Evet canım dünde bana oldu ona benzer.Beyaz krem gibi akıntı vardı az da olsa...
Bugünde daha şeffaf gibi anlayamadım ya dilerim üşütmemişizdir...
ii akşamlarrr kızlarrrzemuszemus
nasılsınızzz 2 gündür giremedim akannehir
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzzz
ben çok ama çok mutluyum bebeğimin sonucunu oğrendıkk (amniosentez) çok şukur allahıma hıçbir şeyy çıkmadııı bebeğim sağlammışşş şuu 3 gundur ne çektiğimizi bı allah bılır bı bızz :Saruboceq: allahım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmsınnn :Saruboceq:
dualarınız için teşekkur ederımmm
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzzz
ben çok ama çok mutluyum bebeğimin sonucunu oğrendıkk (amniosentez) çok şukur allahıma hıçbir şeyy çıkmadııı bebeğim sağlammışşş şuu 3 gundur ne çektiğimizi bı allah bılır bı bızz :Saruboceq: allahım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmsınnn :Saruboceq:
dualarınız için teşekkur ederımmm
hoşgeldinn selizcimmm evet ne zamandır yoktun nerelerdesin bakalım sen...ii akşamlarrr kızlarrrzemuszemus
nasılsınızzz 2 gündür giremedim akannehir
oyle deme allah kımsenın başına vermesınnn ınsanın başına gelınce anlıo bunuuu her ne kadar kafana takmak ıstemesen de ınsan yıne de takıorrrr ınsanızzz bır de anne adayıyızz yanıı kızmayın o yuzdennn :Saruboceq::
canlarım ben kaçıorumm benı merak edıp de soran olursa durumu ızah ederrsınızzz yatıp dınlenmem lazım çnkuuu...opüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın hayırlı akşamlarrr
hosgeldın canım evet yoksun nerelerdesın bakemguclubacismile ya smart nerde hıc gelmıyor nedenkııbilmiyorumkismile
canımm çook sevindimm gözünüz aydınn hihoyyythihoyyyt
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın oğluşunu balımm:Saruboceq::1hug:
cnm çok sevindimm keşke hep böyle güzel haberler alsak bebeğinle daha nice sağlıjklı güzel günleriniz olu inş
canım internetim yoktu oyüzden giremedim snir oldum smarttan haberim yok bayramdan beri hiç.mi gelmediii aaaaahosgeldın canım evet yoksun nerelerdesın bakemguclubacismile ya smart nerde hıc gelmıyor nedenkııbilmiyorumkismile
Hoşgeldin canım yokluğunu farkettim yanii...
İyiyim ben kendi adıma çok şükür;sen nasılsın bakalım?
hayatım smart bayramda 4 günlüğüne tatile gidicekti söylemişti neresi olduğunu ama hatırlamadım..
gelmiş olması lazım ama bayadır girmiyo topiğe..
neyse gelir o birgün bizi terk etmez..
bak senın seffafmıs benım sarıya dondu rengı baska ne belırtın var canım
canım internetim yoktu oyüzden giremedim snir oldum smarttan haberim yok bayramdan beri hiç.mi gelmediii aaaaa
sağolasın cnm bende seni merak ettim naptı acaba die çalışmalar bitti sanırım sninki bitti bnm çalışmlar başladı bugün adtimin 13.günü birazdan kocişleee :kedi::kedi::kedi:
Bugün şeffaflaştı;acaba diyorum ben aslında yeni mi yumurtluyorum ateşimde yüksek gibi anlamadım ya da senin dediğin gibi bir yerlerde üşütme yada enfeksiyon var.Vallahi canım benim midem çok kötü bulanmıyor çok ama çok yanıyor yemek yesem bile açmışım gibi gurulduyor karnım ağrıyor arasıra kasıklarım sağlı sollu ağrıyor geçiyor...ama dediğim gbi benim şikayetim midemden ama tabii yine de ben bunu hamileliğe yormuyorum mikroptan ya da üşütmektende rahatsız olmuş olabilir midem.Günler yaklaştıkça psikolojik belirtilerde artıyor malesef tatlımboshayallersmile
hoşbulduk gazmemlimmmmm sorma valla internetim yoktu bozulduuu akşamdan beri onunla uğraşıyoruz aldınmı cnm preseedi naptın???
ademerve baska ne belırtılerın var canımbilmiyorumkismile
Evet canım bizim çalışmalar bitti artık;canımız ne zaman çekerse oluyor çalışmalar en güzelide bu aslında...Bir bakmışın böyle hamile kalmışızkaydirigubbakcemile3
Bir de bugün termometre aldı kociş,sabahları mı yapmak gerekiyor yani şimdiki sıcaklığımızdan anlaşılmıyor öyle mi?
Tatlım hissettikleri yazdım yukarıda kaldı kaydirigubbakcemile2