Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben geldım aldım test bıtane ama aksı gıbı hiç çişim yok ya su ıctım beklıyomkaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldım aldım test bıtane ama aksı gıbı hiç çişim yok ya su ıctım beklıyomkaydirigubbakcemile3

Kız niye su içiyon, çişinin konsantrasyonu kaçacak şimdi sempatiksalakcinni accuk beklesen gelirdi, musluğu açıp sesini dinleseydin kaydirigubbakcemile3
Ya da dur ben senin çişini nasıl getireceğimi biliyom sempatiksalakcinni
Çişşşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşş çişşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni

Geldi mi geldi miii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahahah gelmedi körolasıca

Kızlar yaaaaaa ateş basması adet belirtisi demii vücudum yanıyoo yaaaaaaa off adet olmak istemiyom((

Seni geçen ay da ateş basmıştı böyle adet olmuştun yaaa bilmiyorumkismile inşallah bu seferki başka bişeyden dolayıdır bilmiyorumkismile beni bir haftadır ateş basıyo ama illa da adetle alakası olacak diye bişey yok ki olumunekankayizsmile

iyiyim canım benim napıyım yarın izinliyim çok iş var onları yetiştirmeye çalışıyorum:hulya:.koçiş çok hasta:1no2: erken çıkmam lazım ama nasıl çıkarım bilmiyorum sen nasılsın

geçmiş olsun hayatımmm

bende ıyıyımm uğraşoruz işte ccler alcammm kndımeeee gıdcemmm opuyorumnanaktan

He valla süpperim sempatiksalakcinni Allah bozmasın cicim zemuszemus
Sen nasılsın, oğluş nasıl annişkosu?

maşallah dıyelımmm zemuszemus ben de nasılolayımm yatıom aşşağıııı öğrencılerımı okulumu ozledım azcık bugun arkadaşım aradığı içinnn depreştimmm bilmiyorumkismile neyse artıkın hayırlısııı ...

oğluşumda ıyıdır ınş. teyzesi arasıra kıpraşıo arasıra susuyooo hayırlısı dıoruzzzz

Lan benim bile çişim geldi beeeeee senin nasıl gelmedi :mymeka: gönder de ben işiyim testine barim sempatiksalakcinni kesin çift çizgi çıkar bak benden söylemesi :CüvCüv:

baska zaman zırt pırt gelır sımdı gelmıyo uyuzzsempatiksalakcinni

EVET GEÇEN AY ATEŞ BASTI HEMEN ADETİM GELDİ DAHA GELMEDİĞİ İÇİN NOLUYO DEDİM YAAA:s:s:s:s NERDEYSE SABAHTAN BERİ VAR YA KOLTUGA SIRTIMI YASLIYOM YANIYOOO SANKİ ORAYA GÜNEŞ VURMUŞŞTA SICAKLIGI HİSSEDERSİNYA AYNEN ÖYLEEE AMA GÜNÜMEDE VAR 2 GÜN AYY AZ KALDI GELECEKSE GELSİN GELMİCEKSE DE GELMESİN NE BU YAA İNSAN STRES OLUYOOO AYYYY

gelmedı be canım püffff sorma bende meraktayım bılıyom yıne tek cıkcak hıc umıdım yok korkuyom aslında tek cızgıyı gormekten:çok üzgünüm:

nıe umıtsızlenıosun yaa alla allaa dur bakalım hayırlısı olsunnn sen şimdı çişe odaklannn

ohhh çok şükür biraz rahatladım canım saol kaydirigubbakcemile5

rica ederim canımm :)

kız bi damladamı gelmiyo klava:

Kızlar yaaaaaa ateş basması adet belirtisi demii vücudum yanıyoo yaaaaaaa off adet olmak istemiyom((

evet canım maalesef yani bana da öle olur ateş basar bilmiyorumkismile

Lan benim bile çişim geldi beeeeee senin nasıl gelmedi :mymeka: gönder de ben işiyim testine barim sempatiksalakcinni kesin çift çizgi çıkar bak benden söylemesi :CüvCüv:

şerocum yaa benımde geldi bu kızın gelmedi bu ne yauuu lmaz: :hulya:

Tekrar selam şekerler...doktordan geldim..herşey yolunda
biraz fazla kilo almışsın dedi doktor..az ye dedi :)))
ultrason resimlerini aldım ama 4 boyutlular hiç net değil

ayh maşallah ıdılımmmm kaç kıloydun kaç kılo oldunkı merakkk rtıım kız :teytey:

hoşgeldın canım :)

az ye sende canım auuu yani :)

maşallah bebişinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…