Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Nabelsiniz şekerlerim zemuszemus dersim bitti eve geldim, evi toparladım, 1 buçuk gibi ustalar gelecek balkonumuza sürgülü cam taktırıyoruz, caddenin tozundan kurtulacaz çok şükür zemuszemus onları beklerken accuk size takılıyım dedim kaydirigubbakcemile5 ay ben sizden uzak kalamıyom artık yaaaa olumunekankayizsmile

Ooooohhh Şafak 7 olmuşum zemuszemus güya g.g dan sipariş ettiğim gebelik testleri adetten 1 hafta önce gösteriyodu gebeliği :dilcikar: dün yaptım tek çizgi çıktı ama ben hamileyim aslında :CüvCüv: kesin bu testler hatalı :roflol: :roflol: :roflol:

Ay ben bugünlerde çok öksürüyom yaaa :2: acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir miiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayşeciğim sana bişey sormak istiyorumbilmiyorumkismile hatırladığım kadarıyla senin kız kardeşinde de hipertroidi vardı CADIARZU geçen gün detaylı usg ye girmiştiya allah korusun herhangi bir sorun çıktı mı :uhm: bende yarın gidicemde biraz stres yaptım :sinifsinif:

Ay ben bugünlerde çok öksürüyom yaaa :2: acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir miiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hay allah iyiliğini versin alemsin ya inşaallah öyledirsositososito

:roflol:

:roflol::roflol: bendensin delikafadulden delüüüüüüüüüüüüüüüüsempatiksalakcinni

hahahaha alemsinn şerooooooooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaar opuyorumnanaktan

hoşgeldn canımm

evet canım doğru:) ama hiçbişicik çıkmadı çok şükür ilacını kullandıgın sürece sorun yok
sende aman ihmal etme....ayrıntılı usg de diğer testleride hep normal çıktı kızkardeşimin
sorun yoktur inşallah canım troid hapını kullan Allah korur o meleki inşallah :)

evet evetttttt balımmmm ŞenizŞenizŞeniz

:roflol:

:roflol::roflol: bendensin delikafadulden delüüüüüüüüüüüüüüüüsempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

gelmedı kızzz gıdıyom ben test almaya sımcık:dance:

Ay bak heyecan yaptım şimcik delikafadulden hadi çabuk al gel de sonucu söyle bize hihoyyyt

ohhh çok şükür biraz rahatladım canım saol kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…