aydemettt ismini ne koycan yafrummm ??? idoş sordu görmedin sen bende merak ettişm
3 litre miiiiiiiiii kız zaten zırt bırt tuvaletim geliyooo
aman allahım ne işe yarıyormuş bu üç litre suyu içmekkk?
çok teşekkür ederim.
teyzeleri dua edin sağlıklı olması için.
daha çok küçük şuan tutunmaya çalışıyodur.
bi önceki gebelik bu zmnlarda sonlanmıştı.
ayyy kurban olurum ben onaaa eh az kaldı iki gün daha sabretçez. gerçi onun beni görüp göreceği doğana kadar bu yani :) ama ben onu görünce mutlu olcam o da hissetçek mutlu olcak :1hug: göbüşümde çok çok hafif bi kahverengi çizgi var benim sendede varmı? bide benim göğüslerim karardı ama uçları öyle çok çok büyümedi daha büyücekmi?
superisi topkek mi,ilahi emi çok yaşa :)))
superisiiiiiiiiiiiiiii, topkek dedin canım topkek istedi yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
superisi topkek mi,ilahi emi çok yaşa :)))
valla canım görmedim ama isim konusu belli degil henüz her kafadan bir sen ben baska istiyom eşim baska.liste yaptık kura cekecegiz..
ben normal dogum yapmak istiyom bakalım becerebilcekmiyim. valla şimdi hep sezeryan. hiç cevremde normal dogum yapan yok..
kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş
kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool:
canım idrarla temızlenıosn doktor ıltıhabıom oldugunda bana da ilaç vermemıstı cok az ılthap su iç atar demıstı :)
İnşallah tutunur canım sıkı sıkı :)
canım çizginin zamanla kalınlaşcak :) ve göğüsünn arasına kaad belli olck
doğumdan sonrada gecıyo :)
göğüs ucarı doğum sonuna kadar öyle büyyo ki yengemınkıler serce parmağımın ucundna
daha büyükdü bebişi emzirirken gördüm ama büyümee nasıl tutcak bebiş büyümemesi de kötü :)
sen az daha dur burda neler duyucaksın kaydirigubbakcemile3
eneee zapıttı. kızım sen varya bu iştahla çok kilo alırsın anacım cokacimcoook
selam bayanlarr..
hoşgeldin kırmızıpatik....
evet superisi bebiş saçlıysa midede yanma hissi çok oluyormuş...
ayyy koyulaşsıııınnn bende kocişte bayıldık bu çizgiye çok sevdi benim kocişim onu neden bilmiyorum ama aklinialirimsmile ama göğüslerim bööle kalsın yaa bööle tam güzel yani sempatiksalakcinni ay ne kendimi beğenmiş bi insan oldum ben bööle yaaa :umursamaz: midem fena yanıyo yalnız hala geçmedi saçlı olcak benim aşkum demekki :1no2: