- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
kılzar arkadas hamılesın dıye bagırdı bana msnde gordu oda ayy ınsallah yarın sabah kan testı yaptırcam dua adın banaaa
kızlarr allah hepınızden razı olsun destegınız ıcın tesekkur ederım ınsallah kanda cıkar da mujdelı haberı verırım sızede
inşallah canımmm bence kesin hamilesin yani 3 gün geçmiş test pozitif....hamilesin yaniiiiiiiidelikafadulden
ay kızlar ben hala adet görmedim bugun 8. gun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ve hala test yapmadın mı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıakannehiray kızlar ben hala adet görmedim bugun 8. gun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ve hala test yapmadın mı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıakannehir
kız ağzını hayıra açç :))))) 10-15 kilo alırsam bittim bennn kociş beni beğenmez artık mafoldumben
kızımın da maşallahı var ama 23 haftalık 641 gram gösteriyo sonuçlar :) :CüvCüv:
tekrar alamam para yok üzerimde simdi eşim unutmus sabah bırakmaya sabah kan testı yaptırcam evet 2. sılık cızgı belırdı artık:lepi:
kızlarr allah hepınızden razı olsun destegınız ıcın tesekkur ederım ınsallah kanda cıkar da mujdelı haberı verırım sızede
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar gosterdıgım arkadas ta 2 yasında bı oglan annesı oda gosterdı bana testını cok sılık zor gorunuyo saklamıs kesın dıyo hamılesın kesınn dıyo ınsallah kızlar allahım ınsallah oyledır ademervenın testı gıbı aynı benımkıde ıste cok sılık ama bellı
yaptım yaptım negatıf cıktı ıkı gece once yapmıştım
bu gece tekrar yapacagım yoksa çatlıyorum meraktan kızlar ya
ılk bebısımde böle olmamıstım yenı evlıydık oluvermıstı bunu sımdı planlı yapıyoruz ya ölcem yanı meraktan geçen ay spiralı çıkarttırdım daha zemuszemuszemuszemuszemuszemus
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar gosterdıgım arkadas ta 2 yasında bı oglan annesı oda gosterdı bana testını cok sılık zor gorunuyo saklamıs kesın dıyo hamılesın kesınn dıyo ınsallah kızlar allahım ınsallah oyledır ademervenın testı gıbı aynı benımkıde ıste cok sılık ama bellı
canlarım ben de çıkkorum bı yuruyuş yapıcaz sahılde ordan da azcık cıcı alıcam kendımeee akşama goruşruzzzz opüyorummmmmmmmmmmmmm
belleceım tekrardan tebrklerrr zemuszemus
Kızlar ustalar geldi ben çıkıyorum artık, akşam yine gelirim şekerler hoşçakalııııııııııııınnn opuyorumnanaktan
canım kac gun gectı toplamda sımdı senın
yaptım yaptım negatıf cıktı ıkı gece once yapmıştım
bu gece tekrar yapacagım yoksa çatlıyorum meraktan kızlar ya
ılk bebısımde böle olmamıstım yenı evlıydık oluvermıstı bunu sımdı planlı yapıyoruz ya ölcem yanı meraktan geçen ay spiralı çıkarttırdım daha zemuszemuszemuszemuszemuszemus