testi yaptım.....
tek çizgi çıktı......
2. çizgi sanki varla yok arası gibi,silik....anlam veremedim.....
evet canım vardı beyaz yumurta akı gibi oluyo adet gününe yakın baya artıyo...hatıce sen hamıle kaldıgında akıntın varmıydı canım?
testi yaptım.....
tek çizgi çıktı......
2. çizgi sanki varla yok arası gibi,silik....anlam veremedim.....
slm anneler ve anne adayları...benim sorunum farklı ve hiçbir yerde de soruma cvp bulamıyorum..umarım yardımcı olursunuz başlıyorum.........
.. agustos ayının 22,23,ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim eşimle...adetlerim normalde cok düzenlidir ancak agustos ayının 10 unda normal reglimi görmüştüm,ve eylül 7 sinde tekrar regl olmam gerekiyordu,ancak agustos 30 da zınk diye adet oldum..
şimdide son günlerde inanılmaz kalça ,kasık ve bel agrsı cekiyorum
sık idrara cıkıyorum
ayaklarım çok üşüyor
kollarım sanki binlerce ton kaldırmışım gibi halsiz
karnım agrıyo zaman zaman
ve bugün ilk defa tuvalette beyaz akıntımın geldigini farkettim
adetime daha 10 küsür gün varken bu belirtiler neyin işareti ?????
lütfen beni aydınlatın test yapmalıyım.çok istiyorum,ilk olucak olursa....
ALLAH OLMAYANLARA VERSİN ,OLANLARIDA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SEVGİLER......
ıyı aksmlar arkk ben duyguuuu
canım hoşgeldinn elimden geldiğince sana yardımcı olmayı isterim..
eskiler derlerki adetin önceden gelmesinin sebebi hamile kalmak istediği için rahim kendini hazırlarmış bunu birkac eski kişilerden duydum ama ne kadar doğruluk payı bilemem...
bunlar hem adet belirtisi hemde hamilelik belirtisi ama inşallah hamilesindir....
cok fazla düşünme eğer stres yaparsan adetinide geciktirirsin..
beyaz akıntı genelde hamile kalındığı zaman olabiliyo ama eğer üşütmen veya enfeksiyonun varsa o yüzdende gelmiş olabilir..
test yapmam için daha cok cok erekn ancak adetine 3 5 gün kala kanda baktırırsan belki cıkar...
canım hepimiz hamile kalmayı cok istiyoruz ama dediğim gibi stres cok etkiliyo hamileliği...
inşallah allahım isteyen herkezi cok fazla bekletmeden evlatlarını nasip eder...
senin içinde hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım..
GAMZELİ KIZ :) çok tesekkürederim yazdıkların beni rahatlattı,şimdi beklemedeyim bakalım neler olucak:ecrin_bebek:
mutlaka canm mutlaka haber vericem :)
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzzz
ben çok ama çok mutluyum bebeğimin sonucunu oğrendıkk (amniosentez) çok şukur allahıma hıçbir şeyy çıkmadııı bebeğim sağlammışşş şuu 3 gundur ne çektiğimizi bı allah bılır bı bızz :Saruboceq: allahım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmsınnn :Saruboceq:
dualarınız için teşekkur ederımmm
ben çok ama çok mutluyum bebeğimin sonucunu oğrendıkk (amniosentez) çok şukur allahıma hıçbir şeyy çıkmadııı bebeğim sağlammışşş şuu 3 gundur ne çektiğimizi bı allah bılır bı bızz :Saruboceq: allahım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmsınnn :Saruboceq:
yoksa sende de mi var canım?
bugüne kadar kendinde ne gibi şeyler hissettin,belki ortak şeyler yaşıyoruzdur ve dilerim sahte belirtiler değildirboshayallersmile
iyi akşamlarr canımm..
biz sana söyledik demiii:mymeka:stres yapma bunlar sadece önlem amaclı diye..opuyorumnanaktan
allahıma cok şükür cok sevindim canım...allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
bişiy cıkmıcana emindim ama yinede senin ve bebişin adına cok mutlu oldu canımzemuszemus
iyiakşamlar canım.hoşgeldin sefa geldin ne de güzel haberler getirdin...
inan çook sevindim canım,eminim sonucu alana çok sıkıntı yaptınız ama sonuç herşeye değer.Allah ım bundan sonrasında seni ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah:Saruboceq:
evet canım var ama benım yenı basladı 3 gundur var once beyaz süt gibi basladı sımdıde sarıya dondu üşürrümmü acaba oyle yumurta akı gıbı degıl ama benımkı bilmiyorumkismile
ii akşamlarrr kızlarrrzemuszemus
nasılsınızzz 2 gündür giremedim akannehir