Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İdiiiiiiiiiiiiiiiiilllll nabersin kuşum olumunekankayizsmile ay öslemişim kız seni nasıl sevindim seni burda görünce Şeniz

Şeniz ben de seni çok özledim canikommmm
sabahtan beri bir şeyler yazıcaksın diye bekliyorum amaaaaa yok sen de tık yok :)))
nihayet yazdınnn
nasılsın canımmmmmmm

Kızlar elifle konuştum öğlende, sesi çok güsel geliyodu bu sefer, bugünkü ultrasonda doktor kesenin aşağıda olmadığını söylemiş, olması gereken yerdeymiş, kanaması da çok azalmış ama beta hcg.si 1400 den 1300 küsürlere düşmüş, betanın düşüşünden dolayı pek ümidi kalmamış artık ama en azından eskisi gibi harap etmiyo kendini artık, olsun bidaha yaparuk diyo

ya kızlarrr cahilliğime verin amaa beta hcg neden düşer? ya da neden yükselmez?

Şeniz ben de seni çok özledim canikommmm
sabahtan beri bir şeyler yazıcaksın diye bekliyorum amaaaaa yok sen de tık yok :)))
nihayet yazdınnn
nasılsın canımmmmmmm

Tatlım öğlene kadar okuldaydım ve çok yoğundum, o yüzden pek yazamadım, eve gelir gelmez de ekşın vardı malum ancak fırsat oldu yerimseniben ben çok iyiyim, hatta süperim zemuszemus bikaç gündür elifteydi hep aklım, canım sıkkındı ama artık onun da sesini iyi duydum ya çok daha iyiyim şimdi olumunekankayizsmile

kocişinle arayı düzelttin mi en son konuştuğumuzda küsüşmüştünüz :)
evet ben de bugün öğrendim elifin kanamalarını çok üzüldüm ama ayşe kanaması azaldı diyince çok sevindim.....

inşallah bu ay tutturursunuz canım..... :)

ya kızlarrr cahilliğime verin amaa beta hcg neden düşer? ya da neden yükselmez?

Tatlım normal şartlarda beta hcg.nin gebeliğin ilk zamanlarında gün aşırı yapılan testlerde en az 2 kat artmış olması gerekiyo, ama gebelik sağlıklı değilse, ters giden bişeyler varsa ya yavaş artıyo ya da düşmeye başlıyo, bu durum bazen düzelip ilerde normale dönüyo ama çoğunlukla da düşükle sonuçlanıyo malesef (

Kızlar bende enfeksiyon kapmıştım doktorum fitil verdi ama hiç bir faydası olmadı ya sarı akıntılar devam ediyo...ne yapabilirim sizce

hoşgeldinn cicimm inşallah tutmuştur senin yumoşş cnmmm bu kadar bumlamaya tutsun artık yawwwwkaydirigubbakcemile3
kııııjjjlarrrr
hoşgeldinn cnmopuyorumnanaktan
hastanede canım halen..... daha cıkmamıs dün yattı zaten daha

oooo çok güzelll bende işe gitmesem dikiş kursuna gitmek isterim çok bi de farsça :)

inşallahh en kısa zamnda iyileşip çıkar bebişşiyle hastaneden inşallahhhh:Saruboceq:
bende gitar kursunu düşünüyorum bakalımmm fikrim çabuk deişir benimmmzemuszemus

anladım canım ama biliyor musun benim bu değerlerime hiç bakılmadı haaa
doktora gittim idrar testi yaptığımı söyledim hamileyim galiba dedim...
ultrasonda baktı 15 gün sonra gel dedi...o kadar ... sonra kan grubumu araştırmak için bir kaç test verdi toksoplazma vs için...yani buna hiç bakılmadı bilmiyorumkismile

bi çorba içip geldim :tomato: mide bulantısı had saffada

uuu çok fena :sinifsinif:

hoşgeldın ohh şükür çatlamışş çetin cevizinnnn kaydirigubbakcemile5

:) Allah iyilik versin canım
ben de iyiyim ya ne olsunnnn :1hug:

olumunekankayizsmile

Barıştık barıştık :)) bizim küslüklerimiz uzun sürmez zaten, en fazla yarım saat
bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım biz de bakalım inşallah işe yarar da tuttururuz bu sefer kuşum :Saruboceq:

aman iyi morelinin düzgn olması bebişinede güç verir inşallahta değerleri yükselirrrrr:Saruboceq:

hoşgeldinn cicimm inşallah tutmuştur senin yumoşş cnmmm bu kadar bumlamaya tutsun artık yawwwwkaydirigubbakcemile3
He valla çok yorulduk bu ay boşa gitmese bari guclubacismile guclubacismile guclubacismile

Aaaaaaaa çok ilginç akannehir ama neyse ki sorunlu bi hamilelik olmadı seninki zaten olumunekankayizsmile

hoşgeldın ohh şükür çatlamışş çetin cevizinnnn kaydirigubbakcemile5

İvittttttttttttttt :lepi:

eylül 23 te kontrolüm var. bebeğin kalp atışını dinlicez. ya şimdiden stres yaptımeyvahedigeldismile

eylül 23 te kontrolüm var. bebeğin kalp atışını dinlicez. ya şimdiden stres yaptımeyvahedigeldismile

rahat ol canımmm stres yapmaa.......herşey yolundadır inşallah..
stres yapıcak bişey yokk

benim de 22'sinde kontrolüm var...kızımın 4boyutlu ultrason resimlerini alıcam inşallah size de gösteririm teyzeleri :))

kızlar nasıl uyumusum ya anca gelebildim.uzun zamandan sonra ilk ögle uykum..ama yarın yine iş tabe... bu cumartesi calısır raporu alıcam 5 hafta daha çalısacam. ama evde olmakta süper miş yane...

idilcim enfeksiyonmu var sendede . ben bugün doktorum bana ilaç yazdı bu yüzden. rahimde kasılma yapıyodu bende. ihmal etme sekerim..

meltem_butterly arkadasım hamileymissin hayırlı olsun allah eline almayı nasip etsin.

opuyorumnanaktan Allahım umarım sorunsuz geçer 23 eylül

bebişinin fotolarını bekliyoruz. artistik olsun amabayanssulusmilezemuszemus

Kepeleklerim ben çıkıyorum şimdi, yata yata uykum geldi mirmirmirmir accuk uyuyayım, akşam yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…