ayh maşallah ıdılımmmmkaç kıloydun kaç kılo oldunkı merakkk rtıım kız :teytey:
hoşgeldın canım :)
az ye sende canım auuu yani :)
maşallah bebişinee
65 kiloydum hamilelikten önce doktorda tartıldım 75 kilo olmuşum :) 10 kilo aldım
Tekrar selam şekerler...doktordan geldim..herşey yolunda
biraz fazla kilo almışsın dedi doktor..az ye dedi :)))
ultrason resimlerini aldım ama 4 boyutlular hiç net değil
kızlar yaptım sımdı tek cızgı belırdı hemen bıde 2. çizgi varmı yokmuu gölgeemi ne bişey var sankı hayalmı goruyorum acaba cok dıkkatlı bakarsan yakından golge gıbı bısey var testın uzerınde 5 ıle 20 dk bekleyın dıyo beklıyom bakalım
tekrar selam şekerler...doktordan geldim..herşey yolunda
biraz fazla kilo almışsın dedi doktor..az ye dedi :)))
ultrason resimlerini aldım ama 4 boyutlular hiç net değil
kızlar yaptım sımdı tek cızgı belırdı hemen bıde 2. çizgi varmı yokmuu gölgeemi ne bişey var sankı hayalmı goruyorum acaba cok dıkkatlı bakarsan yakından golge gıbı bısey var testın uzerınde 5 ıle 20 dk bekleyın dıyo beklıyom bakalım
ayyy yerim ben onu maaşallahbu arada kaç kilo aldın ki bilmiyorumkismile
sen bakma başkası baksın.
psikolojik olarak etki altında kalıyo olabilrsin...
ee o kadarcık olur canımmm zemuszemus hıhhhhh bu dr lar da bı alemm gelsın evdekı annlerıı gorsunler sıkysa yeme vallaa ... benım annem dınleme dr u falan dıo yıceksın kı bebek herşeyden vıtamın alacak dıo. abur cubur yeme kı yemıorummm ekmek fazla tuketmee ama benm verdıklerımı yee dıoo tmmdırrr...zemuszemus ben de 71 falan oldum yanııı maşallahım varrr :teytey: ama takmıorum ne kadar alsam da bılıorum hamılelıkten snra alahhın ıznıyle verıcemmmm :CüvCüv:
ayyy yerim ben onu maaşallahbu arada kaç kilo aldın ki bilmiyorumkismile
masşallah prensesine canım..
ahh tamam canım yazmışsın opuyorumnanaktan
yok evde kımsee benden baska daha bellı sımdı sankı cok sılık pembe oldu sankı hayalmı yoksa bu allahım kızlar bısey dıyın ya
yok evde kımsee benden baska daha bellı sımdı sankı cok sılık pembe oldu sankı hayalmı yoksa bu allahım kızlar bısey dıyın ya
vallaha canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama ben yaptığımda 15 dk sonra çok çok silik pembe çıkmıştı.yani belli belirsiz ama çıktı yani bayanssulusmile hadi inş bebişin seninledir :Saruboceq:
hoşbulduk ayşem....napıyım kızzz mide bulantısı filan olmayınca kendimi yemeğe verdim :)))
Kızlar bakınnnn prensesin 23 haftalık ultrason resimlerine...göbek hala yerinde maşallahkaydirigubbakcemile3
kac gun gecınce yaptın canım sen kızlar evet gölgelıkten cıktı sankı cok acık bı pembe cızgı goruyom ben allahım ınsallah dogrudur:Saruboceq:
kac gun gecınce yaptın canım sen kızlar evet gölgelıkten cıktı sankı cok acık bı pembe cızgı goruyom ben allahım ınsallah dogrudur:Saruboceq: