Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi[/COLOR]

flan....................20
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20
porti..................20
kötükedisero......20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20
Aydemet..........20 (okundu)
Belle................20
Adamerve........20

Bitti kızlar, hepinize şimdiden teşekkür ediyorum ,Allahım dualarımızı kabul etsin, hepimizi en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:

bende tamamladım bitanem. önceden portakalın sayfasında bir duaya katılmıstım sadece. AMİN diyorum cnmm
allah kabul etsin. herkesin dualarını..

evet tatlım az kaldı 5 gunum var daha pazartesı gelmesse kırmızılar tes yapıcam hemenkaydirigubbakcemile3 zor sabredıyom zatensempatiksalakcinni

Seni çok iyi anlıyorum canım.Dilerim gelmez kırmızılar keyifli keyifli yaparsın testini...
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testlerinden kullandım ya normalde adetim bu ay 23gibi gelmeli ama yumurtlamam döngünün 13.günü oldu üstüne 14gün kadar koyarsam 27.yada 28.gün adet olmam gerek. yani ayın 20sinde en geç 21nde aklım karıştı beklenmeyen adetim bu ay benimde seninkinin zamanlarında olabilir;keşke olmasa...

Sağol canım benim çok teşekkür ederim, sen dualarında beni de gönlünden geçir yeter, hamilelerin duası kabul olur derler olumunekankayizsmile bi de gelebilirsen pazartesi akşamı burda ol duama amin demek için yerimseniben nekadar çok kişi amin derse okadar mutlu olucam boshayallersmile

herxzmn dualarımdasın cnm,
şuan ezan okunoy gene geçiriyorum seni kalbimden cnm
dualarımdasın
p.tesi burdayım cnm
opuyorumnanaktan

Seni çok iyi anlıyorum canım.Dilerim gelmez kırmızılar keyifli keyifli yaparsın testini...
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testlerinden kullandım ya normalde adetim bu ay 23gibi gelmeli ama yumurtlamam döngünün 13.günü oldu üstüne 14gün kadar koyarsam 27.yada 28.gün adet olmam gerek. yani ayın 20sinde en geç 21nde aklım karıştı beklenmeyen adetim bu ay benimde seninkinin zamanlarında olabilir;keşke olmasa...

yaaa beraber yaparız ınsallah ve cıft cızgıyı goruruz he ne dersın cok uzel olur dımıyerimseniben

kızlarr emos kaçarrrrrr:eek: kociş geldiiii öpüyorumm hepiniziiiiopuyorumnanaktan

hatçem bu arada facedeki paylaşımını gördümm cnm ''bir bebeğin yarım kalan mektubu''çok güzeldi ve çok duygusaldı sonunda koptum ben ama yaamafoldumbendaha yeni sustummm:gitme:

ayy sorma canım yaa ben bunu her okuduğumda kopuyorum...:gitme::gitme:

hatıce canım sen canakkalelıydın dımı yanı memlekete oraya gıtcen dımı

testi yaptım.....
tek çizgi çıktı......
2. çizgi sanki varla yok arası gibi,silik....anlam veremedim.....

X