Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AY TEPRİKLER ŞEROCUUUM sempatiksalakcinni hamileymişsin :CüvCüv: bende hamile kaldığım ay hatırlıyosan her konuştuğum şeyin sonuna

valla babası trabzonlu oralarda meşhurmuş kaçırma falan hahahhahah kesın kaçırırı ama tabı kızını beğenırse hıhhhh :umursamaz: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:)))))))))))) evet bencede ama inş. hamişsindir de şoke uğramayalım sonra şimdiden alıştırmış olalımkendimizi:)):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

İnşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

hamileyim yazıomuşsun
aa ne güzel deyip geçiomuşuz o kadar alıştıkki :roflol: :roflol: :roflol:

Anaaaa harbiden kesin öyle olur haaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

AY TEPRİKLER ŞEROCUUUM sempatiksalakcinni hamileymişsin :CüvCüv: bende hamile kaldığım ay hatırlıyosan her konuştuğum şeyin sonuna hamiş işareti koyuyodum

Anaaaam sempatiksalakcinni bakın kızlar ben kesin hamileyim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

geldim canem aklinialirimsmile ben yokken benim ilgi alanım bi konu konuşulduysa bana özet geçin. zaten bu aralar hiçbişi yapamıyorum

bende yeni geldim şekerim okumadım bende acayip tembel oldum bilmiyorumkismile

bebişimin ayaklarını gördüm kız çok şaşırdımmm

bende yeni geldim şekerim okumadım bende acayip tembel oldum bilmiyorumkismile

bebişimin ayaklarını gördüm kız çok şaşırdımmm

anooooom çok tatlıdır daha yeni oluştu ayaklarııı minnoşuuun :emir_bebek: bende dün 3 boyutluya girdim çok güzeldiiiii oğlum elini germiş böyle parmaklarınıı açmış iyiice burnunu kaşıyo burnu minnaacıııık oğluşumun miniciiiik alkisalkisalkis gel bi 23. haftalarına onu gördüğün zaman ultrasonda ondan daha güzel bi varlığın olabileceğine inanmıyorsun :nazar:

anooooom çok tatlıdır daha yeni oluştu ayaklarııı minnoşuuun :emir_bebek: bende dün 3 boyutluya girdim çok güzeldiiiii oğlum elini germiş böyle parmaklarınıı açmış iyiice burnunu kaşıyo burnu minnaacıııık oğluşumun miniciiiik alkisalkisalkis gel bi 23. haftalarına onu gördüğün zaman ultrasonda ondan daha güzel bi varlığın olabileceğine inanmıyorsun :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: ayyy çok tuhaf yaa rabbime binlerce şükür inşAllah isteyen herkes yaşar
bugün aglıcaktım yaaa ayaklarını görünce yerim ben onu yerimmmmm :nazar:

3 boyutlu resmini koyasana yakışıklınınnnn :lepi:

hihoyyyt

bnm detayl ultrsonummm 20.haftamda olduu hihoyyyt

kızlar bu ay planlı ama çok planlı yapmak ısıtoyrum su işi ben zemuszemuszemuszemuszemuszemus

bu ınternettekı yumurtlama tarıhı hesaplayıcıları ıle hamış kalan var mı aranızda ? ne kadar dogru çıkıo?

3 boyutlu resmini koyasana yakışıklınınnnn :lepi:

yaa evde kaldıı. ayrıca oğlum tam biz ona bakıcakken gitti plasentaya yapıştırdı yüzünü ya profilden bi tane foto alabildi dr sadece. o da bulanık hafif. ama olsun yinede belli oluyo :)

selam gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr belleeee yine gelmemişsinnn delikafaduldendelikafadulden çatlatmaya niyetinmi var b iziiiiiiinaniknanik
şernaniknaniko hamileeeeeeeeee bak bende diyimde gerçek olsun barimeeesempatiksalakcinni
hatta bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknanik

X