kızlar nasıl uyumusum ya anca gelebildim.uzun zamandan sonra ilk ögle uykum..ama yarın yine iş tabe... bu cumartesi calısır raporu alıcam 5 hafta daha çalısacam. ama evde olmakta süper miş yane...
idilcim enfeksiyonmu var sendede . ben bugün doktorum bana ilaç yazdı bu yüzden. rahimde kasılma yapıyodu bende. ihmal etme sekerim..
meltem_butterly arkadasım hamileymissin hayırlı olsun allah eline almayı nasip etsin.
kızlar nasıl uyumusum ya anca gelebildim.uzun zamandan sonra ilk ögle uykum..ama yarın yine iş tabe... bu cumartesi calısır raporu alıcam 5 hafta daha çalısacam. ama evde olmakta süper miş yane...
idilcim enfeksiyonmu var sendede . ben bugün doktorum bana ilaç yazdı bu yüzden. rahimde kasılma yapıyodu bende. ihmal etme sekerim..
meltem_butterly arkadasım hamileymissin hayırlı olsun allah eline almayı nasip etsin.
rahat ol canımmm stres yapmaa.......herşey yolundadır inşallah..
stres yapıcak bişey yokk
benim de 22'sinde kontrolüm var...kızımın 4boyutlu ultrason resimlerini alıcam inşallah size de gösteririm teyzeleri :))
opuyorumnanaktan Allahım umarım sorunsuz geçer 23 eylül
bebişinin fotolarını bekliyoruz. artistik olsun amabayanssulusmilezemuszemus
evet canımmm enfeksiyon kapmışım yaa...sarı sarı akıntılar var
doktor fitil verdi ama bi işe yaramadı.... offf bi sonraki randevuda başka bişi versin yaaa
kasılma filan yok ama çok rahatsız ediyo beni koku yapıyo çünküüü kendimden tiksinir oldum
ayyy yesinler kızceni.masallah....
ayyy benimde cuma günü randevum çok özledim aşkumu :asigim:
Kepeleklerim ben çıkıyorum şimdi, yata yata uykum geldi mirmirmirmir accuk uyuyayım, akşam yine gelirim
bana birde doktor 3 lt su iç dedi sekerim..
kız sana da az kalmış yaaa.... doğum stresi başladı mı?
evet yaaa ben de çok özlüyorummm :çok üzgünüm:
özlenmezmi yaaa görünce orda inanamıyorum gördüğüme. içimde kelebekler uçuyo sanki. 1 ayyyyy oldu görmedim. artık kavuşçaz cumaya :sm_cool: :sm_cool: ama bugün çok az kıpraştı neden oynamıyo bugün anlamadım gamyoncuiremsu halbuki kaç gündür nasıl hareketliydi bugün baya sakin durdu bikaç defa kıpraştı o kadarcık
sorunsuz geçecek merak etme anacığım :) güzel haberlerini bekliyoruzzz bizi haberdar et haaa unutma tamam mı canikom
kız sana da az kalmış yaaa.... doğum stresi başladı mı?
evet yaaa ben de çok özlüyorummm :çok üzgünüm:
idilcim ya heyecan varda 5 hafta daha calısacam. izinimi dogumdan sonra kullnmak için calısmam lazım.
bide dogumdan korkmaya basladımmkafamçokkarıştı
3 litre miiiiiiiiii kız zaten zırt bırt tuvaletim geliyooo
aman allahım ne işe yarıyormuş bu üç litre suyu içmekkk?
kız bazen benimki de öyle yapıyoo demekki canı istemiyo morali bozuk belki annesini özledi..... :)