KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi[/COLOR]
flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20
porti..................20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20 (okundu)
Belle................20
Adamerve........20
Bitti kızlar, hepinize şimdiden teşekkür ediyorum ,Allahım dualarımızı kabul etsin, hepimizi en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:
Neyse kızlar ben kaçıyorum artık, yarın yine burdayım, size iyi akşamlar, hoş sohbetler opuyorumnanaktan hadin baş baaaaaaaaaaaaaaşşşşşş
seromm bende okurum kız
bi katkım olursa sevinirim
rabbim hakkınızda hayırlısını versin senin de burdaki tüm arkadaşlarımında
Canım senin adet gününe az kaldı demi?
Test falan yaptın mı merak ettim...
evet tatlım az kaldı 5 gunum var daha pazartesı gelmesse kırmızılar tes yapıcam hemenkaydirigubbakcemile3 zor sabredıyom zatensempatiksalakcinni
Sağol canım benim çok teşekkür ederim, sen dualarında beni de gönlünden geçir yeter, hamilelerin duası kabul olur derler olumunekankayizsmile bi de gelebilirsen pazartesi akşamı burda ol duama amin demek için yerimseniben nekadar çok kişi amin derse okadar mutlu olucam boshayallersmile
Seni çok iyi anlıyorum canım.Dilerim gelmez kırmızılar keyifli keyifli yaparsın testini...
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testlerinden kullandım ya normalde adetim bu ay 23gibi gelmeli ama yumurtlamam döngünün 13.günü oldu üstüne 14gün kadar koyarsam 27.yada 28.gün adet olmam gerek. yani ayın 20sinde en geç 21nde aklım karıştı beklenmeyen adetim bu ay benimde seninkinin zamanlarında olabilir;keşke olmasa...
yaaa beraber yaparız ınsallah ve cıft cızgıyı goruruz he ne dersın cok uzel olur dımıyerimseniben
kızlarr emos kaçarrrrrrkociş geldiiii öpüyorumm hepiniziiiiopuyorumnanaktan
güzel ne demek canım süper olur valla
heyecanı bile yetti bana şimdilikkaydirigubbakcemile3
hatçem bu arada facedeki paylaşımını gördümm cnm ''bir bebeğin yarım kalan mektubu''çok güzeldi ve çok duygusaldı sonunda koptum ben ama yaamafoldumbendaha yeni sustummm:gitme:
işallah cift çizgiyi görürsünüz canım ikinizde....
hatıce canım sen canakkalelıydın dımı yanı memlekete oraya gıtcen dımı
işallah cift çizgiyi görürsünüz canım ikinizde....
hatıce sen hamıle kaldıgında akıntın varmıydı canım?