idilcim ya heyecan varda 5 hafta daha calısacam. izinimi dogumdan sonra kullnmak için calısmam lazım.
bide dogumdan korkmaya basladımmkafamçokkarıştı
arkadaşlar...ne kadar güzel anlatıyorsunuz yaşadığınız heyecanları....
Rabbim hakkınız da en hayırlısını nasip etsin....
bugün akşam olmuyor bana da,geçse bir eve gitsem...
ama idrar testi sabah yapılır dedi komşum şimdi bir de sabahı mı beklemeliyim...
reglim 3-4 gün gecikti aslında görünebilir değil mi ???
çok teşekkür ederim.
teyzeleri dua edin sağlıklı olması için.
daha çok küçük şuan tutunmaya çalışıyodur.
bi önceki gebelik bu zmnlarda sonlanmıştı.
sanırım idrar yoluyla enfeksiyonu atıyosun. sanırım o yüzden demiştir doktor bana.
çok teşekkür ederim.
teyzeleri dua edin sağlıklı olması için.
daha çok küçük şuan tutunmaya çalışıyodur.
bi önceki gebelik bu zmnlarda sonlanmıştı.
arkadaşlar...ne kadar güzel anlatıyorsunuz yaşadığınız heyecanları....
Rabbim hakkınız da en hayırlısını nasip etsin....
bugün akşam olmuyor bana da,geçse bir eve gitsem...
ama idrar testi sabah yapılır dedi komşum şimdi bir de sabahı mı beklemeliyim...
reglim 3-4 gün gecikti aslında görünebilir değil mi ???
kız zor olmuyor mu bu halinde çalışmak...tabi sen daha iyi bilirsin canım ama bilemiyorum yorulmuyor musun işte?
oy kuzum benim....ben bile şimdiden korkmaya başladım doğumdann seni düşünemiyorum çok az kaldıııı
ayyy kurban olurum ben onaaa eh az kaldı iki gün daha sabretçez. gerçi onun beni görüp göreceği doğana kadar bu yani :) ama ben onu görünce mutlu olcam o da hissetçek mutlu olcak :1hug: göbüşümde çok çok hafif bi kahverengi çizgi var benim sendede varmı? bide benim göğüslerim karardı ama uçları öyle çok çok büyümedi daha büyücekmi?
tatlım ne kadarlık hamilesin
bebişin kısmetse ne zaman gelecek,normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun???
kızlarr ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn opuyorumnanaktan akşam uğrarım yineeeopuyorumnanaktan
tatlım ne kadarlık hamilesin
bebişin kısmetse ne zaman gelecek,normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun???
ayy valla cok zor ama. dogumdan sonrada oglumla gecirecem o günleri diye avunuyom.
bende hiç hazırlıklara başlamadım. bu hafta sonu oglusuma yatak bakacaz teyzesi...
kasımın 2 haftası canım benim dogum kısmetse.normal dogum istiyom ama korkuyorum tabe...
ben de hiç alışveriş yapmadımmm doğumdan sonra alırım beşiğini diye düşünüyordum ama sabredemicem galiba :))
İsmini ne koycaksınız canım?
ayy valla cok zor ama. dogumdan sonrada oglumla gecirecem o günleri diye avunuyom.
bende hiç hazırlıklara başlamadım. bu hafta sonu oglusuma yatak bakacaz teyzesi...
evet bende de var o çizgii
benimde göğüslerim karardı ama ucu o kadar büyümedi....hatta bu yüzden endişeleniyorum acaba bi sorun mu var diye...doktora sormadım hiç
ben 25 haftalık hamileyim canım...26 aralık beklenen doğum tarihi
ben fransada yaşadığım için herkese sezeryan yapmıyorlar yaniii ben de normal doğum yapıcam :)
kendine iyi bak canımmmm