kızzz şeker naberrrr nasılsın formundasın yıneeeee:teytey::teytey:
kızlar ben geldım aldım test bıtane ama aksı gıbı hiç çişim yok ya su ıctım beklıyomkaydirigubbakcemile3
Kız niye su içiyon, çişinin konsantrasyonu kaçacak şimdi sempatiksalakcinni accuk beklesen gelirdi, musluğu açıp sesini dinleseydin kaydirigubbakcemile3
Ya da dur ben senin çişini nasıl getireceğimi biliyom sempatiksalakcinni
Çişşşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşş çişşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni çişşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni
Geldi mi geldi miii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hahahah gelmedi körolasıca
Kızlar yaaaaaa ateş basması adet belirtisi demii vücudum yanıyoo yaaaaaaa off adet olmak istemiyom((
iyiyim canım benim napıyım yarın izinliyim çok iş var onları yetiştirmeye çalışıyorum:hulya:.koçiş çok hasta:1no2: erken çıkmam lazım ama nasıl çıkarım bilmiyorum sen nasılsın
He valla süpperim sempatiksalakcinni Allah bozmasın cicim zemuszemus
Sen nasılsın, oğluş nasıl annişkosu?
Lan benim bile çişim geldi beeeeee senin nasıl gelmedi :mymeka: gönder de ben işiyim testine barim sempatiksalakcinni kesin çift çizgi çıkar bak benden söylemesi :CüvCüv:
belle çişin gelmedı mı hala poffffffffffffffffff
Seni geçen ay da ateş basmıştı böyle adet olmuştun yaaa bilmiyorumkismile inşallah bu seferki başka bişeyden dolayıdır bilmiyorumkismile beni bir haftadır ateş basıyo ama illa da adetle alakası olacak diye bişey yok ki olumunekankayizsmile
gelmedı be canım püffff sorma bende meraktayım bılıyom yıne tek cıkcak hıc umıdım yok korkuyom aslında tek cızgıyı gormekten:çok üzgünüm:
nıe umıtsızlenıosun yaa alla allaa dur bakalım hayırlısı olsunnn sen şimdı çişe odaklannn
a.s tememm 5 dk sonra gıdıyom yapmaya ıkına mıkına gelır gıdınce wcye:roflol:
ohhh çok şükür biraz rahatladım canım saol kaydirigubbakcemile5
kızlar ben geldım aldım test bıtane ama aksı gıbı hiç çişim yok ya su ıctım beklıyomkaydirigubbakcemile3
Kızlar yaaaaaa ateş basması adet belirtisi demii vücudum yanıyoo yaaaaaaa off adet olmak istemiyom((
Lan benim bile çişim geldi beeeeee senin nasıl gelmedi :mymeka: gönder de ben işiyim testine barim sempatiksalakcinni kesin çift çizgi çıkar bak benden söylemesi :CüvCüv:
Tekrar selam şekerler...doktordan geldim..herşey yolunda
biraz fazla kilo almışsın dedi doktor..az ye dedi :)))
ultrason resimlerini aldım ama 4 boyutlular hiç net değil
Tekrar selam şekerler...doktordan geldim..herşey yolunda
biraz fazla kilo almışsın dedi doktor..az ye dedi :)))
ultrason resimlerini aldım ama 4 boyutlular hiç net değil