- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
günaydın kızlaar opuyorumnanaktan
Ay ben bugünlerde çok öksürüyom yaaa :2: acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir miiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ay ben bugünlerde çok öksürüyom yaaa :2: acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir miiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:roflol:
:roflol::roflol: bendensin delikafadulden delüüüüüüüüüüüüüüüüsempatiksalakcinni
kızzzz sen ne yaptın bakem geldimi kırmızılarr
Ooooohhh Şafak 7 olmuşum zemuszemus güya g.g dan sipariş ettiğim gebelik testleri adetten 1 hafta önce gösteriyodu gebeliği :dilcikar: dün yaptım tek çizgi çıktı ama ben hamileyim aslında :CüvCüv: kesin bu testler hatalı :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın kızlaar opuyorumnanaktan
ayşeciğim sana bişey sormak istiyorumbilmiyorumkismile hatırladığım kadarıyla senin kız kardeşinde de hipertroidi vardı CADIARZU geçen gün detaylı usg ye girmiştiya allah korusun herhangi bir sorun çıktı mı :uhm: bende yarın gidicemde biraz stres yaptım :sinifsinif:
gelmedı kızzz gıdıyom ben test almaya sımcık:dance:
Dost acı söyler taam mıııııııııııııı :dilcikar: ben sana ne diyosam iyiliğin için diyom :dilcikar: :dilcikar:
Bak nası biliyo kendinikuşum beniiiiiiiiiiiiimmm Şeniz ama öğrendin artık sen gereksiz pimpirik yapmamayı, ilerleme var sende olumunekankayizsmile
:roflol:
:roflol::roflol: bendensin delikafadulden delüüüüüüüüüüüüüüüüsempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ay bak heyecan yaptım şimcik delikafadulden hadi çabuk al gel de sonucu söyle bize hihoyyyt
hahahaha alemsinn şerooooooooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldn canımm
evet canım doğru:) ama hiçbişicik çıkmadı çok şükür ilacını kullandıgın sürece sorun yok
sende aman ihmal etme....ayrıntılı usg de diğer testleride hep normal çıktı kızkardeşimin
sorun yoktur inşallah canım troid hapını kullan Allah korur o meleki inşallah :)
karagulll napıosun cnmmm