Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilcim ya heyecan varda 5 hafta daha calısacam. izinimi dogumdan sonra kullnmak için calısmam lazım.
bide dogumdan korkmaya basladımmkafamçokkarıştı

tatlım ne kadarlık hamilesin
bebişin kısmetse ne zaman gelecek,normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun???

kızlarr ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn opuyorumnanaktan akşam uğrarım yineeeopuyorumnanaktan

arkadaşlar...ne kadar güzel anlatıyorsunuz yaşadığınız heyecanları....
Rabbim hakkınız da en hayırlısını nasip etsin....
bugün akşam olmuyor bana da,geçse bir eve gitsem...
ama idrar testi sabah yapılır dedi komşum şimdi bir de sabahı mı beklemeliyim...
reglim 3-4 gün gecikti aslında görünebilir değil mi ???

canım ben testi adetim 1 gün gecikmişti yaptığımda ve sabah yapmamıştım...ama çıktı yani
bence sen hemen yap

çok teşekkür ederim.

teyzeleri dua edin sağlıklı olması için.

daha çok küçük şuan tutunmaya çalışıyodur.

bi önceki gebelik bu zmnlarda sonlanmıştı.

tebrikler canım hamileymişsin.....
inşallah bebeğin sana tutunur bu arada yiğenimin adı da meltemmm :)))

sanırım idrar yoluyla enfeksiyonu atıyosun. sanırım o yüzden demiştir doktor bana.

çok su içiyorum ama bi yere çıktığımda zor oluyooo her yerde tuvalete girilmiyoo

arkadaşlar...ne kadar güzel anlatıyorsunuz yaşadığınız heyecanları....
Rabbim hakkınız da en hayırlısını nasip etsin....
bugün akşam olmuyor bana da,geçse bir eve gitsem...
ama idrar testi sabah yapılır dedi komşum şimdi bir de sabahı mı beklemeliyim...
reglim 3-4 gün gecikti aslında görünebilir değil mi ???

hayır canım alakası yok bi müddet idrarını tut iyice sıkış yoğunlaşsın fazlada sıvı tüketme. yani mümkünse 3-4 saat çıkma tuvalete. sonra yap testi öyle sabahı bekliycek bişi yok. ben adetime bir gün varken hemde gündüz hemde idrara sıkışmadan yapmıştım çıkmıştı.

kız zor olmuyor mu bu halinde çalışmak...tabi sen daha iyi bilirsin canım ama bilemiyorum yorulmuyor musun işte?
oy kuzum benim....ben bile şimdiden korkmaya başladım doğumdann seni düşünemiyorum çok az kaldıııı

ayy valla cok zor ama. dogumdan sonrada oglumla gecirecem o günleri diye avunuyom.
bende hiç hazırlıklara başlamadım. bu hafta sonu oglusuma yatak bakacaz teyzesi...

ayyy kurban olurum ben onaaa eh az kaldı iki gün daha sabretçez. gerçi onun beni görüp göreceği doğana kadar bu yani :) ama ben onu görünce mutlu olcam o da hissetçek mutlu olcak :1hug: göbüşümde çok çok hafif bi kahverengi çizgi var benim sendede varmı? bide benim göğüslerim karardı ama uçları öyle çok çok büyümedi daha büyücekmi?

evet bende de var o çizgii
benimde göğüslerim karardı ama ucu o kadar büyümedi....hatta bu yüzden endişeleniyorum acaba bi sorun mu var diye...doktora sormadım hiç

tatlım ne kadarlık hamilesin
bebişin kısmetse ne zaman gelecek,normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun???

ben 25 haftalık hamileyim canım...26 aralık beklenen doğum tarihi
ben fransada yaşadığım için herkese sezeryan yapmıyorlar yaniii ben de normal doğum yapıcam :)

kızlarr ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn opuyorumnanaktan akşam uğrarım yineeeopuyorumnanaktan

kendine iyi bak canımmmm

ayy valla cok zor ama. dogumdan sonrada oglumla gecirecem o günleri diye avunuyom.
bende hiç hazırlıklara başlamadım. bu hafta sonu oglusuma yatak bakacaz teyzesi...

ben de hiç alışveriş yapmadımmm doğumdan sonra alırım beşiğini diye düşünüyordum ama sabredemicem galiba :))

İsmini ne koycaksınız canım?

adaer, ben idrarımı tutmadan yapmıştım pozitif çıkmıştı. adetim 2 gün gecikmişti canım. ama sabah ilk idrarı öneriyo eczacılar. ama tabi benimki gibi çıkabilirde. şansını dene bakalım:icecream:

ben de hiç alışveriş yapmadımmm doğumdan sonra alırım beşiğini diye düşünüyordum ama sabredemicem galiba :))

İsmini ne koycaksınız canım?

ben hiç biey almadım canım. oglumun annanesi herşeyimi almıs sadece yatagı kaldı bize.allh kullanmak etsin işallah.çok güzel beşikler var.

sen normal doğummu yapçaksın?

evet bende de var o çizgii
benimde göğüslerim karardı ama ucu o kadar büyümedi....hatta bu yüzden endişeleniyorum acaba bi sorun mu var diye...doktora sormadım hiç

ben 25 haftalık hamileyim canım...26 aralık beklenen doğum tarihi
ben fransada yaşadığım için herkese sezeryan yapmıyorlar yaniii ben de normal doğum yapıcam :)

kendine iyi bak canımmmm

yok canım ne problem olcak bende iyi çok büyümesin çok acayip oluyo büyüyünce benim kociş rahat bıraksa topkeklerimi :kedi: çok acıtıyo canımı zonkluyo resmen bişi olcak diye çok korkuyorum mafoldumben
bende normal doğum düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun bende şimdiden var tırsma akannehir

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

sizi haberdar edicem inşallah tüm detaylardan.

bu gebelik bnm için çok sürpriz oldu inanın.

bebeğimi kaybedeli bir ay olmuşken bu duruma çok şaşırdım.

rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize.

burda olmaktan çok mutluyum.

X