Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hee birde sık sık ama az az yap öğünlerini birden midene yüklenme sakın
böylece hem reflün gecer hemde kilonu dengelersn

bellee canım herkeste belirtiler farklıdır.:smiley-cool: onun için belirtilere bakma sen =)

valla belirtilere kanma derim ben sana ama benim hamile olduğumu anlamam tamamen topkeklerden oldu. o zaman baya baya büyümüşlerdi normalden çok daha fazla. vuhuuuuu dedi kociş çok büyümüüüüşşşş inanamoorum dedi aha dediiiimmm yoksamm hamişmiyim dedim ertesi günü çift çizgi sempatiksalakcinni

hamile değilim ama :)

hiç belli olmaz canım maç 90 dakıka top yuvarlak bekklicez görücezz :)

hımmm takılma dıyosunuzzz ama meraktayım napayım ya zaman durdu sankı su pazartesı gununu gorsem ya bıran oncee ben olmamı ya laguclubacismile

ayşem sen kac hamıleyı cebınden cıkarırsın wallahı he nede olsa tecrube konusuyor yaneeeaklinialirimsmile

benim doktor bana bi mide için şurup verdi ama adına bakiim onun madem.

canım feci şekilde zeytin yağlı pırasa istiyoo cokacimcoook

allah canını almasın :mymeka: :mymeka: benimde canımı çektirttin akşam yapiim bende barimm cokacimcoook

sende bendensin sanırım evli ama bebiş yok :))

benım topkekler adete 10 gun varken daha sıser dolgunlasır ve acır ama bu ay yok gayet normal kendı hallerınde takılıyolar bu ay kaydirigubbakcemile3 ama eger bebıs yoksa en rahat gecırdıgım regl donemım olacak benım bundan kelli

bnm soruma cevap verebilecek olan yokmu :kedi:
sordum ama bişi diyen olmadı mafoldumben

3 gün gecikt, acep diyom idrar testi belli edermi bişi olup olmadığını ?

ayy çook özür cevaplar gelmiş ama bende mesaj yazmadan çıkmadı ...sanırım nette sorun var yenile yaptıydım ama...

sende bendensin sanırım evli ama bebiş yok :))

e burda herkes evli canemmm zemuszemus inşallah en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz bebişlerinize

vallaha canım benim adetime bir gün vardı yaptım ve çıktı zemuszemus

benimde kaydirigubbakcemile5

du bakalım belli olmaz belkim çift çizgiyi görcen bekle p.tesiye ne var şurda :lepi:

canım bikaç gün yeterli. çıkıyo. ama bi gün geçince kandada baktırabilirsin.

bnm soruma cevap verebilecek olan yokmu :kedi:
sordum ama bişi diyen olmadı mafoldumben

3 gün gecikt, acep diyom idrar testi belli edermi bişi olup olmadığını ?

superısıyım arkadasım verdıya kız cevabı bı bakınsana kaydirigubbakcemile3 bencede cıkar artık heralde yap hemenyerimseniben

AYYY nihayet elebildim...
önce ekşınlandım sonra duştu yemekti evdi derken anca geldim yaaa...
ee ne yaptınız bakalım ben yokken..

evet canım 11 aylık evlıyım ve 2. deneme bu ay gecen ay olmadı bu ayda 20 eylulu beklıyom sabırsızlıklaakannehir
ya sen ?

yok cnm ben beklemek istemiyorum aslında hiç uygun değiliz bebişe şu aralar maddi açıdan..
yeni evliyüm ben malum borç harç :)

isteyenlere en yakın zmnda nasip etsin Rabbim..

canım cevap yazdık ama okumadın galiba

çok özür ama çıkmadı,sayfayı yenilesemde bilmiyorumkismile

anladım ben akşama test alıyım,stres yapmaktansa en iyisi..

benim doktor bana bi mide için şurup verdi ama adına bakiim onun madem.

bak bakalım ismine ama en iyisi rennıe duo dur he kk ya bak bütün hamişler memnun ondan
ben hamıleyken öel bi sıkıntı yaşamadım çünkü reflü rahatsızlıgım vardı evlenmeden önce
çok çektim ben o hastalıktan kimi gastrıt dedı kımı psikolojik dedi
en son cerrahpaşadabi doktor koydu tanıyı ve 1 ayda iyileştim canım sonra yeme alışkanlıklarımı
değiştirdim onun ıcın hamıleyken hiç reflü sorunu yaşamadım :)

ye ben nişi soracakıtımda size bu idrar testi ne kadr gecikince belli oluyo bilmiyorumkismile
+

canım bünyeden bünyeye değişir ki o kimisibin 3-4 gün kala belli olr kımının 2-3 gun gecınce yani değişir yani en iisi gecınce tets yapmak kesın sonuc ıcın :)

estf bellacım yaa :) az kalmıs dayan bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…