- 17 Şubat 2007
- 59
- 4
- 46
hmm daha yeni çıkarttırdın yaniiii eyvahedigeldismile yarın bi test daha yap olmassa git bi doktora sor canım.spral çıkarttım ama regl olmadım diye inşallah bebiştir yerimseniben
yok yok spıralı cıkarttırdıktan 2-3 gun sonra regl oldum yanı 15ınde ben
Kızlar gebelikte minoset kullanan var mı?
evet canım ben kullandım gerekmedikçe kullanmıyorum ama çok kötü olursam alıyorum bişi olmaz korkma doktorun verdi sanırsam
Merhaba canım
Bende geçen ay reglimden bir hafta sonra çıkarttım spiralimi 16 ağustosta regli oldum bir hafta sonra spiralimi çıkarttım ama olmadı 12 eylülde regli oldum.Aslında 12 yaşında bir kızım var ve ilk aydan hamiş kalmıştım.Hatta kızımın doğumundan sonra 2 doktorda 40 sonra 2 ay korunmana gerek yok hamile kalmazsın demesine rağmen hamile kalmıştım ve 2,5 ay doktor ısrarla benim yanıldığımı hamile olmadığımı söyledi (ultrasonda göremiyordu) fakat ben hamileydim
DOKTORUMLA KONUŞMADIM AMA ACAYİP BİR KIRGINLIK VAR ÜZERİMDE..
HAFİF ATEŞİMDE VAR. İŞTEYİM. DİNLENEMİYORUM DA..
NE ÖNERİRSİNİZ BANA KIZLAR?
MİDEMİ DE ÜŞÜTMÜŞÜM :2::2::2:mafoldumben
Merhaba canım
Bende geçen ay reglimden bir hafta sonra çıkarttım spiralimi 16 ağustosta regli oldum bir hafta sonra spiralimi çıkarttım ama olmadı 12 eylülde regli oldum.Aslında 12 yaşında bir kızım var ve ilk aydan hamiş kalmıştım.Hatta kızımın doğumundan sonra 2 doktorda 40 sonra 2 ay korunmana gerek yok hamile kalmazsın demesine rağmen hamile kalmıştım ve 2,5 ay doktor ısrarla benim yanıldığımı hamile olmadığımı söyledi (ultrasonda göremiyordu) fakat ben hamileydim
sagolasın ayşemm evet yarın sabah yaptırıcam inşallahh inşallah test bizi yanıltmıyordur:lepi:
yanı sımdı ıkı evladın var dı mı ne guzel :) allah bagıslasın
benım de kızım 7 yasında okula basladı ve zır zır zırlıyor kardeş diye eşim de basımın etını yıyorbugun iş çıkışı alıcam test gece bır ara uyandıgımda yapıyorum ben sorun olur mu acaba ondan mı cıkmadı geçen sefer sabaha kadar sabredemıyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım yazmsıtım sana özel mesaj attım die ama görmemıssın sanırımayse gormedım canım msn adresı gondermıssın desene kız
bellee, sonuç nedir eskilere bakamadım canımbilmiyorumkismile
kızlar bu arada bende gördum bellenin testını bıldıgın pozitif yaaa
inşallah kan tetsıde onaylar nitelıkte cıkar da kesınleşir.....hayrılı olsun belleciim :)
olurmu öyle şey. illa sabah yapman gerekmiyorki. gece yaptığında olur. ayy inşallah naz ın kardeşi yoldadır kaydirigubbakcemile2
canım 2. sılık cızgı cıktı ayseyede gosterdım msnde cok belırgın dedı sanırım hamıleyım tatlımm:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
sagolasın canım alah razı olsunŞeniz
teşekkür ederim canım
boshayallersmile inşallah bebişim vardır kızım o kadar mutlu olucak ki onun suratını görmek için sabırsızlanıyorum haberi alınca opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inanmıyorummmmmmmmmmm çok svindim canım ya. kıyamam sende mi mayıs annesi olcan şimdikkkkolumunekankayizsmile:teytey: hayırlı olsunnnn. msn verim ben de bakcam:dance: