Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
superisiiiiiiiiiiiiiii, topkek dedin canım topkek istedi yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

aydemettt ismini ne koycan yafrummm ??? idoş sordu görmedin sen bende merak ettişm

valla canım görmedim ama isim konusu belli degil henüz her kafadan bir sen ben baska istiyom eşim baska.liste yaptık kura cekecegiz..

ben normal dogum yapmak istiyom bakalım becerebilcekmiyim. valla şimdi hep sezeryan. hiç cevremde normal dogum yapan yok..

3 litre miiiiiiiiii kız zaten zırt bırt tuvaletim geliyooo
aman allahım ne işe yarıyormuş bu üç litre suyu içmekkk?

canım idrarla temızlenıosn doktor ıltıhabıom oldugunda bana da ilaç vermemıstı cok az ılthap su iç atar demıstı :)

çok teşekkür ederim.

teyzeleri dua edin sağlıklı olması için.

daha çok küçük şuan tutunmaya çalışıyodur.

bi önceki gebelik bu zmnlarda sonlanmıştı.

İnşallah tutunur canım sıkı sıkı :)

canım çizginin zamanla kalınlaşcak :) ve göğüsünn arasına kaad belli olck
doğumdan sonrada gecıyo :)
göğüs ucarı doğum sonuna kadar öyle büyyo ki yengemınkıler serce parmağımın ucundna
daha büyükdü bebişi emzirirken gördüm ama büyümee nasıl tutcak bebiş büyümemesi de kötü :)

superisi topkek mi,ilahi emi çok yaşa :)))

sen az daha dur burda neler duyucaksın kaydirigubbakcemile3

superisi topkek mi,ilahi emi çok yaşa :)))

burda herkes ööle diyo canem ben bulmadım elifin icadıydı yannış hatırlamıyosam aklinialirimsmile du ben bi doğurayım sen o zaman gel buraya şimdi kocişime bilem pas vermiyom hiç hevesim yok yani.

senin istediğin ne?

kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş

kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool:

ayyy cok sevındım elifimeee ALLAH'ım sen yardımcısı ol efılın ve mınıs yegenımızın :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ayyy koyulaşsıııınnn bende kocişte bayıldık bu çizgiye çok sevdi benim kocişim onu neden bilmiyorum ama aklinialirimsmile ama göğüslerim bööle kalsın yaa bööle tam güzel yani sempatiksalakcinni ay ne kendimi beğenmiş bi insan oldum ben bööle yaaa :umursamaz: midem fena yanıyo yalnız hala geçmedi saçlı olcak benim aşkum demekki :1no2:

kızlarrr napıyonuz ıyımısınız oh ohh hamısler bulusmus bı koyu muhabbet sarmıs kaydirigubbakcemile3 soruyom soruyom kımse cavap vermıyo hazır hamıslerı yakalamısım soravereyım barı kızlar benım adete 4 gun var benım ama her ay olan gogus agrım karın agrım yok herkes tam tersı bu ay hıcbırseyım yok ne olcak sımdıaklinialirimsmile

canım benim o yanmanın saçla ilgisi yok...bebek kesenin içinde kese tee nerde mide tee nerde
sçaların mideyi yakması kocakarıların reflüğye buldukları isim :)
bebek büyüdükçe mideyi alttan sıkıştırdıgı için mide asidi ve özsuyu yemek borusuna
kadar cıkıyo bu da yemek borusuyla midenın birleştiği yeri tahrıs ediyo
ve o kapakçık tam işlevini yapamadıgı zaman hep miden ekşiyo annadın mı
bak diceklerimi yap mutlaka

1. yastıgını yükselt
2. gaz yapacak yiyecelerden asitli yiyeceklerden uzak dur yada birden çok yiyip içme
3.çay kahve azalt
4.yemek yeyeip asla ama asla uzanma yemek yedıkten en az 1-2 saat sonra yatabilirsin
5.doktoruna midenın ekşidğini söyle sana rennıe duo yazıcaktır...sakın a tablet olanı isteme
şurup al mideye birebir muhteşem bi ilaç :)
6.ahada buraya yazıyorum çok iyi gelicek saçlapüskülle alakası yok şekerim

kızlarrr napıyonuz ıyımısınız oh ohh hamısler bulusmus bı koyu muhabbet sarmıs kaydirigubbakcemile3 soruyom soruyom kımse cavap vermıyo hazır hamıslerı yakalamısım soravereyım barı kızlar benım adete 4 gun var benım ama her ay olan gogus agrım karın agrım yok herkes tam tersı bu ay hıcbırseyım yok ne olcak sımdıaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…