- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
ohhh ohh hadi herkezzz hamiş kalıyooo sıra bizee geliyoooooosırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyMerveyle Belle :lepi:
Bi de beeeeeeeeeennnnn :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Canım benden haberin var mı bilmiyorum ama ben hamişim:)
Bir de Belle nin testinde ikinci çizgi silik ondan haber bekliyoruz..
Canım gerçekten hamile misin?
ŞAyet öyleyse süper bir haber buhihoyyyt:teytey:
:roflol: :roflol: :roflol: Kızlar biri yuttu :roflol: :roflol: ilk sazanımız hayırlı uğurlu olsun lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü yok kız şaka şaka 40 kere söylicem bakalım gerçek olacakmı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Elifin durumu iyi, değeri en son 11490 çıktı, evde artık, 30unda ultrasona girecek bebikini görecek inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin bebeğeeeem nerelerdesin kızzzhuuuuuu huuu kızcelerimmmmmmm ben geldimmmmm
cok özledimmm siziiiii...Şeniz
ben iyiyim cok şükür herşey yolundaaa anamın koynunda uyuyorum her gece...olumunekankayizsmile
amaaaa koçişimi cokkk ösledimmmm.....:gitme:
Kızlar ben geldim hem de gazi olaraktan;bugün nöbetçiydim tüm gün ayaktaydım ve bu saate kadar toplantı vardı eve zor attım kendimi
Sizler nasılsınız?herşey yolunda inşallah bi de sanırım belle mizden haber yok henüz
:roflol: :roflol: :roflol: Kızlar biri yuttu :roflol: :roflol: ilk sazanımız hayırlı uğurlu olsun lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü yok kız şaka şaka 40 kere söylicem bakalım gerçek olacakmı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Elifin durumu iyi, değeri en son 11490 çıktı, evde artık, 30unda ultrasona girecek bebikini görecek inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
ohhh ohh hadi herkezzz hamiş kalıyooo sıra bizee geliyoooooosırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
şerocumm ya herşeyden cok seninn hamiş olmana cok sevindim....opuyorumnanaktan
Merveyle Belle :lepi:
Anamm ben de halayımı çekiyordun ne güzel aşkolsun neyse biz öncesınden sevınmıs olalım sen yeterki hamiş ol kuzumm
hoşbuldum kuşummmmm...hoşgeldin bebeğeeeem nerelerdesin kızzz
Ahh canım beniiiiiiiiiiiiiimmm :1hug: gerçekten hamiş olsam da gerçekten sevindirsem seni keşke olumunekankayizsmile o da olacak inşallah :CüvCüv:
kızz allah canını almasınn bende vallahi gercek sandım.:mymeka:.ama rabbim inş. gercekten söylemeyi nasip etsin..:Saruboceq:
yavyumunda değeri artmış maşallahh inş. ulrasondada görür bebişini herşey güzel olurr...zemuszemuszemuszemus
kız kaç haftalık. desene aminler işe yaradıııkaydirigubbakcemile2 allah hayırlısını versin hayatımmolumunekankayizsmile
hoşbuldum kuşummmmm...
hayatım haberin yokmu ben memlekete annemlerin yanına geldimm..10 gün daha burdayım sonra dönücem...
sen nasılsın bakalım varmı bir değişiklik..
yok be datlımm daha 9 günüm varr hber vermk için evet evet hatrıladım cnm biranönce dön sensizlik kötüü be kuzum yokuluğun anlaşılıor
inşallah kuşum o günleride görücez..
beni sallayan yok :gitme:
neyse kıscelerimm ben kactımmm..
hepinizi en kocamanından öptümmmmmm...herkeşeee selamlarr..
neyse kıscelerimm ben kactımmm..
hepinizi en kocamanından öptümmmmmm...herkeşeee selamlarr..
kuşummm ben acel pecel girdim cıkıcammmm....boshayallersmile
hiç öyle olurmuuuu...resmini beğendim biraz önce facede süpersin herzamanki gibii..opuyorumnanaktan
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinniMerveyle Belle :lepi:
kuşummmmmmm bende sizi cok özledimm....Şeniz
ayyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden inanmıyorum doğrumu kızzzzzzzzz kac haftalık..hani ticker yapmamışsın...bilmiyorumkismile
anammm cok sevindim kuşumm yaaaaaa allahım inş inş. inş sağlıklı kucağın aalmayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
yavyum ne yaptı nasıl durumu...:sinifsinif:.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum kuşummmmmmm..opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3Canım gerçekten hamile misin?
ŞAyet öyleyse süper bir haber buhihoyyyt:teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: Kızlar biri yuttu :roflol: :roflol: ilk sazanımız hayırlı uğurlu olsun lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü yok kız şaka şaka 40 kere söylicem bakalım gerçek olacakmı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: