Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşşallah sübhnallah :)

ama 7. aydan sonra bi 10-15 kg daha alırsın snaıyorum dikkat et onun ıcın :)
çünkü bebek asıl o zaman ağırlaşmaya başlıcak :)

kız ağzını hayıra açç :))))) 10-15 kilo alırsam bittim bennn kociş beni beğenmez artık mafoldumben

kızımın da maşallahı var ama 23 haftalık 641 gram gösteriyo sonuçlar :) :CüvCüv:

kac gun gecınce yaptın canım sen kızlar evet gölgelıkten cıktı sankı cok acık bı pembe cızgı goruyom ben allahım ınsallah dogrudur:Saruboceq:

Ayyyy hadi inşallah yaaa delikafadulden keşke gidip bi kan testi yaptırsan yaaa hihoyyyt ya da dayanabiliyosan yarını bekle yarın bi test daha yap, onda da 2. çizgi çıkarsa kan testine gidersin hihoyyyt

Ay kuşum ne desem ki sana şimdi yaa bilmiyorumkismile keşke farklı markalardan iki test alsaydın ikisinde de aynı şekilde silik çıkars ümitlenirdin yaa, ne kadar silik olduğunu da görmeden yorum yapamıyoruz ki biz de bilmiyorumkismile inşallah vardır bebiş, olmazsa yarın tekrarlarsın testi belki biraz daha netleşir yerimseniben

kızlar arkadas msnde kameradan gostercem bakalım gorecekmı

kızlar arkadas msnde kameradan gostercem bakalım gorecekmı

ayyy hadı goster hemen arkadaşına baksın bakalım sonra bıze de soyle hemen sonucu ya da arkadaşların da dediği gbı gıt başka marka bı tane daha all ve yıne yapp ınş. bebişin senınledırrr :Saruboceq:

kılzar arkadas hamılesın dıye bagırdı bana msnde gordu oda ayy ınsallah yarın sabah kan testı yaptırcam dua adın banaaa

kılzar arkadas hamılesın dıye bagırdı bana msnde gordu oda ayy ınsallah yarın sabah kan testı yaptırcam dua adın banaaa

ayyy bayılazayyyyyyyyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden

çok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa superrrrrrrrrr demekkı belırgın sen evham yapmışsın kendı kendıneee alkisalkisalkisalkisalkisalkis

allahım hadı hayırlısı yarın ıyıcee kesınleşirrrr dee tam sevınırızz:lepi:

tekrar alamam para yok üzerimde simdi eşim unutmus sabah bırakmaya sabah kan testı yaptırcam evet 2. sılık cızgı belırdı artık:lepi:

tekrar alamam para yok üzerimde simdi eşim unutmus sabah bırakmaya sabah kan testı yaptırcam evet 2. sılık cızgı belırdı artık:lepi:

tamam kız boşver sen yarın kan testi yappp
hamilesin hayırlı olsun canım :) tebriklerrrrrrrrrrrrr Şeniz

kızlar msnızı verın bırınız sakıncası yoksa gosterım sızede ıstersenız

kız ağzını hayıra açç :))))) 10-15 kilo alırsam bittim bennn kociş beni beğenmez artık mafoldumben

kızımın da maşallahı var ama 23 haftalık 641 gram gösteriyo sonuçlar :) :CüvCüv:

dost acı söööler şekerimmm :)

işin kötüsü bu dakkadan sonra yemenden çok kısman doğruda olmaz
çünkü bebısın fazlasıyla ıhtıyacı var ılk uc ay dıkkat etmek gerekrıdı neyse olsun
begenır kız kocişin ıkınızın aşkınıızn meyvesını dünyaya getırecek hatunsun
bi tanecıkısın sonra zayıfşlasın naıslsa doğum yaparken çoğu gidio zaten
:) :) :) sebze meyve ağırlıklı beslenmene bak yağlı şekerli şeylerden fazla fazla yeme
yetecek kadar :) o zmaan dengelersın sanırım :)

aayyyyy delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kan tetsi yaptırsana yaa bi bakalımmmmm delikafadulden

Yeeehuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kameradan bile göründüyse öyle gölge gibi falan değil demek ki sempatiksalakcinni ayyy çok sevindim canııııııııııııııımmmm olumunekankayizsmile hadi bakalım yarın kan testinden sonra kesin müjdeyi de ver de hemen hamiş listemize ekleyelim seni :CüvCüv:

dost acı söööler şekerimmm :)

işin kötüsü bu dakkadan sonra yemenden çok kısman doğruda olmaz
çünkü bebısın fazlasıyla ıhtıyacı var ılk uc ay dıkkat etmek gerekrıdı neyse olsun
begenır kız kocişin ıkınızın aşkınıızn meyvesını dünyaya getırecek hatunsun
bi tanecıkısın sonra zayıfşlasın naıslsa doğum yaparken çoğu gidio zaten
:) :) :) sebze meyve ağırlıklı beslenmene bak yağlı şekerli şeylerden fazla fazla yeme
yetecek kadar :) o zmaan dengelersın sanırım :)

aayyyyy delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kan tetsi yaptırsana yaa bi bakalımmmmm delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman kızzzzzzz kilolar umrumda değilllllll :kedi:

X