kızlarrr napıyonuz ıyımısınız oh ohh hamısler bulusmus bı koyu muhabbet sarmıs kaydirigubbakcemile3 soruyom soruyom kımse cavap vermıyo hazır hamıslerı yakalamısım soravereyım barı kızlar benım adete 4 gun var benım ama her ay olan gogus agrım karın agrım yok herkes tam tersı bu ay hıcbırseyım yok ne olcak sımdıaklinialirimsmile
kızlarrr napıyonuz ıyımısınız oh ohh hamısler bulusmus bı koyu muhabbet sarmıs kaydirigubbakcemile3 soruyom soruyom kımse cavap vermıyo hazır hamıslerı yakalamısım soravereyım barı kızlar benım adete 4 gun var benım ama her ay olan gogus agrım karın agrım yok herkes tam tersı bu ay hıcbırseyım yok ne olcak sımdıaklinialirimsmile
canım benim o yanmanın saçla ilgisi yok...bebek kesenin içinde kese tee nerde mide tee nerde
sçaların mideyi yakması kocakarıların reflüğye buldukları isim :)
bebek büyüdükçe mideyi alttan sıkıştırdıgı için mide asidi ve özsuyu yemek borusuna
kadar cıkıyo bu da yemek borusuyla midenın birleştiği yeri tahrıs ediyo
ve o kapakçık tam işlevini yapamadıgı zaman hep miden ekşiyo annadın mı
bak diceklerimi yap mutlaka
1. yastıgını yükselt
2. gaz yapacak yiyecelerden asitli yiyeceklerden uzak dur yada birden çok yiyip içme
3.çay kahve azalt
4.yemek yeyeip asla ama asla uzanma yemek yedıkten en az 1-2 saat sonra yatabilirsin
5.doktoruna midenın ekşidğini söyle sana rennıe duo yazıcaktır...sakın a tablet olanı isteme
şurup al mideye birebir muhteşem bi ilaç :)
6.ahada buraya yazıyorum çok iyi gelicek saçlapüskülle alakası yok şekerim
canım feci şekilde zeytin yağlı pırasa istiyoo cokacimcoook
ye ben nişi soracakıtımda size bu idrar testi ne kadr gecikince belli oluyo bilmiyorumkismile
valla belirtilere kanma derim ben sana ama benim hamile olduğumu anlamam tamamen topkeklerden oldu. o zaman baya baya büyümüşlerdi normalden çok daha fazla. vuhuuuuu dedi kociş çok büyümüüüüşşşş inanamoorum dedi aha dediiiimmm yoksamm hamişmiyim dedim ertesi günü çift çizgi sempatiksalakcinni
ye ben nişi soracakıtımda size bu idrar testi ne kadr gecikince belli oluyo bilmiyorumkismile
sende bendensin sanırım evli ama bebiş yok :))
bnm soruma cevap verebilecek olan yokmu :kedi:
sordum ama bişi diyen olmadı mafoldumben
3 gün gecikt, acep diyom idrar testi belli edermi bişi olup olmadığını ?
sende bendensin sanırım evli ama bebiş yok :))
vallaha canım benim adetime bir gün vardı yaptım ve çıktı zemuszemus
benım topkekler adete 10 gun varken daha sıser dolgunlasır ve acır ama bu ay yok gayet normal kendı hallerınde takılıyolar bu ay kaydirigubbakcemile3 ama eger bebıs yoksa en rahat gecırdıgım regl donemım olacak benım bundan kelli
canım bikaç gün yeterli. çıkıyo. ama bi gün geçince kandada baktırabilirsin.
bnm soruma cevap verebilecek olan yokmu :kedi:
sordum ama bişi diyen olmadı mafoldumben
3 gün gecikt, acep diyom idrar testi belli edermi bişi olup olmadığını ?
evet canım 11 aylık evlıyım ve 2. deneme bu ay gecen ay olmadı bu ayda 20 eylulu beklıyom sabırsızlıklaakannehir
ya sen ?
canım cevap yazdık ama okumadın galiba
benim doktor bana bi mide için şurup verdi ama adına bakiim onun madem.
+ye ben nişi soracakıtımda size bu idrar testi ne kadr gecikince belli oluyo bilmiyorumkismile
hımmm takılma dıyosunuzzz ama meraktayım napayım ya zaman durdu sankı su pazartesı gununu gorsem ya bıran oncee ben olmamı ya laguclubacismile
ayşem sen kac hamıleyı cebınden cıkarırsın wallahı he nede olsa tecrube konusuyor yaneeeaklinialirimsmile