kac gun gecınce yaptın canım sen kızlar evet gölgelıkten cıktı sankı cok acık bı pembe cızgı goruyom ben allahım ınsallah dogrudur:Saruboceq:
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşşallah sübhnallah :)
ama 7. aydan sonra bi 10-15 kg daha alırsın snaıyorum dikkat et onun ıcın :)
çünkü bebek asıl o zaman ağırlaşmaya başlıcak :)
kac gun gecınce yaptın canım sen kızlar evet gölgelıkten cıktı sankı cok acık bı pembe cızgı goruyom ben allahım ınsallah dogrudur:Saruboceq:
Ay kuşum ne desem ki sana şimdi yaa bilmiyorumkismile keşke farklı markalardan iki test alsaydın ikisinde de aynı şekilde silik çıkars ümitlenirdin yaa, ne kadar silik olduğunu da görmeden yorum yapamıyoruz ki biz de bilmiyorumkismile inşallah vardır bebiş, olmazsa yarın tekrarlarsın testi belki biraz daha netleşir yerimseniben
yok evde kımsee benden baska daha bellı sımdı sankı cok sılık pembe oldu sankı hayalmı yoksa bu allahım kızlar bısey dıyın ya
kızlar arkadas msnde kameradan gostercem bakalım gorecekmı
belle'nin adeti kaç gün gecikti kızlar??
bugun 3 gunum canım gecelı
kılzar arkadas hamılesın dıye bagırdı bana msnde gordu oda ayy ınsallah yarın sabah kan testı yaptırcam dua adın banaaa
tekrar alamam para yok üzerimde simdi eşim unutmus sabah bırakmaya sabah kan testı yaptırcam evet 2. sılık cızgı belırdı artık:lepi:
tekrar alamam para yok üzerimde simdi eşim unutmus sabah bırakmaya sabah kan testı yaptırcam evet 2. sılık cızgı belırdı artık:lepi:
kız ağzını hayıra açç :))))) 10-15 kilo alırsam bittim bennn kociş beni beğenmez artık mafoldumben
kızımın da maşallahı var ama 23 haftalık 641 gram gösteriyo sonuçlar :) :CüvCüv:
kılzar arkadas hamılesın dıye bagırdı bana msnde gordu oda ayy ınsallah yarın sabah kan testı yaptırcam dua adın banaaa
dost acı söööler şekerimmm :)
işin kötüsü bu dakkadan sonra yemenden çok kısman doğruda olmaz
çünkü bebısın fazlasıyla ıhtıyacı var ılk uc ay dıkkat etmek gerekrıdı neyse olsun
begenır kız kocişin ıkınızın aşkınıızn meyvesını dünyaya getırecek hatunsun
bi tanecıkısın sonra zayıfşlasın naıslsa doğum yaparken çoğu gidio zaten
:) :) :) sebze meyve ağırlıklı beslenmene bak yağlı şekerli şeylerden fazla fazla yeme
yetecek kadar :) o zmaan dengelersın sanırım :)
aayyyyy delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kan tetsi yaptırsana yaa bi bakalımmmmm delikafadulden
kızlar msnızı verın bırınız sakıncası yoksa gosterım sızede ıstersenız