Kuşum benim babişkom da kocişim de futbol hastası sempatiksalakcinni kociş yeni okulunda hemen takımı kurmuş, 1 kişi eksik kalmışlar babişkomu aradı o da katıldı bu akşam onlara kaydirigubbakcemile2 kendi aralarında halı saha maçı yapıyolar yani yerimseniben sanırım her hafta da yapacaklar fisfisfis
hoşbuldummmm olumunekankayizsmile ya çok merak ettim canım:lepi: sen napıosun nassın guşummzemuszemus
kızlar bende kaçıyorum kocişimle yemeke çıkcas sonnada sinemaaa
bu akşam film çevirmicez film izlices eheheheueheuehe naniknanik
kızlarr yaaa geçensene aöf ye 3 tane öğr açılmıştı bileniniz varmı bilmiyorum
ben şimdi kpssye hazırlanıyorum
aöf 2.sınıftayım 3 senedirkaydirigubbakcemile3
artık çalışmak istiyorum zamanı geldiii ben çıldırmadankötükedihüso
benim tek kurtuluş yolum çünkü
şimdii bu öğr seçebilmek için öss sınavına girip 4 yıllık barajı geçmek yeterlişymş
daha sonrada aöfden 3 öğr birini seçme hakkın var
yinede doğrumu yanlışmı bilgiler araştırıcam
bileniniz varmı????
Tatlım benim hiç bi bilgim yok malesef bilmiyorumkismile sen netten araştır en iyisi yerimseniben
kızlar kızlarrrrr ben burdayımmmmmmmmm
şeroo piskopata bağlayan 3 olmuşuzz vatana millete hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnzemuszemus
bu arada msafirlikteyimm herzamn takılamayabilirm ona göreee heeeopuyorumnanaktan
Ay nasıl oluyum hayatım hamileyim işte :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:
Ohhhh keyfini çıkarın cicim olumunekankayizsmile hem eve dönünce gece sizin çevirmiceniz ne malum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Tatlım benim hiç bi bilgim yok malesef bilmiyorumkismile sen netten araştır en iyisi yerimseniben
anoww benim bebik aşağılara dooru tekmüklüyo ne büçüm oluyo len bööleduydu şeronun kızını çıkası geldi herhalde aklinialirimsmile
kız gerçekten hamilemisinnnn???????delikafadulden
anoww benim bebik aşağılara dooru tekmüklüyo ne büçüm oluyo len bööleduydu şeronun kızını çıkası geldi herhalde aklinialirimsmile
Kızlar ben geldim hem de gazi olaraktan;bugün nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım ve bu saate kadar toplantı vardı eve zor attım kendimi
Sizler nasılsınız?herşey yolunda inşallah bi de sanırım belle mizden haber yok henüz
huuuuuu huuu kızcelerimmmmmmm ben geldimmmmm
cok özledimmm siziiiii...Şeniz
ben iyiyim cok şükür herşey yolundaaa anamın koynunda uyuyorum her gece...olumunekankayizsmile
amaaaa koçişimi cokkk ösledimmmm.....:gitme:
hoşgeldin cnmmmmmmKızlar ben geldim hem de gazi olaraktan;bugün nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım ve bu saate kadar toplantı vardı eve zor attım kendimi
Sizler nasılsınız?herşey yolunda inşallah bi de sanırım belle mizden haber yok henüz
huuuuuu huuu kızcelerimmmmmmm ben geldimmmmm
cok özledimmm siziiiii...Şeniz
ben iyiyim cok şükür herşey yolundaaa anamın koynunda uyuyorum her gece...olumunekankayizsmile
amaaaa koçişimi cokkk ösledimmmm.....:gitme:
kısslarr hamiş kalan varmıı hadi cabuk cabuk yazın cıkıcam ben şimdii..
kısslarr hamiş kalan varmıı hadi cabuk cabuk yazın cıkıcam ben şimdii..
Ah kuşuuuuuuuuummmm çok ösledim ben seni yaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz
Duydun mu ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
amanda aman kim gelişş hoşgeldinnnn kuşummmmmmopuyorumnanaktan
Merveyle Belle :lepi:
Bi de beeeeeeeeeennnnn :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kuşummmmmmm bende sizi cok özledimm....Şeniz
ayyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanmıyorum doğrumu kızzzzzzzzz kac haftalık..hani ticker yapmamışsın...bilmiyorumkismile
anammm cok sevindim kuşumm yaaaaaa allahım inş inş. inş sağlıklı kucağın aalmayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
yavyum ne yaptı nasıl durumu...:sinifsinif:.