Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok yok spıralı cıkarttırdıktan 2-3 gun sonra regl oldum yanı 15ınde ben

Merhaba canım

Bende geçen ay reglimden bir hafta sonra çıkarttım spiralimi 16 ağustosta regli oldum bir hafta sonra spiralimi çıkarttım ama olmadı 12 eylülde regli oldum.Aslında 12 yaşında bir kızım var ve ilk aydan hamiş kalmıştım.Hatta kızımın doğumundan sonra 2 doktorda 40 sonra 2 ay korunmana gerek yok hamile kalmazsın demesine rağmen hamile kalmıştım ve 2,5 ay doktor ısrarla benim yanıldığımı hamile olmadığımı söyledi (ultrasonda göremiyordu) fakat ben hamileydim :KK43:

evet canım ben kullandım gerekmedikçe kullanmıyorum ama çok kötü olursam alıyorum bişi olmaz korkma doktorun verdi sanırsam :KK1:

DOKTORUMLA KONUŞMADIM AMA ACAYİP BİR KIRGINLIK VAR ÜZERİMDE..

HAFİF ATEŞİMDE VAR. İŞTEYİM. DİNLENEMİYORUM DA..

NE ÖNERİRSİNİZ BANA KIZLAR?

MİDEMİ DE ÜŞÜTMÜŞÜM :2::2::2:mafoldumben

Merhaba canım

Bende geçen ay reglimden bir hafta sonra çıkarttım spiralimi 16 ağustosta regli oldum bir hafta sonra spiralimi çıkarttım ama olmadı 12 eylülde regli oldum.Aslında 12 yaşında bir kızım var ve ilk aydan hamiş kalmıştım.Hatta kızımın doğumundan sonra 2 doktorda 40 sonra 2 ay korunmana gerek yok hamile kalmazsın demesine rağmen hamile kalmıştım ve 2,5 ay doktor ısrarla benim yanıldığımı hamile olmadığımı söyledi (ultrasonda göremiyordu) fakat ben hamileydim :KK43:

alla alla 2,5 ay boyunca hamileliğinin ultrasonda görünmemesi imkansız canım. kırkından sonra hamile kalınıyo ayrıca 2 ay kalamazsın diyen doktor saçmalamış. sen hamile olduğunu ne zaman ve nasıl öğrendin ? 2,5 ay değil belki 1 aylıktın nerden bildin?

DOKTORUMLA KONUŞMADIM AMA ACAYİP BİR KIRGINLIK VAR ÜZERİMDE..

HAFİF ATEŞİMDE VAR. İŞTEYİM. DİNLENEMİYORUM DA..

NE ÖNERİRSİNİZ BANA KIZLAR?

MİDEMİ DE ÜŞÜTMÜŞÜM :2::2::2:mafoldumben

haaaaa şimdi ne denirki... yani hamilelik olduğu zaman iş değişiyo mercanköşk hemen geçiriyo mide üşütmesini ama bu tarz bitki çayları hamilelikte yasak o yüzden doktoruna sor o sana bir ilaç yazar olmassa yada önerir. gider eczaneden alırsın

Merhaba canım

yanı sımdı ıkı evladın var dı mı ne guzel :) allah bagıslasın
benım de kızım 7 yasında okula basladı ve zır zır zırlıyor kardeş diye eşim de basımın etını yıyor :KK1::KK1: bugun iş çıkışı alıcam test gece bır ara uyandıgımda yapıyorum ben sorun olur mu acaba ondan mı cıkmadı geçen sefer sabaha kadar sabredemıyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yanı sımdı ıkı evladın var dı mı ne guzel :) allah bagıslasın
benım de kızım 7 yasında okula basladı ve zır zır zırlıyor kardeş diye eşim de basımın etını yıyor :KK1::KK1: bugun iş çıkışı alıcam test gece bır ara uyandıgımda yapıyorum ben sorun olur mu acaba ondan mı cıkmadı geçen sefer sabaha kadar sabredemıyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

olurmu öyle şey. illa sabah yapman gerekmiyorki. gece yaptığında olur. ayy inşallah naz ın kardeşi yoldadır kaydirigubbakcemile2

ayse gormedım canım msn adresı gondermıssın desene kız
canım yazmsıtım sana özel mesaj attım die ama görmemıssın sanırım :KK70:

Kızlar gebelikte minoset kullanan var mı?

zararı yok canım içebilriisn abartmadan :)

mideye nanelimonda iyi gelir... :) ama onuda az az iç bitki çayı yasak normalde ama
nane limona izin verıyorlar çok içme ama bol bol limon kat ii gelir inş..

kızlar bu arada bende gördum bellenin testını bıldıgın pozitif yaaa :KK70:

inşallah kan tetsıde onaylar nitelıkte cıkar da kesınleşir.....hayrılı olsun belleciim :)

bellee, sonuç nedir eskilere bakamadım canımbilmiyorumkismile

canım 2. sılık cızgı cıktı ayseyede gosterdım msnde cok belırgın dedı sanırım hamıleyım tatlımm:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

olurmu öyle şey. illa sabah yapman gerekmiyorki. gece yaptığında olur. ayy inşallah naz ın kardeşi yoldadır kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım

boshayallersmile inşallah bebişim vardır kızım o kadar mutlu olucak ki onun suratını görmek için sabırsızlanıyorum haberi alınca opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım 2. sılık cızgı cıktı ayseyede gosterdım msnde cok belırgın dedı sanırım hamıleyım tatlımm:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

inanmıyorummmmmmmmmmm çok svindim canım ya. kıyamam sende mi mayıs annesi olcan şimdikkkkolumunekankayizsmile:teytey: hayırlı olsunnnn. msn verim ben de bakcam :KK70::dance:

inanmıyorummmmmmmmmmm çok svindim canım ya. kıyamam sende mi mayıs annesi olcan şimdikkkkolumunekankayizsmile:teytey: hayırlı olsunnnn. msn verim ben de bakcam :KK70::dance:

verde eklıyım senı canımolumunekankayizsmile

X