Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldın canım :)

az ye sende canım auuu yani :)

maşallah bebişinee

hoşbulduk ayşem....napıyım kızzz mide bulantısı filan olmayınca kendimi yemeğe verdim :)))

Kızlar bakınnnn prensesin 23 haftalık ultrason resimlerine...göbek hala yerinde maşallah kaydirigubbakcemile3

kızlar yaptım sımdı tek cızgı belırdı hemen bıde 2. çizgi varmı yokmuu gölgeemi ne bişey var sankı hayalmı goruyorum acaba cok dıkkatlı bakarsan yakından golge gıbı bısey var testın uzerınde 5 ıle 20 dk bekleyın dıyo beklıyom bakalım

65 kiloydum hamilelikten önce doktorda tartıldım 75 kilo olmuşum :) 10 kilo aldım

ee o kadarcık olur canımmm zemuszemus hıhhhhh bu dr lar da bı alemm gelsın evdekı annlerıı gorsunler sıkysa yeme vallaa ... benım annem dınleme dr u falan dıo yıceksın kı bebek herşeyden vıtamın alacak dıo. abur cubur yeme kı yemıorummm ekmek fazla tuketmee ama benm verdıklerımı yee dıoo tmmdırrr...zemuszemus ben de 71 falan oldum yanııı maşallahım varrr :teytey: ama takmıorum ne kadar alsam da bılıorum hamılelıkten snra alahhın ıznıyle verıcemmmm :CüvCüv:

Tekrar selam şekerler...doktordan geldim..herşey yolunda
biraz fazla kilo almışsın dedi doktor..az ye dedi :)))
ultrason resimlerini aldım ama 4 boyutlular hiç net değil

ayyy yerim ben onu maaşallah bu arada kaç kilo aldın ki bilmiyorumkismile

sen bakma başkası baksın.
psikolojik olarak etki altında kalıyo olabilrsin...

bekle bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun hayatımmm :Saruboceq:

testin resmini koysana canım biz de bakalım hayal mi değil mi :)

evet bana da dedi ekmek yeme pasta kek türü şeyler yeme bal yeme ...
bebiş sağlıklı olsun da kilolar önemli değil de bel ağrısı kilolardan olabilir dedi doktor bilemiyorum....

ayyy yerim ben onu maaşallah bu arada kaç kilo aldın ki bilmiyorumkismile

10 kilo aldım canım :)

masşallah prensesine canım..

olumunekankayizsmile

ahh tamam canım yazmışsın opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

kızlar nasıl koyayım kı blutut bozuldu nasıl eklıyım pcye koyamıyom

yok evde kımsee benden baska daha bellı sımdı sankı cok sılık pembe oldu sankı hayalmı yoksa bu allahım kızlar bısey dıyın ya

vallaha canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama ben yaptığımda 15 dk sonra çok çok silik pembe çıkmıştı.yani belli belirsiz ama çıktı yani bayanssulusmile hadi inş bebişin seninledir :Saruboceq:

vallaha canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama ben yaptığımda 15 dk sonra çok çok silik pembe çıkmıştı.yani belli belirsiz ama çıktı yani bayanssulusmile hadi inş bebişin seninledir :Saruboceq:

kac gun gecınce yaptın canım sen kızlar evet gölgelıkten cıktı sankı cok acık bı pembe cızgı goruyom ben allahım ınsallah dogrudur:Saruboceq:

yok evde kımsee benden baska daha bellı sımdı sankı cok sılık pembe oldu sankı hayalmı yoksa bu allahım kızlar bısey dıyın ya

Ay kuşum ne desem ki sana şimdi yaa bilmiyorumkismile keşke farklı markalardan iki test alsaydın ikisinde de aynı şekilde silik çıkars ümitlenirdin yaa, ne kadar silik olduğunu da görmeden yorum yapamıyoruz ki biz de bilmiyorumkismile inşallah vardır bebiş, olmazsa yarın tekrarlarsın testi belki biraz daha netleşir yerimseniben

kız belleeeee şimdi tam olarak ne görüyorsun var mı ikinci çizgi?????????????
koyulaşmadı mı?

hadi inşallah canım yaaaaaa

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk ayşem....napıyım kızzz mide bulantısı filan olmayınca kendimi yemeğe verdim :)))

Kızlar bakınnnn prensesin 23 haftalık ultrason resimlerine...göbek hala yerinde maşallah kaydirigubbakcemile3

maşşallah sübhnallah :)

ama 7. aydan sonra bi 10-15 kg daha alırsın snaıyorum dikkat et onun ıcın :)
çünkü bebek asıl o zaman ağırlaşmaya başlıcak :)

kac gun gecınce yaptın canım sen kızlar evet gölgelıkten cıktı sankı cok acık bı pembe cızgı goruyom ben allahım ınsallah dogrudur:Saruboceq:

canım benim adetime 1 gün vardı.ayyy hadi inş vardır ya çok silik bile olsa nebilim ya umarım yanılmayız ama var galiba eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…