KK3:
cok özledimmm siziiiii...Şeniz
ben iyiyim cok şükür herşey yolundaaa anamın koynunda uyuyorum her gece...olumunekankayizsmile
amaaaa koçişimi cokkk ösledimmmm.....:gitme:

kız gerçekten hamilemisinnnn???????delikafadulden

İvit ivit ivit ivittttttttt :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

anoww benim bebik aşağılara dooru tekmüklüyo ne büçüm oluyo len bööle :KK1: duydu şeronun kızını çıkası geldi herhalde aklinialirimsmile

Ayyyyy güsel kızışı olan bi anne olmak ne zormuş yafuuuuuu bayanssulusmile
biri kaçıracaz diyo öteki daha anasının karnında sabırsızlanıyo daha şimdiden sıraya girdiler ayol :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar ben geldim hem de gazi olaraktan;bugün nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım ve bu saate kadar toplantı vardı eve zor attım kendimi:KK43:
Sizler nasılsınız?herşey yolunda inşallah bi de sanırım belle mizden haber yok henüz

Hoşgeldin hayatım, uzat ayaklarını dinlen biraz ben de nöbetçiydim bugün çok yorucu oluyo yaaa akannehir akannehir

ben iyiyim cok şükür herşey yolundaaa anamın koynunda uyuyorum her gece...olumunekankayizsmile

Ah kuşuuuuuuuuummmm çok ösledim ben seni yaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz
Duydun mu ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnmmmmmm

amanda aman kim gelişş hoşgeldinnnn kuşummmmmmopuyorumnanaktan

Ah kuşuuuuuuuuummmm çok ösledim ben seni yaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz
Duydun mu ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kuşummmmmmm bende sizi cok özledimm....Şeniz
ayyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanmıyorum doğrumu kızzzzzzzzz kac haftalık..hani ticker yapmamışsın...bilmiyorumkismile
anammm cok sevindim kuşumm yaaaaaa allahım inş inş. inş sağlıklı kucağın aalmayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
yavyum ne yaptı nasıl durumu...:sinifsinif:.

amanda aman kim gelişş hoşgeldinnnn kuşummmmmmopuyorumnanaktan

hoşbuldum kuşummmmmmm..opuyorumnanaktan

kuşummmmmmm bende sizi cok özledimm....Şeniz
ayyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanmıyorum doğrumu kızzzzzzzzz kac haftalık..hani ticker yapmamışsın...bilmiyorumkismile
anammm cok sevindim kuşumm yaaaaaa allahım inş inş. inş sağlıklı kucağın aalmayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
yavyum ne yaptı nasıl durumu...:sinifsinif:.

:roflol: :roflol: :roflol: Kızlar biri yuttu :roflol: :roflol: ilk sazanımız hayırlı uğurlu olsun lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü yok kız şaka şaka 40 kere söylicem bakalım gerçek olacakmı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Elifin durumu iyi, değeri en son 11490 çıktı, evde artık, 30unda ultrasona girecek bebikini görecek inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

X