AYYY nihayet elebildim...
önce ekşınlandım sonra duştu yemekti evdi derken anca geldim yaaa...
ee ne yaptınız bakalım ben yokken..
yok cnm ben beklemek istemiyorum aslında hiç uygun değiliz bebişe şu aralar maddi açıdan..
yeni evliyüm ben malum borç harç :)
isteyenlere en yakın zmnda nasip etsin Rabbim..
çok özür ama çıkmadı,sayfayı yenilesemde bilmiyorumkismile
anladım ben akşama test alıyım,stres yapmaktansa en iyisi..
dayancaz artık yapçek bısey yok artık aysem 2 gun kala bı yapsammı acaba alsanaalsanasmile kendı kendımı doveyım barı accuk
:)) okidir ayşe akşama eczaneden alıyorum hemen iş çıkışı...ne güzel 2 çocuğun var sanırım...
Belleee inşallah hamilesindir :)
:)) okidir ayşe akşama eczaneden alıyorum hemen iş çıkışı...ne güzel 2 çocuğun var sanırım...
Belleee inşallah hamilesindir :)
negatif görmek istiyosan yap şekerim bayanssulusmile
hem bugun ayın 15 i 5 gün kalmış 20 sine daha var acele etme
belki kanda çıkar ama bilemıorm çıkmayadabilir bak tinkerin 3 gün kala çıkmıştı
idrar testınde belkı çıkar senınde var mı belirtin fln :)
AYYY nihayet elebildim...
önce ekşınlandım sonra duştu yemekti evdi derken anca geldim yaaa...
ee ne yaptınız bakalım ben yokken..
yapcanmı kız kırmızı patık ne zaman yapcan meraklandık walabilmiyorumkismile nasıl sabredıyon 3 gun gecmıs ya kos hadı yap
yapcanmı kız kırmızı patık ne zaman yapcan meraklandık walabilmiyorumkismile nasıl sabredıyon 3 gun gecmıs ya kos hadı yap
hoşgeldın canımm
diyorum hafif bi sarsıntı oldu alla alla diodum bende sen mıydın kızz :roflol:
dün akşam bizde amaaann sabahlar olmasın yaptık kayınvalidemler bizde misafir
ama annemlere gecmıslerdi dün oraya gitmeden 1-2 oynaşalım dedik sonuc 2 kere üst üste eheueheu :kedi: ama kociş dio sen çok güzelleşiosn ya ekşından sonra dio
tabii kan yürüyo yüzüme ondan kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
bide daha sakin oluyomöusum libido bende sinir yapıyo demekki :roflol: :roflol:
yok be cnm yapamam şimdi,beklemem lazım biraz..yoksa pek severim..ahhh keşke imkanım olsa hemen...
evet iki meleğim var ama cennette
ilkini 10 haftalıkken ikincisini 26 haftalıkken kaybettim ikisininde kalbi durdu maalesef
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....şimdi korunuyorum 6 ay beklemem gerekıyor tekrar
hamıle kalmak için 3 ayı gectı 3 ay kaldı Rabbim gene verir inşallah :Saruboceq:
sabreden sabrediyo bak gördün mü
ayy ama ya ben ne antikayım ben ilk hamile kaldıgımda bilmiyodum tabii hamile kaldıgımı
reglım gectı normaldir ya havalardandır ya diye diye tam 10 gün bekledim
11. gün işe geldim dedim bi bakıym ne belirtiler oluyomus değilimdir ama ya hamıleysem dedim
anam bi baktım bütün belirtiler tutuyo çok uyyorum çok acıkıyorum vucudum çok sıcak fln
aradım eşimi akşam hastaneye gidiors tets yaptırlm die gittik kan testi verdik ve hamıleydım 6 haftalık
manyak ben tam 11 gün yok bee ben kım hamılleık kım diye salladım da salladım hey gidi :)
hoşgeldin
ayyy ekşın deme ya strese giriyom adamcazı kaç gündür ekiyorum ama elimde değil çok soğudum ya.ama bu akşam bahanem kalmadı artık istemeye istemeye de olsa olacak napıyım aklinialirimsmileaklinialirimsmile
aksama yapınca bızlerıde haberdar et ama tamam mı olumlu yada olumsuz belırtın varmı hıc
hoşbuldum ayşemmmmmmŞeniz
amanınn sorma kızzzz yeri göğü inlettim vallahı..:kedi::kedi::kedi:
gündüz yapmanında heyecanı farklı oluyomuş haniiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
akşamda ben sallandımdı senmişsin demek.CADIARZU
valla aynen beninkiside diyo senin libido tavandayken cok sinirlisin diyo ayrıca sinirli olmak beni sexsi yapıyomuş öyle diyo koçişaklinialirimsmile
ayy ne azgık karıyım heee:kedi::kedi:
memlekete gidince ne yapaıcam bakalım..delikafadulden.
eyvahedigeldismileKızlar kasıklarım ağrıyo.
Korku aldı içimi fena şekilde.
Her an kanama olucakmışım gibi geliyor