Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evet canım dünde bana oldu ona benzer.Beyaz krem gibi akıntı vardı az da olsa...
Bugünde daha şeffaf gibi anlayamadım ya dilerim üşütmemişizdir...

bak senın seffafmıs benım sarıya dondu rengı baska ne belırtın var canım

canlarım ben kaçıorumm benı merak edıp de soran olursa durumu ızah ederrsınızzz yatıp dınlenmem lazım çnkuuu...opüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın hayırlı akşamlarrr

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzzz

ben çok ama çok mutluyum bebeğimin sonucunu oğrendıkk (amniosentez) çok şukur allahıma hıçbir şeyy çıkmadııı bebeğim sağlammışşş şuu 3 gundur ne çektiğimizi bı allah bılır bı bızz :Saruboceq: allahım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmsınnn :Saruboceq:

dualarınız için teşekkur ederımmm

canımm çook sevindimm gözünüz aydınn hihoyyythihoyyyt
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın oğluşunu balımm:Saruboceq::1hug:

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzzz

ben çok ama çok mutluyum bebeğimin sonucunu oğrendıkk (amniosentez) çok şukur allahıma hıçbir şeyy çıkmadııı bebeğim sağlammışşş şuu 3 gundur ne çektiğimizi bı allah bılır bı bızz :Saruboceq: allahım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmsınnn :Saruboceq:

dualarınız için teşekkur ederımmm

cnm çok sevindimm keşke hep böyle güzel haberler alsak bebeğinle daha nice sağlıjklı güzel günleriniz olu inş

ii akşamlarrr kızlarrrzemuszemus
nasılsınızzz 2 gündür giremedim
akannehir
hoşgeldinn selizcimmm evet ne zamandır yoktun nerelerdesin bakalım sen...
oyle deme allah kımsenın başına vermesınnn ınsanın başına gelınce anlıo bunuuu her ne kadar kafana takmak ıstemesen de ınsan yıne de takıorrrr ınsanızzz bır de anne adayıyızz yanıı kızmayın o yuzdennn :Saruboceq::

canım tabikide biz senin kötülüğünü istermiyiz hiçç sadece stres yapma dedik..:umursamaz:
canım aynısı benimde başıma geldi ve ben bebeği aldırdım..mafoldumbenmafoldumben
ama allahıma şükirki hiçbirşeycik cıkmadı allahım onu sana bağışladı..zemuszemus
inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ve sonrasında damat olduğu yıllarıd görürsün inş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım ben kaçıorumm benı merak edıp de soran olursa durumu ızah ederrsınızzz yatıp dınlenmem lazım çnkuuu...opüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın hayırlı akşamlarrr

Tmm canım anlatırız biz sen git dinlen yorma kendini...
Allah'a emanet ol...

hosgeldın canım evet yoksun nerelerdesın bakemguclubacismile ya smart nerde hıc gelmıyor nedenkııbilmiyorumkismile

hayatım smart bayramda 4 günlüğüne tatile gidicekti söylemişti neresi olduğunu ama hatırlamadım..
gelmiş olması lazım ama bayadır girmiyo topiğe..
neyse gelir o birgün bizi terk etmez..

Şeniz
canımm çook sevindimm gözünüz aydınn hihoyyythihoyyyt
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın oğluşunu balımm:Saruboceq::1hug:

ayh bı tanemmm saolasınn allah razı olsunnn allahım herkese bebeğinı sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınş. :Saruboceq: içinde de benım inş.:Saruboceq:
Şeniz
cnm çok sevindimm keşke hep böyle güzel haberler alsak bebeğinle daha nice sağlıjklı güzel günleriniz olu inş

amınnnnnnn ınş. cumlesının bıtanemmm :Saruboceq:eek:lumunekankayizsmile

hosgeldın canım evet yoksun nerelerdesın bakemguclubacismile ya smart nerde hıc gelmıyor nedenkııbilmiyorumkismile
canım internetim yoktu oyüzden giremedim snir oldum smarttan haberim yok bayramdan beri hiç.mi gelmediii aaaaa
Hoşgeldin canım yokluğunu farkettim yanii...
İyiyim ben kendi adıma çok şükür;sen nasılsın bakalım?

sağolasın cnm bende seni merak ettim naptı acaba die çalışmalar bitti sanırım sninki bitti bnm çalışmlar başladı bugün adtimin 13.günü birazdan kocişleee :kedi::kedi::kedi:

hayatım smart bayramda 4 günlüğüne tatile gidicekti söylemişti neresi olduğunu ama hatırlamadım..
gelmiş olması lazım ama bayadır girmiyo topiğe..
neyse gelir o birgün bizi terk etmez..

1 hafta oldu bayram gelmıstır heralde bende merak ettım hım neyse tatılde olması guzel kotu bısey olmasındazemuszemus

bak senın seffafmıs benım sarıya dondu rengı baska ne belırtın var canım

Bugün şeffaflaştı;acaba diyorum ben aslında yeni mi yumurtluyorum ateşimde yüksek gibi anlamadım ya da senin dediğin gibi bir yerlerde üşütme yada enfeksiyon var.Vallahi canım benim midem çok kötü bulanmıyor çok ama çok yanıyor yemek yesem bile açmışım gibi gurulduyor karnım ağrıyor arasıra kasıklarım sağlı sollu ağrıyor geçiyor...ama dediğim gbi benim şikayetim midemden ama tabii yine de ben bunu hamileliğe yormuyorum mikroptan ya da üşütmektende rahatsız olmuş olabilir midem.Günler yaklaştıkça psikolojik belirtilerde artıyor malesef tatlımboshayallersmile

hoşbulduk gazmemlimmmmm sorma valla internetim yoktu bozulduuu akşamdan beri onunla uğraşıyoruz aldınmı cnm preseedi naptın???

canım internetim yoktu oyüzden giremedim snir oldum smarttan haberim yok bayramdan beri hiç.mi gelmediii aaaaa

sağolasın cnm bende seni merak ettim naptı acaba die çalışmalar bitti sanırım sninki bitti bnm çalışmlar başladı bugün adtimin 13.günü birazdan kocişleee :kedi::kedi::kedi:

Evet canım bizim çalışmalar bitti artık;canımız ne zaman çekerse oluyor çalışmalar en güzelide bu aslında...Bir bakmışın böyle hamile kalmışızkaydirigubbakcemile3
Bir de bugün termometre aldı kociş,sabahları mı yapmak gerekiyor yani şimdiki sıcaklığımızdan anlaşılmıyor öyle mi?

Bugün şeffaflaştı;acaba diyorum ben aslında yeni mi yumurtluyorum ateşimde yüksek gibi anlamadım ya da senin dediğin gibi bir yerlerde üşütme yada enfeksiyon var.Vallahi canım benim midem çok kötü bulanmıyor çok ama çok yanıyor yemek yesem bile açmışım gibi gurulduyor karnım ağrıyor arasıra kasıklarım sağlı sollu ağrıyor geçiyor...ama dediğim gbi benim şikayetim midemden ama tabii yine de ben bunu hamileliğe yormuyorum mikroptan ya da üşütmektende rahatsız olmuş olabilir midem.Günler yaklaştıkça psikolojik belirtilerde artıyor malesef tatlımboshayallersmile

ama sen test kullandınya canım yumurtladın sen sonucta ayy mıde sorunu aynen canım mıdemde yanma var benımde acıkıyorum acken yanma oluyo yemek yıyorum bıraz gecıyo sonra yıne yanma bugun bıraz daha azaldı yanma bıde gaz var canım benımsempatiksalakcinni

hoşbulduk gazmemlimmmmm sorma valla internetim yoktu bozulduuu akşamdan beri onunla uğraşıyoruz aldınmı cnm preseedi naptın???

hayatım aldım ama elime ulaşması 10 günü filan bulucak..eyvahedigeldismile
yumurtlama dönemine denk gelmiyo yani senin anlıcan..bilmiyorumkismile
sen sağon kürüne başlıcaktın ne yaptın..boshayallersmile
ben bu ay ne olsa çalışma olmıcak sağon kürünemi başlasam diyorum...CADIARZU

Evet canım bizim çalışmalar bitti artık;canımız ne zaman çekerse oluyor çalışmalar en güzelide bu aslında...Bir bakmışın böyle hamile kalmışızkaydirigubbakcemile3
Bir de bugün termometre aldı kociş,sabahları mı yapmak gerekiyor yani şimdiki sıcaklığımızdan anlaşılmıyor öyle mi?

hayatımmm ateşini sabahları yataktan cıkmadan ve birşey içmeden hergün aynı saatte ölçeceksin...ve bir yere hergün ateşini yaz..

X