Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

bellee....................................20 EYLÜL (Güzel Haberlerini Bekliyoruz delikafadulden :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ParadiesAngel.......................24 EYLÜL
KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

kılzar arkadas hamılesın dıye bagırdı bana msnde gordu oda ayy ınsallah yarın sabah kan testı yaptırcam dua adın banaaa

KIZZZZZZ HADİİNŞALLAH YAA HAMİŞSİİNDİR :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlarr allah hepınızden razı olsun destegınız ıcın tesekkur ederım ınsallah kanda cıkar da mujdelı haberı verırım sızede

kızlarr allah hepınızden razı olsun destegınız ıcın tesekkur ederım ınsallah kanda cıkar da mujdelı haberı verırım sızede

inşallah canımmm bence kesin hamilesin yani 3 gün geçmiş test pozitif....hamilesin yaniiiiiiiidelikafadulden

Kızlar ustalar geldi ben çıkıyorum artık, akşam yine gelirim şekerler hoşçakalııııııııııııınnn opuyorumnanaktan

canlarım ben de çıkkorum bı yuruyuş yapıcaz sahılde ordan da azcık cıcı alıcam kendımeee akşama goruşruzzzz opüyorummmmmmmmmmmmmm

belleceım tekrardan tebrklerrr zemuszemus

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar gosterdıgım arkadas ta 2 yasında bı oglan annesı oda gosterdı bana testını cok sılık zor gorunuyo saklamıs kesın dıyo hamılesın kesınn dıyo ınsallah kızlar allahım ınsallah oyledır ademervenın testı gıbı aynı benımkıde ıste cok sılık ama bellı

ve hala test yapmadın mı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıakannehir

yaptım yaptım negatıf cıktı ıkı gece once yapmıştım
bu gece tekrar yapacagım yoksa çatlıyorum meraktan kızlar ya
ılk bebısımde böle olmamıstım yenı evlıydık oluvermıstı bunu sımdı planlı yapıyoruz ya ölcem yanı meraktan geçen ay spiralı çıkarttırdım daha zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kız ağzını hayıra açç :))))) 10-15 kilo alırsam bittim bennn kociş beni beğenmez artık mafoldumben

kızımın da maşallahı var ama 23 haftalık 641 gram gösteriyo sonuçlar :) :CüvCüv:

yok canım bence bundan sonra 5-7 arası alırsın daha fazla almazsın canım :)

tekrar alamam para yok üzerimde simdi eşim unutmus sabah bırakmaya sabah kan testı yaptırcam evet 2. sılık cızgı belırdı artık:lepi:

bencede yarın kanda baktır hem daha kesin sonuç

inşallah çıkar canım bence çıkacak gibi hadi hayırlısı opuyorumnanaktan

kızlar gosterdıgım arkadas ta 2 yasında bı oglan annesı oda gosterdı bana testını cok sılık zor gorunuyo saklamıs kesın dıyo hamılesın kesınn dıyo ınsallah kızlar allahım ınsallah oyledır ademervenın testı gıbı aynı benımkıde ıste cok sılık ama bellı

hadi bakalım hayırlı olsun diyelim o zaman a.s.

ılk bebısımde böle olmamıstım yenı evlıydık oluvermıstı bunu sımdı planlı yapıyoruz ya ölcem yanı meraktan geçen ay spiralı çıkarttırdım daha zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım kac gun gectı toplamda sımdı senın

belelcim hayırlı olsun canım kan testide yaptır bı an önce de kesınleşsin :) inşallah

canlarım ben de çıkkorum bı yuruyuş yapıcaz sahılde ordan da azcık cıcı alıcam kendımeee akşama goruşruzzzz opüyorummmmmmmmmmmmmm

belleceım tekrardan tebrklerrr zemuszemus

güle güle canım

Kızlar ustalar geldi ben çıkıyorum artık, akşam yine gelirim şekerler hoşçakalııııııııııııınnn opuyorumnanaktan

güle güle şerocum :)

canım kac gun gectı toplamda sımdı senın

geçen ay adetım 15 agustosta baslamıstı 2-3 gun one atıyor normalde bazen de tam gununde oluyor tam gununde oldugumu bıle fazedersem 8 gun geciktim ben kaydirigubbakcemile3 ama test yaptım negatıf cıktı ıkı gun once bilmiyorumkismile

hmm daha yeni çıkarttırdın yaniiii eyvahedigeldismile yarın bi test daha yap olmassa git bi doktora sor canım.spral çıkarttım ama regl olmadım diye inşallah bebiştir yerimseniben

sagolasın ayşemm evet yarın sabah yaptırıcam inşallahh inşallah test bizi yanıltmıyordur:lepi:

X