Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayatım okuduktan sonra haber verilicek ama ben atayım şimdi 20 tane arkadaş okucak diye...
okuduktan sonrada söylersin okundu diye yazar..

hatçem bu arada facedeki paylaşımını gördümm cnm ''bir bebeğin yarım kalan mektubu''çok güzeldi ve çok duygusaldı sonunda koptum ben ama yaamafoldumbendaha yeni sustummm:gitme:

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi[/COLOR]

flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20
porti..................20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20
Belle................20
Adamerve........20

Bitti kızlar, hepinize şimdiden teşekkür ediyorum ,Allahım dualarımızı kabul etsin, hepimizi en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:

Diğerleri de pazartesi akşamı yapılacak olan duaya amin derler heralde :dilcikar: bukadarını da hakediyorumdur heralde :dilcikar:

Dualar pazartesiye kadar bitecek, pazartesi akşamı son bi duayla amin denilecek, siz dualarınızı bitirdiğinizde burda yazarsınız ben listeyi güncellerim tamam mı boshayallersmile

Hadi bakalım canım Allah kabul etsin;sen de sağol;Rabbim duysun sesimizi inşallah..

allah kabul etsinn canımm bunlar ne zamna kadar okuncak bu gece bende okuyabiliirim 20 tane:Saruboceq:

Bitti kızlar, hepinize şimdiden teşekkür ediyorum ,Allahım dualarımızı kabul etsin, hepimizi en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:

aminn canım Allah kabul etsin inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah kabul etsinn canımm bunlar ne zamna kadar okuncak bu gece bende okuyabiliirim 20 tane:Saruboceq:

Canım toplam 313 tane olması gerekiyomuş bu sayı tamamlandı zaten, ama duayı okumadan da kendin için ederken beni de gönlünden geçirirsen bana o da yeter zaten olumunekankayizsmile

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi opuyorumnanaktan

flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20
porti..................20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20
Belle................20
Adamerve........20
EMOŞ8935......20

diğerleri de pazartesi akşamı AMİN derler artık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

seromm bende okurum kız
bi katkım olursa sevinirim
rabbim hakkınızda hayırlısını versin senin de burdaki tüm arkadaşlarımında

Neyse kızlar ben kaçıyorum artık, yarın yine burdayım, size iyi akşamlar, hoş sohbetler opuyorumnanaktan hadin baş baaaaaaaaaaaaaaşşşşşş

seromm bende okurum kız
bi katkım olursa sevinirim
rabbim hakkınızda hayırlısını versin senin de burdaki tüm arkadaşlarımında

Sağol canım benim çok teşekkür ederim, sen dualarında beni de gönlünden geçir yeter, hamilelerin duası kabul olur derler olumunekankayizsmile bi de gelebilirsen pazartesi akşamı burda ol duama amin demek için yerimseniben nekadar çok kişi amin derse okadar mutlu olucam boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…